Şimdi Ara

HP laserjet 1010 driver yardım lütfen ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
11.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hp nin sitesine giriyorum win7 driverı yok vistayı indirdim kuramadım yazıcıyı çalıştıramadım bi yardım lütfen.

HP Laserjet 1010

http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?lang=en&cc=us&prodNameId=306507&prodTypeId=18972&prodSeriesId=306505&swLang=8&taskId=135&swEnvOID=2100

bu linkten vista 64 bit i indirdim kuramadım winzipli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justclaw -- 5 Ekim 2013; 12:27:16 >

• işte indirdim onu ama winzipin içinde bi ton winzip var nasıl kuracam onları anlamadım
  • program iso olarak iniyor daemon tools a mount ederek otomatik kullan ekranından autorun.exe calıstıracaksınız
  • winzip file olarak indi bana ama daemonu deneyim hemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: justclaw

işte indirdim onu ama winzipin içinde bi ton winzip var nasıl kuracam onları anlamadım

indirdiginiz zipin icersisinde herhangi bir .exe yok mu? sag tık > özellikler > uyumluluk > windows vista secin
  • malesef .exe yok hiç :/

içinde olan bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justclaw -- 5 Ekim 2013; 12:41:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu ne bicim site 40kb ile indiriyor hp in mi var derdin var arkadas
  • quote:

Orijinalden alıntı: justclaw

malesef .exe yok hiç :/

içinde olan bunlar

kur bilgileri yazıyor görmedin mi sag tık > yükle

• o zamanda boyle diyor
  • Hp Laserjet 1010 u Windows 7 işletim sisteminize kurmak için driver aramanıza gerek yoktur. Başlattan Aygıtlar ve Yazıcılar > Yazıcı Ekle > Yerel Yazıcı > Dot 4 > Hp Listesinden HP Laserjet 1010 seç eğer yoksa listede windows Update butonuna bas sonra tekrar kontrol et ve seç , Artık çalışacaktır.
    yada disketi var deyip hpc1015.inf adlı dosyayi gösterip yukliyebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpay14 -- 5 Ekim 2013; 12:55:33 >
  • o kadar arastırdım bulabildigim en ise yarar bilgi bu
  • alpay14 A kullanıcısına yanıt
    hay Allah razı olsun ya :)
  • arkadaşın dediği oldu kardeşim tamamdır teşekkür ederim sanada :)
  • Selamlar. Bende de WİN7 +HP 1010 yazıcı var.
    Sorunuma gelince; PC yazıcıyı tanıyor, çıktı veriyor, ama adetli çıktı almak istediğimde tek nüsha veriyor... (1015 olarak tanıtmıştım.) Çözümünü bilen var mı?
  • Yazıcı tanıtmada sıkıntı yok. Fakat iş çıktı almaya gelince problem oluyor. Mesela 1015 olarak tanıtınca çoklu çıktı alamıyorum.. Sadece 1 adet alabiliyorum.. 3055 olarak tanıtınca da yazıcı canı sıkılırsa "UNSUPPORTED PERSONALİTY: PCL" şeklinde hata alıyorum ve yazıcıyı elektrik düğmesinden açıp kapatmak zorunda kalıyorum..
  • Belleğinden olabilir mi? toplam hafıza 8MB, kullanılabilir 2,89 MB görünüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.