Şimdi Ara

HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.231
Cevap
13
Favori
524.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6815 kullanıcılarına yine özel bir link :)
    http:/xxxxxhare.com/files/9393923/6815.rar
    şifre: HP6815

6816 kullanıcıları için lütfen başka yerlere yaymayalım
    neler var:

CALL BLOCK
    CODEWALLET PRO 2006
    F-SECURE ANTIVIRUS
    KRALLY GAME
    MELTDOWN GAME
    RESCO KEYBOAR PRO 4.36
    VITO AUDIO NORES 1.2
    MS VOICE COMMAND

nasıl kurulur diye bana sormayın dosyalarda gerekli açıklamalar var

VE GAMEPACK ALTINA 10 ADET OYUN
  • CALL BLOCK
    CODEWALLET PRO 2006
    RESCO KEYBOAR PRO 4.36
    VITO AUDIO NORES 1.2
    MS VOICE COMMAND

bunlar ne programı diye sorsam:D
  • off
    off
    tüm ayarlarada bastım.
    nereden bulurum orjinal ayarları?
  • quote:

Orjinalden alıntı: magicboyguccino

6815 kullanıcılarına yine özel bir link :)

neler var:

CALL BLOCK
    CODEWALLET PRO 2006
    F-SECURE ANTIVIRUS
    KRALLY GAME
    MELTDOWN GAME
    RESCO KEYBOAR PRO 4.36
    VITO AUDIO NORES 1.2
    MS VOICE COMMAND

geçen yolladığını indirdim çok sağol

burdaki progları açıklarsan sevinirim +teşekkürler

• Signore : Aslında anlatmak istediğim, senkron yapmak istemediğimdi. Bunu yapmak için ofis bilgisayarına Hp cd sini kurmam gerek ki ben bunu istemiyorum. Basitçe .wab dosyasını sd karta atmak istemiştim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vur

quote:

neler var:

CALL BLOCK (ARAMA ENGELLEME)
    CODEWALLET PRO 2006 (ŞİFRELERİNİZ SAKLAMAK İÇİN)
    F-SECURE ANTIVIRUS (ANTIVIRUS YAZILIMI)
    KRALLY GAME (YAZDIĞIM GİBİ OYUN İŞTE :) )
    MELTDOWN GAME (YAZDIĞIM GİBİ OYUN İŞTE :) )
    RESCO KEYBOARD PRO 4.36 (KLAVYE PROGRAMI)
    VITO AUDIO NOTES 1.2 (SES NOT DEFTERİ)
    MS VOICE COMMAND (SESLE KONTROL)

Hocam hiç sorma :). İşe yaramayan programları göndermiyorum zaten. illaki merak ediyorum dersen google search yaparsan karşına çıkar.

• quote:

quote:

quote:

neler var:

Hocam hiç sorma :). İşe yaramayan programları göndermiyorum zaten. illaki merak ediyorum dersen google search yaparsan karşına çıkar.

CALL BLOCK
    CODEWALLET PRO 2006
    RESCO KEYBOAR PRO 4.36
    VITO AUDIO NORES 1.2
    MS VOICE COMMAND

bana bunların ne işe yaradığını söyle yeter

• 6915 için sormuştum ama görüyorumki çoğunluk 6815 ten yana sanırım bende 6815 alacağım... Sonuç olarak 6915 in artısı sadece klavye ve gps mi? başkada artı özellikleri varmı? 6815 inde en büyük artısı ekranı sanırım..??? Hp nin yakın zamanda yeni model de çıkarmayacğaını düşünürsek Hp de en iyi pda 6815 mi oluyor?????

Arkadaşlar bir sorum daha olacak diyelim 6815 i aldım ve gps kullanmak istiyorum en ekonomik şekli ile nasıl yaparım ?? yapan varmı?? öneriniz ne olur??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkaysvl -- 29 Aralık 2006; 18:10:27 >
  • merhaba arkadaşlar sitedeki olumlu yorumlardan sonra bende bugun 6815 aldım
    benim bir problemim var evdeki wireless modeme bağlanamıyorum bağlandığını yazıyo ama ınternet browser dan herhangi bi sayfa açmıyo veya turkcell gprs le bağlanmaya çalışıyo ilk olarak internete bağlanmamda bana yardımcı olabilirmisiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: gurdalfga

off
    off
    tüm ayarlarada bastım.
    nereden bulurum orjinal ayarları?

