Merhaba arkadaşlar, Dün Hp dv6-3320et laptopumun performansını artırmak için bimeksden corsair marka ram aldım bilgisayarıma taktım ama windows logosu geldiğinde pc açılmadı. Eski rami taktığımda bilgisayar sorunsuz çalışıyor fakat eski ramim (4gb) ve yeni aldığımı birlikte takınca windows logosunda pc kilitleniyor. Aynı şekilde sadece yeni aldığım rami taktığımdada aynı sorunla karşılaşıyorum. Bios ayarlarında yüklü ram miktarlarına baktım ve memory test yaptım hiç bir sorun oluşmuyor. Sizce sorun ne olabilir? Eğer bilgisayarımla bir uyumsuzluk varsa ürünü denedikten sonra bimekse iade edebilirmiyim. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
arkadaşlar aynı sorun bende de oldu.daha önceden bi arkadaşın 8 gb ramini taktım bilgisayarım sorunsuz calıstı diye gittim ram aldım.tabi bundan önce bios da bi sorun olmuştu biosu yeniden yazdı bilgisayarcı arkadas.bugun 4+4 ram aldım windows yüklenmeden yeniden baslıyor sürekli.bios update yaptık bi sonuç yok.hatta komik gelicek yeni ram ler ile windows kurduk cok daha hızlı bir şekilde kuruldu ama yine windows açılmaya gelince yeniden baslattı ve hata verip durdu.bu konu hakkında bilgisi olan var mı ?