Şimdi Ara

:::HP Ipaq 914C Club:::Inceleme,Program,Oyun,Win 6.5 rom... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
353
Cevap
5
Favori
55.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Birazdan deniyorum port ayarlarınıda tekrar kontrol edip baya bi bekleyip durumu bildiririm tekrar

Denedim şimdi ekranın ayarlarını değiştirdim 10dakika işlem yapılmazsa kapan yaptım ayarları cok erken kapanıyodu işlem yarımmı kalıyodu aceba dedim yaklasık 8dakkida sonra uyduyu buldu yer bilgisinide aldı igo8,daha sonra garminle denedim oda baglandı aynen ama tomtom baglanmadı ne yazıkki ondada bir gelişme olrsa iletirim ilgilendiginiz için tesekkrler arkadaslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozy245 -- 3 Şubat 2009; 23:22:23 >
  • bidahaki sefer daha hızlı bağlanır yaklaşık 2-3 dakikada bağlantı kurar uydularla tom tom hakkında bir bilgim yok sadece igo8 le yolbili denedim yolbilin müşteri hizmetleri berbat olsada programın kullanması çok kolay tavsiyer ederim ben hafıza kartı deiştirmemek için igo8 kullanıyorum eğer halledebilirsem yolbile geçicem yolbil çok hızlı buluyor 10-15 saniyede yerimi tespit etti
  • benim yolbil cıkmadı kutu içerisinden kampanyada değildi.Ama yolbil kartının imajını alıp daha buyuk bi karta restore edersen muhtemelen yolbil ondada calışır.bende diğer programları vs deneyip bakıcam daha sonra - ve + ları yazarım.
  • yolbil kartın koduna göre ayarlandığından başka karta kopyalayınca açılmıyor. eğer elinde güzel programlar varsa paylaşımını bekleriz.
  • Zamanım ne yazıkki bu aralar çok az oluyor ama müsait olunca programları deneyip mutlaka burdanda tavsiyelerimi iletirim.
  • güzel bir editör.çok kullanışlı.ekran görüntüsü alabiliyorsunuz.
    dogann35'e teşekkürler.

http://r a p i d s h a r e.com/files/194205588/Mobil_Telefon_editor.rar
  • bu programla contacs listenizin yedeğini alabilirsiniz.

http://r a p i d s h a r e.com/files/194207612/PPCBckpContactsWM2005_v1.6.zip
  • teşekkürler @67Levent birde ekranımıza uygun htc today bulabilsek süper olacak ekranda cok yer kaplıyo dikey ekran için olanlar altına hiçbirşey sığmıyo
  • arkadaşlar,ben de artık 914c kullananlar arasındayım:)
    ancak şu şekilde bi soruyla karşınıza geliyrm,ilk cep bilgisyarı denemem de:D

şimdi bu tele format atıp,tekrar wm 6.1 i nasıl kurarız?
  • Şarj durumun iyiyken.Sağdaki dönen tusun altındaki,soldada ses ayarının altındaki tusa basılı tutarak resete bas çek sağ sol tusaları 2sn tut gerisini tel halleder ama mesuliyet almak istemiyorm problemini musteri hizmetleriyle paylas derim eger yeniysen_!
  • tşk ederim:)
    şimdi de voip konusuna takıldm,bulsam bi süper olck:)

gps i de deneyemedm,hafıza kartım olmadığı için:(
  • arkadaşlar wm.6.1 de video ve klip olayını coreplayer ile çözdüm. çok da iyi çalışıyor. saygılar.
  • arkadaşlar,bu telefon için ekran jelatini satılıyrmu?
    bir de kılıfları kapalı dik olanlar mı var sadece?yoksa daha farklı çeşitlerde varmı,bilgisi olan varmı?
  • Arkadaşlar,

RW6815 kullanıyordm fakat arızalandığı için garantiye verdim. Bugün 914c verdiler ve eve getirip şarj ettim, açınca ingilizce olduğunu gördüm. Bunu Türkçe yapma şansımız yok mu? Lütfen var diyin...
  • Malesef yok.
    quote:

Orjinalden alıntı: Onur.Kalender

Arkadaşlar,

RW6815 kullanıyordm fakat arızalandığı için garantiye verdim. Bugün 914c verdiler ve eve getirip şarj ettim, açınca ingilizce olduğunu gördüm. Bunu Türkçe yapma şansımız yok mu? Lütfen var diyin...

• Cihazın kitapçıklarında bile Türkçe yok ve bu tüketici kanununa göre suç..
    HP böyle bir şeyi nasıl yapar anlamıyorum ama yarın ilk işim cihazı iade etmek olacak, bu resmen saçmalık..
  • bendeki kitapcık türkçe,ama işletim sistemi ing malesef...ama olsun ben alıştım böle kullanmaya da, çat pat ing niz varsa sorun değil...

not: ah onu banavercklerdi var yaaa:D ben almk için çok uzun zaman bekledm de,sonunda gittigidiyordan aldım

quote:

Cihazın kitapçıklarında bile Türkçe yok ve bu tüketici kanununa göre suç..
    HP böyle bir şeyi nasıl yapar anlamıyorum ama yarın ilk işim cihazı iade etmek olacak, bu resmen saçmalık..
  • Pm olarak biraz açıklama yaptım.Orjinal ve %100 olmasada türkçeleştirmek mümkün.Diğer soran arkadaşlarada yardımcı olursun sevinirim çok sık uğrayamıyorum yogunluk sebebiyle
    quote:

Arkadaşlar,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozy245 -- 10 Şubat 2009; 21:20:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: El Fuego

Cihazı her zaman orjinal dilinde kullanmak her zaman iyidir. Kullanacağın uygulamaların tamamına yakının ingilizce olacağını ve dili farkl ı olan bir ROM da kullanmanın stabilite sorunu olabileceği gözardı edilmemeli...

ben el fuego'nun yalancısıyım:)
  • Herkese Merhaba,

Ben de gecen hafta itibariyle 914C kullanicilari arasina katildim. Forumdaki bilgiler icin tesekkurler. Benim de birkac sorum var;

1) Activesync ile dosya senkronizasyonunda prb yasamiyorum fakat daha sonra PC'ye outlook kurdum ve contact'leri telefona aktaramiyorum (daha once farkli bir profil ile girmistiniz, bu farkli lutfen authenication yapin gibisinden bir hata ile karsilasiyorum). Benzer prb yasayan var mi?

2) GPS icin gerekli upload'i hp programi ile yaptim fakat yine de google maps ile herhangi bir uydu bulamiyorum. normal midir? (henüz igo'yu denemedim)

3) ipaqchoice.com'daki programlari bedava indirebilecegimiz yabanci forumlar var mi? freewarepocketpc.net var ama onda da sinirli sayidaki prglar var.

4) Kilif onerileriniz nelerdir? gg'da birkac cesit var, sizlerin kullandigi, kullanisli alternatifler nelerdir?

Tesekkurler..
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.