forumu baştan okursan orada nasıl reset atacağın yazıyor.
  • Soru: ''I couldn't manage to synchronize my laptop (IBM TP R51) with rw6815 using the bluetooth channel. Can it be done ? and if "yes" then how ''
    Cevap: yes, it can be done http://www.geekzone.co.nz/content.asp?contentid=3163

Bluetooth ile PC PPC senkronizasyonu için. beliki faydalı olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkaysvl

6915 için sormuştum ama görüyorumki çoğunluk 6815 ten yana sanırım bende 6815 alacağım... Sonuç olarak 6915 in artısı sadece klavye ve gps mi? başkada artı özellikleri varmı? 6815 inde en büyük artısı ekranı sanırım..??? Hp nin yakın zamanda yeni model de çıkarmayacğaını düşünürsek Hp de en iyi pda 6815 mi oluyor?????

Arkadaşlar bir sorum daha olacak diyelim 6815 i aldım ve gps kullanmak istiyorum en ekonomik şekli ile nasıl yaparım ?? yapan varmı?? öneriniz ne olur??

Ben kullanıyorum.Daha önce yazmıştım bir kere daha ana hatları ile geçeyim :

GPS / Navigasyon 3 aşamalıdır (Built in GPS sensoru olmayan cihazlar için)
    Bende bir tanede HP6515 var .Ondan çok daha başarılı şu an 6815 ile kullandığım set up.

- ppc
    - GPS sensor
    - Yazılım

- PPC HP rw 6815
    - GPS sensorum : Nokia LD-3W (Bulması çok zor olabiliyor.Yurt dışında dahi.Acaip bir şey ekstra avantajı yok.Sadece bendeki E61 ile aynı şarj cihazını kullanıyor diye almıştım zira fiyatı diğer gps sensörlerinden pek farklı değil)
    - Yazılım iGo

Navturk ve TomTom da kullandım.Bana göre şu an en iyisi iGO.Türkiyenin %20 sini kapsıyor şu anda.Dünya da ise kapsama alanı en yüksek yazılımlardan birisi.Çok kaliteli hızlı ve çok özelliği var.TR de 3 büyük şehrin hepsini kapsama alanına alıyor.

BT GPS cihazı olarak : Royaltek markasını kesinlik ile öneririm.Benzer HP set upını arkadaşıma yaptık.Royaltek gps sensörü ile.Sonuç çok iyi.GPS forumunda ortalarda bir yerde Türkiye temsilcisinin adresi vb var.Bulamassanız gittigidiyor.com dan da sipraiş edebilirsiniz.

Daha sonra : (GPS sensörü ve pda nız var ise) Buraya HP rw 6815+sensör ile programı nasıl kurup kullanabileceğinizi.Var olan haritalarını vb yazarım.Kurulumu son derecede basit.Bir tek dosya modifiyesi gerekti bana 6815 e kurulur iken o kadar.TR haritasıda içinde olucak verdiğim linkte.Diyelimki ABD ye Avrupada bir ülkeye vs vs gideceksiniz.Gerekli haritaları verdiğim linkten hafıza kartına indirip kopyalamanız yeterli olucak.
    iGO Türkçe ses ilede geliyor ayrıca programda kurulum esnasında isterseniz Türkçe olarak kurulabiliyor.

iGO resmi kullanım klavuzu : iGO kullanım klavuzunu pdf formatında indirmek için tıklayın.

Bunun dışında benim gibi 4x4 off road sevenler,fotoğraf çekenler,denizi sevenler vb vb (Navigasyonun olmadığı yerlerde kullanamak için) harika bir program var onuda kurdum deniyorum çok ama çok beğendim (kısaca dağda bayırda vb de kullanmak için)

GPS Tuner linki için buraya tıklayın.

Bu program ile freeware googleearth den gideceğiniz yerleri seçebilir map leri linkte anlatıldığı gibi save edebilir ve kullanabilirsiniz.

