Şimdi Ara

HP IPAQ RW6815 ALCAM NE DERSİNİZ ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MRB ARKADASLAR 1 AYA KADAR Bİ TANE HP IPAQ RW6815 MODELİ HOSUMA GİTTİ EN BEGENDİGİM OZELLİGİ İSE WİRELESS OLMASI FİYATIDA COK COK UCUK Bİ RAKAM OLMADIGINDAN DOLAYI ALMAYI DUSUNUYORUM...
    AMA YANLIS YAPMAKTA İSTEMİYORUM BİRDE BNM KAFAMA EN FAZLA TAKILAN OLAY EKRANIN DOKUNMATİK OLMASI VE KALAMLE KULLANILMASI REHBERDE YADA MESEJ YAZARKEN ZOR OLUR DİE DUSUNUYORUM VE DOKUNMATİK OLMASINDAN DOLAYI HASSAS OLABİLECEGİNİ DÜSÜNÜYORUM SONUCTA TELEFON HER AN YANIMIZDA VE ELİMİZDEN DUSMEYEN Bİ CİHAZ GOREVİNİ GORDUGU İCİN...

HP IPAQ RW6815 KULLANAN ARKADASLAR YARDIMCI OLURLARSA SEVİNİRİM...
    VEYA BOLE Bİ FİYATA BASKA BİR CİHAZ ONEREBİLİRMİSİNİZ...

• ben sana o cihazın abisini önerebilirim hp 6915. klavyesi ve dahili gps modülü var.

ikinci el sıfır ayarında garantili ve kutulu olarak satıyorum ilgilenirsen imzama tıkla.
  • Başına Bela Alma
    Ben 7 aydır kullanıyorum.
    Telefon iyi çekmiyor.Garip Garip problemler çıkaıyor.Asus P 535 alman veya biraz daha bekleyip cebitten sonra çıkacak yeni modelleri incelemeni tavsiye ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cetvel

Başına Bela Alma
    Ben 7 aydır kullanıyorum.
    Telefon iyi çekmiyor.Garip Garip problemler çıkaıyor.Asus P 535 alman veya biraz daha bekleyip cebitten sonra çıkacak yeni modelleri incelemeni tavsiye ederim.

sen 6815 mi yoksa 6915 mi kullanıyorsun. 6915te öyle bir problem hiç yaşamadım. ayrıca p535 hakkındaki fikrine katılıyorum gerçekten çok güzel cihaz.
  • 6815 alacaksan iyi düşün. Benim kullandığım cihazda neredeyse sorun yok gibi; ama böyle olacağı anlamına gelmez. Aslında WM tabanlı olup, sorunsuz çalışmasını hayal eden varsa unutsun bence. İlla ki alırım diyorsan da , bir tane de ucuz telefon bulunsun derim
  • hp 6915ten uzak dur kare ekran program uyumsuzlugu yapiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: husnuweb

hp 6915ten uzak dur kare ekran program uyumsuzlugu yapiyor.

nasıl biraz daha ayrıntı verirmisin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hp mi, lenova mı?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pda programlarinin cogu standart 240*320 cozunurluktedir.
    hp 6915in cozunurlugu 240*240 oldugundan cogu program ve oyunda uyumsuzluk yapar.
  • Öncelikle 6815 kullanan biri olarak cihazdan çok memnunum hiç bir problemim yok.
    Şöyle vga ekran gps 128 ram 256 rom gibi hepsi bir arada bir cihaz olmadıkça da değiştirmem.
    Şu an alınacak en iyi pda yı arıyorsan birazda paraya kıyarak asus p535 derim gps ve 256 rom artıları.
    Daha ucuz bişey istersen eten m600+ da iyi bir seçenek. 550 ytl.
    cebiti bekle istersen çok güzel modeller çıkacaktır. artık vga ekran ve 128 rame geçmenin zamanı geldi.
    Ne kadar para o kadar köfte...
  • quote:

Orjinalden alıntı: husnuweb

pda programlarinin cogu standart 240*320 cozunurluktedir.
    hp 6915in cozunurlugu 240*240 oldugundan cogu program ve oyunda uyumsuzluk yapar.

