Şimdi Ara

Hp Laptop İçin Soğutucu Stand Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşalar Yeni Aldığım Laptop 2 Saaten Sonra Çok Isınmaya Başlıyor Sizce En İyi Hangi Soğutucu Soğutur Sizlerde kullandığınız Soğutucuyu Yazın Eğer Varsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygrammar -- 22 Eylül 2010; 16:54:24 >

• Ben de arıyorum bir tane, araştırmam bitince haber veririm. Özellikle USB haricinde başka bir şekilde çalışabilen var mı diye bakıyorum. Bir tane USB slotunu harcamak ve laptopu boşu boşuna zorlamak istemiyorum. tabii böyle birşey varsa. Bakalım.
  • şu ana kadar uzun süreli iki soğutucu deneme fırsatım oldu. biri zalman nc1000 filandı sanırım, diğeri de flex lapper 102b. ilki alümnyum küçük fanlı soğutucu, diğeri plastik büyük fanlı hem yükseklik ayarlı stand soğutucu. deneyimlerim alüminyumun ve stand özelliğinin etkisinin büyük olduğunu gösteriyor.
    bu ikisini fan boyu hariç birleştiren tek ürün olarak akasa everest i gördüm yalnızca. ama son aldığım notebook 12.1 olduğu içn ve o ürünün küçük boyutlarda bi versiyonunu bulamadığım için almadım. hala bakıyorsanız bir bakın isterseniz.

not: ürünün ayrıca adaptörler (prizden) çalışma özelliği de vardı. bu özelliği ise hiç bir başka üründe görmedim.
  • Teşekkür ederim aniceman;

Xigmatek Shield aldım. Tamamı alüminyum ve büyük fanı var. Ürünlerin 99% si usb den çalışıyor. Bunun çok da kötü birşey olduğunu düşünmüyorum artık. Yoksa o kadar insan problem yaşamadan nasıl kullanabilir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.