Şimdi Ara

HP IPS Ekran Işık Sızması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
1.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 ay önce aldığım (Hp 17 inch an109t) ürünü ilk gün incelerken sağ üst köşesinde ışık sızması olduğunu farkettim ve satıcı ile iletişime geçtim. Satıcı distribütöre yönlendirdi. Ürünü distribütöre inceleme için gönderdim. IPS ekranlarda böyle şeylerin normal olduğunu söyleyip geri gönderdiler. HP yetkili servise incelenmesi için verdim. Onlardan gelen cevap şu şekilde: ışık sızması bir arıza değildir. LCD ekranın üretildiği ürünün özelliğidir. Üründe farklı dönemlerde ısı kaynaklı olarak LCD ekran etrafındaki yapışkan bantların genleşmesi sonucu farklı bölümlerde görülmesi normal bir durumdur.

Ben de tüketici hakem heyetine başvurdum. Oradan sonuç bekliyorum.

Normalde ürünü kabul edip kullanacaktım, teknik servis raporunda daha da artabileceği yazana kadar.
    O zaman mevcut IPS ekranların hepsinde şimdi yoksa bile 1-2 yıl sonra ışık sızması oluşabilecek.

Bilginize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçmiş olsun, kusurlu mal kusurludur. Bantlar niye genleşir? Tüketici ille de kalitesiz mal kullanmak zorunda mı? Geri iade hakkınız tabi vardı, onlar da tabi ki işi yokuşa sürecek, bu işin kuralıdır, yok demek parayla değil dişli çıkarsan hakkını arayabiliyorsun yoksa başına gelenle kalıyorsun. Umarım hakkını fazlasıyla alırsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ViewSonic Sarı Ekran Sorunu
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.