HP nin 6915 cihazı klavyeli ve GPS sensörlü.rw 6815 ise klavyesiz.Hangisi ni seçeceğiniz sizin zevkinize ve ihtiyaçlarınıza bağlı.'en iyi' si diye bir şey malesef pek geçerli değildir yada göreceli bir kavramdır diyelim.
    Ben 6515 kullanmış birisi olarak rw6815 i seçtim bana göre avantajları :
    - 6915 den küçük olması
    - 6915 in kare ekran formatına sahip olması
    - 6915 nden daha iyi pil performansı olması
    - Tasarım&dizayn
    - Ses(Normal telefondaki) görüşme kalitesi

Diye sıralayabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 29 Aralık 2006; 18:55:08 >

• Soru : ''I bought today hp rw6815.Everything is ok,but ringer volume is very less. I tried it to max, but still ringer volume very less. Is there anything i can do for this problem? '' Teledon zil sesi düşük??
    Cevap : ''Ring tonu WAV formatında kaydedin, sonra kaydettiğiniz Wav dosyasının \windows\rings altına atın. Daha sonra zil sesi olarak bunu seçin''

Ben ilk kez ppc kullanıyorum. Sitede bulunan siz değerli arkadaşlar sayesinde ppc'yi tam kapasite kullanmak için Sitelerden bazı dosyalar indiyorum. Ancak sorum şu ppc'lerde virüs programı kullanmak lazım mı? (Önceki başlıklarda virüslerin PC'ler için üretildiği vs yazılmış ama ppc ile pc senkronizyonu sırasında falan etkileşim olur mu? sormak istedim yinede.)
  • Eee ben volume sorununun nasıl çözüleceğini zaten anlatmıştım ? Onlar geç kalmış

quote:

Orjinalden alıntı: racerant

* Zil sesi yapmak istediğini mp3 ü \windows\rings klasörüne atın. Zil sesleri menüsünde görünecektir. Diğer seçenek ise mp3 ün üzerinde stylus u basılı tutmak ve çıkan menüden "set as ringtone" demeniz.

* Alarm işi biraz farklı. Alarm programı sadece wav dosyaları destekliyor. Alarm sesi olarak ayarlamak istediğiniz mp3 dosyasını nero wave editor gibi basit bir programla wav formatında kaydetip \windows klasörüne atınız. Böylece attığınız wav dosyası alarm programında listede görünecektir.

Sesi yetersiz bulanlar yine nero wave editor ile ses seviyesini yükseltip kaydedebilirler.

• quote:

Orjinalden alıntı: karapara

Soru : ''I bought today hp rw6815.Everything is ok,but ringer volume is very less. I tried it to max, but still ringer volume very less. Is there anything i can do for this problem? '' Teledon zil sesi düşük??
    Cevap : ''Ring tonu WAV formatında kaydedin, sonra kaydettiğiniz Wav dosyasının \windows\rings altına atın. Daha sonra zil sesi olarak bunu seçin''

Ben ilk kez ppc kullanıyorum. Sitede bulunan siz değerli arkadaşlar sayesinde ppc'yi tam kapasite kullanmak için Sitelerden bazı dosyalar indiyorum. Ancak sorum şu ppc'lerde virüs programı kullanmak lazım mı? (Önceki başlıklarda virüslerin PC'ler için üretildiği vs yazılmış ama ppc ile pc senkronizyonu sırasında falan etkileşim olur mu? sormak istedim yinede.)

http://www.pocketpcmag.com/awards/categorysp_2006.asp

Bir tane bie antivirüs yazılım yok.Bu demek değildir ki hiç bir şey olmaz.İllaki birileri ppc için bir şeyler yazmıştır.Bunlarda genelde illegal yazılım dağıtan yerlerden gelebilir.Yinede düşük bir ihtimal olsada antivirüs kullanmak istiyorsanız o size kalmış.Ben kullanmıyorum.

• hocam programların karşısına ne olduğunu yazmıştım aşağıdaki yazıya dikkatli bak
    quote:

quote:

quote:

quote:

neler var:

CALL BLOCK
    CODEWALLET PRO 2006
    RESCO KEYBOAR PRO 4.36
    VITO AUDIO NORES 1.2
    MS VOICE COMMAND

bana bunların ne işe yaradığını söyle yeter

• k-rally kod istiyor nasıl olcak hocam
  • rar l ıdosyaların hepsinin içinde nfo "info" dosyaları var. programlar ne işe yarar, nasıl kurulur içinde anlatıyor.

k-rally içinde yazan crackli *.exe dosyasını programın kurulu olduğu dizindeki orjinalinin üzerine yazmanız gerekiyor. sonrada istedigin kodu girip oyunu açabiliyorsun yada orada verilen kodu girerekte geçebilirsin
    kolay gelsin!

quote:

k-rally kod istiyor nasıl olcak hocam
  • merhaba,
    wi-fi ile ilgili kablosuz şifresiz modemlere bağlanmak için standart ayarlarin ne olduğuna dair bir bilgiye nereden ulaşabilirirm. 2 gündür beceremedim. umarim benimkinde de sorun yoktur.