yazılan programların 320x240 olduğu doğrudur ama çoğu 240x240 çözünürlük desteği verirler. ben şimdiye kadar sadece 1-2 programda sorun yaşadım.
  • arkadaslar yorumlar icin saolun fakat bn hala bi karar vermiş deilim sizden aldıgım bilgilerlede braz tedrgin oldum cunku sonucta 700-800 ytl vericem iii bisey olsun istiyorum ve sorunsıuz olsun istiyorum ama tam olarak bn bu cihazı alıcam diyemiorum... bna 800 en fazla 850 YTL olan önerebileceginiz bir cihaz var mı??
    daha oncede cep bilgisayarı kullanmadıgım için bilgim yoq ama ii bsey olsun istiyorum yanlıs bi karar almakta istemiyorum sonra pisman olabilcegm ...

bu nasıl peki ? !

HP IPAQ HX2490 Cep Bilgisayarı FA675B

HP IPAQ RW6815  ALCAM NE DERSİNİZ ??

• Şubat ayından beri rw6815 kullanıyorum, cidd bir şikayetim yok. Tecrübelerimi aşağıda yazıyorum:

1) İçinde GPS olsa daha iyi olurdu şüphesiz, ama o taktirde daha pahalı oluyor ve aletin boyutları büyüyor.
    2) rw6815 ise sigara paketi kadar, cepte kolayca taşinabilen bir alet.
    2a) GPS alıcısını ek olarak alıp bağlayabileceğiniz söyleniyor (Forumun "HP ipaq rw6815 kullanıcıları" bölümünde) ama ben alıp kullanmadım. Böyel bir ek aletin fiyatı 50Dolar civarında olmalı. Eğer bu mümkünse bu aletin üstüne, aynı kalitede ve boyutta bir aleti biraz zor bulursunuz!! GPS hakkında bilginiz yoksa mutlaka öğrenin; çok yararlı bir sistem, bilhassa çok gezenler için!!)
    3) Ekran kalvyesini ve ekranın dokunmatik özelliklerini bolca kullandım, herhangi bir çizilme olmadı.
    4) Aleti normal yoğunlukta kullandım, Plastik kasa ve boyası hiç yıpranmadı.
    5) Alttaki tuşları çok kullanışlı, tuşların fornksiyonları çok geniş kapsamlı, adeta ekrana tıklamadan hemen her şeyi yapabiliyorsunuz.
    6) Word, PDF , Excel dosyalarını rahatça açıp okuyabilirsiniz. Word ile doküman hazırlayabilir veya mevcut dokümanları işleyebilir/değişiklik yapabilsiniz.
    7) Birinci cildi 584, ikinci cildi 568 sayfa olan Diyanet'in İlmihalini PDF formatında cihazıma (ek hafıza kartına) yükledim; açarken biraz zaman alıyor ama rahatça okunabiliyor. Dosyayı kapatıp açtığınızda, kitabı kaldığınız yerden açıyor.
    8) Özel plastik uçlu kalemi ile ekran üzerinden, kağıda yazar gibi el yazısı yazabiliyorsunuz; hızı ve kalitesi çok iyi, el yazısından farksız adeta. Toplantı görüşmelerini yazmak için ideal. Her notu ayrı bir dosya olarak kaydediyor. Sonradan dosya adını değiştirebilir, isterseniz bilgisayara aktarabilirsiniz. Böylece ajanda veya not defteri taşımaktan kurtulursunuz.
    9) Çok iyi bir ses kayıt özelliği var. Otomatik kapanmayı kaldırırsanız çok uzun ses kayıtları alabilirsiniz.
    10) Fotoğraf kalitesi gün ışığında iyi ama gece kalitesi sıfır ve gölgeli ortamları iyi çekmiyor. Yüksek kalitede (2 mega piksel) resimleri geç işleyip kaydediyor. Yani bu makine fotoğraf çekmek için alınmaz.
    10A) Video kalitesi iyi değil.
    11) Wireless ile İnternet tarayıcısı çok iyi. İnternette rahatça gezinin ve sayfaları okuyun.
    12) Telefonon iyi çekmediğini söyleyenlere kendi aletim için katılamayacağımı söyleyebilirim. Hiç çekmeme ve parazit sorunu yaşamadım.
    13) Telefon rehberi Outlook Expres ile uyumlu. Rehbere gireceğiniz bilgileri ister bu alet üzerinden, isterseniz PC bilgisayarda Outlook Expres'e girin. Bİlgisayara bağladığınızda Outlook Expres'teki bilgileri otomatik olarak rehberine alıyor. Dolayısıyla kişileri adı, soyadı, mobil telefonu, ev telefonu, faks numarası, ev ve iş adresi ve daha bir çok özel bilgileriyle kaydedebilirsiniz.
    14) İngilizce biliyorsanız HP'nin forumu çok zengin içerik sunuyor. Aklınıza gelen gelmeyen binlerce konu ve soruya orada cevap bulabilirsiniz.
    15) Cihaz bazen kilitleniyor, ama özel kalemini kullanarak soft reset atınca hiçbirşeyi kaybetmeden yeniden açabilirsiniz.
    16) Pil ömrü: Sadece telefon özelliğini kullanırsanız ve normal yoğunlukta görüşme yaparsanız, şarj süresi 7 gün gidiyor, bizzat denedim, tecrübeyle sabittir. Ama bunun için arka planda çalışan program olmadığından emin olmalısınız. Şarj süresinin kısalığından şikayet edenler arka planda çalışan program olup olmadığını kontrol etsinler. Eğer varsa bunları durdursunlar. bilhassa kablosuz özelliği açıkken çok şarj yiyor.
    17) Windows ortam (mediaplayer) ile ses dosyalarını dinleyebilir, video izleyebilirsiniz. Hoparlörü oldukça kaliteli. Kulaklık ile tabii ki sonuç mükemmel oluyor.
    18) Ekran çözünürlüğü (çözünürlük değerlerini hatırlamıyorum) hakkında bir fikir vermek için şunu söyleyebilirim: Resimler kaliteli ise kaliteli gösteriyor, pırıl pırıl.
    19) Mesajlaşma (SMS ile) çok kolay. Ben MMS kullanmadım, bilmiyorum.
    20) Biz Subat ayında 1180 YTL'ye almıştık, şimdi fiyatı çok ucuz: 850 YTL civarında. Telfon alacağınıza cep bilgisayarı olan bu aleti alın. Artık bilgisayarlar böyle bir şey.

21) Daha ayrıntılı bilgileri bu forumun "HP ipaq rw6815 kullanıcıları" bölümünden okuyabilirsiniz. Bu forumun çok geniş içerigi var.

İnşallah faydalı olmuşumdur. Kolay gelsin.
    Hakan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaganhak -- 30 Eylül 2007; 23:56:53 >

• Eline sağlık kaganhak.
  • Bir şey değil.
    Bu arada belirteyim; HP'nin Türkiye sitesi FORUM oluşturuyormuş, bilginize.
  • Bence de 850 ytl ye alınacak en iyi ppc 6815 dir herhalde.
  • 730ytlye Qtek s200 var
    550ytlye Eten m600+ var
    ve çok kısa zamanda htc touch çıkıyor. Onu beklemek en iyisi boyut küçük menüler harika kullanım çok kolay

http://www.estore.com.tr/EStore/Products.aspx?catalog=Telefon&productid=CE01128(44000000)
  • eğer 6815 düşünürsen 2. el ilanlarına bir bakmanı tavsiye ederim. birisi 15 günlük birtane satıyor. linkini vermeyeceğim. eleman tok satıcı edalarında.
  • ben 6814 ımı satıyorum duşuk fıyata memnun olmadıgım ıcın p 535 yada n 95 dusunuyorum kaganhak a katılmıyorum ses kalıtesı dusuk resım kotu ama pda olarak ınsana zevk verıyor almak isteyen varsa bana ozellden mesaj atabılırler
  • quote:

Orjinalden alıntı: fettuccine

kaganhak a katılmıyorum ses kalıtesı dusuk resım kotu ama pda olarak ınsana zevk verıyor

Bence ses kalitesi iyi; ama ses seviyesi çok yüksek değil. Kulaklıkla dinlenirse tatmin edici seviyeleri yakalıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.