iyi akşamlar
  • Vipracing Yaptığın açıklama ve verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. En mantıklısı 6815 bencede artık kararımı verdim.. ayrıca bir gps sensoru alıp kullanacağım ekonomik birtane önerebilirsen iyi olur... Ellerine sağlık yeterince aydınlatttın..... Bu forumu seviyorum...

quote:

Orjinalden alıntı: Vipracing

quote:

Orjinalden alıntı: ilkaysvl

6915 için sormuştum ama görüyorumki çoğunluk 6815 ten yana sanırım bende 6815 alacağım... Sonuç olarak 6915 in artısı sadece klavye ve gps mi? başkada artı özellikleri varmı? 6815 inde en büyük artısı ekranı sanırım..??? Hp nin yakın zamanda yeni model de çıkarmayacğaını düşünürsek Hp de en iyi pda 6815 mi oluyor?????

Ben kullanıyorum.Daha önce yazmıştım bir kere daha ana hatları ile geçeyim :

GPS / Navigasyon 3 aşamalıdır (Built in GPS sensoru olmayan cihazlar için)
    Bende bir tanede HP6515 var .Ondan çok daha başarılı şu an 6815 ile kullandığım set up.

- ppc
    - GPS sensor
    - Yazılım

- PPC HP rw 6815
    - GPS sensorum : Nokia LD-3W (Bulması çok zor olabiliyor.Yurt dışında dahi.Acaip bir şey ekstra avantajı yok.Sadece bendeki E61 ile aynı şarj cihazını kullanıyor diye almıştım zira fiyatı diğer gps sensörlerinden pek farklı değil)
    - Yazılım iGo

Navturk ve TomTom da kullandım.Bana göre şu an en iyisi iGO.Türkiyenin %20 sini kapsıyor şu anda.Dünya da ise kapsama alanı en yüksek yazılımlardan birisi.Çok kaliteli hızlı ve çok özelliği var.TR de 3 büyük şehrin hepsini kapsama alanına alıyor.

BT GPS cihazı olarak : Royaltek markasını kesinlik ile öneririm.Benzer HP set upını arkadaşıma yaptık.Royaltek gps sensörü ile.Sonuç çok iyi.GPS forumunda ortalarda bir yerde Türkiye temsilcisinin adresi vb var.Bulamassanız gittigidiyor.com dan da sipraiş edebilirsiniz.

Daha sonra : (GPS sensörü ve pda nız var ise) Buraya HP rw 6815+sensör ile programı nasıl kurup kullanabileceğinizi.Var olan haritalarını vb yazarım.Kurulumu son derecede basit.Bir tek dosya modifiyesi gerekti bana 6815 e kurulur iken o kadar.TR haritasıda içinde olucak verdiğim linkte.Diyelimki ABD ye Avrupada bir ülkeye vs vs gideceksiniz.Gerekli haritaları verdiğim linkten hafıza kartına indirip kopyalamanız yeterli olucak.
    iGO Türkçe ses ilede geliyor ayrıca programda kurulum esnasında isterseniz Türkçe olarak kurulabiliyor.

iGO resmi kullanım klavuzu : iGO kullanım klavuzunu pdf formatında indirmek için tıklayın.

Bunun dışında benim gibi 4x4 off road sevenler,fotoğraf çekenler,denizi sevenler vb vb (Navigasyonun olmadığı yerlerde kullanamak için) harika bir program var onuda kurdum deniyorum çok ama çok beğendim (kısaca dağda bayırda vb de kullanmak için)

GPS Tuner linki için buraya tıklayın.

Bu program ile freeware googleearth den gideceğiniz yerleri seçebilir map leri linkte anlatıldığı gibi save edebilir ve kullanabilirsiniz.

HP nin 6915 cihazı klavyeli ve GPS sensörlü.rw 6815 ise klavyesiz.Hangisi ni seçeceğiniz sizin zevkinize ve ihtiyaçlarınıza bağlı.'en iyi' si diye bir şey malesef pek geçerli değildir yada göreceli bir kavramdır diyelim.
    Ben 6515 kullanmış birisi olarak rw6815 i seçtim bana göre avantajları :
    - 6915 den küçük olması
    - 6915 in kare ekran formatına sahip olması
    - 6915 nden daha iyi pil performansı olması
    - Tasarım&dizayn
    - Ses(Normal telefondaki) görüşme kalitesi

Diye sıralayabilirim.

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.