Şimdi Ara

:::HP Ipaq 914C Club:::Inceleme,Program,Oyun,Win 6.5 rom... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
353
Cevap
5
Favori
55.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Verdigim dosya zaten rom değil,türkçeleştirme dosyaları.Tabiki farklı rom yüklersen mutlaka bi sorunla karşılaşırsın hatta bazı donanımları kullanamayabilirsin bile.

Bu arada cihazda bir iki sorunla karşılaştım 1.si smslerde tümünü seç çalışmıyor,2.si T şebekesinde çağrı sonunda kalan kontör bilgilendirmesi açık olura benim herhangi birisine gönderdiğim smsden hemen sonra sms gönderilemedi tekrar deneyiniz diyor fakat sms iletiliyor ve son olarak bluetooth ve wireless açıkken fark etmişsinizdir pil hızlı bittiği için denemeler yaparken ikisinide kapattığım anda değil yaklaşık 3-5 dak sonra tamamen sinyal göndermeyi kestiğini fark ettim (broadcasti bırakmıyor hemen) bunları HP'ye ilettim bilgimiz dahilinde fix beklemekteyiz dediler,dün fark ettiğim sorunda ikinci çağrı geldiginde iğrenc bir çınlama oluyor o anda konustugum kisiyide anlamıyorum sesten, bunuda HPye ileticem sıkıntısı olanlarda sıkıntılarıyla beraber (misal TÜRKÇE ROM) mutlaka yeni rom beklediğimizi sizde iletirseniz çoğunluğa hızlıca cevap verip çıkaracaklardır bu sayede daha verimli kullanabiliriz cihazlarımızı arkadaşlar !!! 444_71_71 HP call center

• Öncelikle aramıza hoşgeldin.

2. sorun için: Google maps ile bende hiç bağlanamadım. Onun yerine IGO8 en iyi çözüm.

quote:

Orjinalden alıntı: ali.canlidinc

Herkese Merhaba,

Ben de gecen hafta itibariyle 914C kullanicilari arasina katildim. Forumdaki bilgiler icin tesekkurler. Benim de birkac sorum var;

1) Activesync ile dosya senkronizasyonunda prb yasamiyorum fakat daha sonra PC'ye outlook kurdum ve contact'leri telefona aktaramiyorum (daha once farkli bir profil ile girmistiniz, bu farkli lutfen authenication yapin gibisinden bir hata ile karsilasiyorum). Benzer prb yasayan var mi?

2) GPS icin gerekli upload'i hp programi ile yaptim fakat yine de google maps ile herhangi bir uydu bulamiyorum. normal midir? (henüz igo'yu denemedim)

3) ipaqchoice.com'daki programlari bedava indirebilecegimiz yabanci forumlar var mi? freewarepocketpc.net var ama onda da sinirli sayidaki prglar var.

4) Kilif onerileriniz nelerdir? gg'da birkac cesit var, sizlerin kullandigi, kullanisli alternatifler nelerdir?

Tesekkurler..

• quote:

2) GPS icin gerekli upload'i hp programi ile yaptim fakat yine de google maps ile herhangi bir uydu bulamiyorum. normal midir? (henüz igo'yu denemedim)

arkadaşlar,google maps internete tabanlı bir harita olduğu için bundna dolayı yalnızca wifi yada gprs gibi nete bağlantılar sonucu görüntülenebiliyor diye biliyorum.
    hatta şu şekilde de kendi düşüncemi kanıtlayayım:)
    igo 2008 i indirdiğinizde 100 mb lık bir dosyaya ulaşmış oluyrsunuz ve bunun içinde haritalar mevcut ancak google maps da her hangi bir verimiz olmadığı için yalnızca internet bağlantısı üzerinden görüntüleyebiliyrz diye biliyorum,yanlışım varsa düzeltin:)
  • Dogru, zaten aktif bir baglanti yoksa google maps acilmiyor, "this program requires a data connection" hatasi verip geri cikiyor. Fakat wifi baglantim, google maps'te cok iyi dolasiyorum lakin "Use GPS" dedigimde uydu bulamiyor.. IGO 8'i denemek en iyi cözüm sanirim.

quote:

Orjinalden alıntı: srknbltc

arkadaşlar,google maps internete tabanlı bir harita olduğu için bundna dolayı yalnızca wifi yada gprs gibi nete bağlantılar sonucu görüntülenebiliyor diye biliyorum.
    hatta şu şekilde de kendi düşüncemi kanıtlayayım:)
    igo 2008 i indirdiğinizde 100 mb lık bir dosyaya ulaşmış oluyrsunuz ve bunun içinde haritalar mevcut ancak google maps da her hangi bir verimiz olmadığı için yalnızca internet bağlantısı üzerinden görüntüleyebiliyrz diye biliyorum,yanlışım varsa düzeltin:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali.canlidinc -- 11 Şubat 2009; 13:26:12 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Onur.Kalender

Arkadaşlar,

RW6815 kullanıyordm fakat arızalandığı için garantiye verdim. Bugün 914c verdiler ve eve getirip şarj ettim, açınca ingilizce olduğunu gördüm. Bunu Türkçe yapma şansımız yok mu? Lütfen var diyin...

Az önce HP aradı.
    Size verdiğimiz 914c yi bize geri getirin, Türkçe ROM olanını vereceğiz dedi.
    Bende sevinçle kapattım ama yarın cihazı götürdüğüm zaman "cihaz için Türkçe ROM çıktı mı" diye soracağım.
  • Hayırılısı olsn ins haberlerini bekliycim
    quote:

quote:

Arkadaşlar,

RW6815 kullanıyordm fakat arızalandığı için garantiye verdim. Bugün 914c verdiler ve eve getirip şarj ettim, açınca ingilizce olduğunu gördüm. Bunu Türkçe yapma şansımız yok mu? Lütfen var diyin...

Az önce HP aradı.
    Bende sevinçle kapattım ama yarın cihazı götürdüğüm zaman "cihaz için Türkçe ROM çıktı mı" diye soracağım.

• süpermiş,bize de yapsalar ya öle mi kıyak:)

quote:

Az önce HP aradı.

• E71 yada Blackberry Bold veya Toshiba G910 ile kıyaslandıgında hangisi daha iyi ?
    alanlar memnun mu
    bir de hepsiburada dan telefon alan oldu mu ? ps2 kulaklık felan hediyeli olan süper bi kampanya yapmışlar da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LimonKolonyasi -- 11 Şubat 2009; 22:08:22 >
  • hepsi buaradada fiyat biraz şişkin sankim,gerçi ps2 konsolu veriyrlar(ama dikkat edilmeis gerek konu oyun yok,oyun kolu yok,sadece konsol var),eğerki konsol da alma niyetin varsa aslında güzel bi fyt ama ben sadece 914c alacağım için tercih etmemiştim:)hatta ps2 alacak birileirni bulup cep bilgisayrını almayı düşündm ama ıh ıhhh:(
    sonuçta gg da sıfır bi cihaz buldum çokda uyguna geldi aldım:)
    sonuç olarakda sadece 914c alınacaksa şuan bimekste uygun fiyatı,hatta kredi kartlarına kampanyaları bekleyin,mesela cardfinansa %12 kampanya yapmışlardı buda 775e düşürmüştü teli,hemde6 taksitle:)

quote:

Orjinalden alıntı: LimonKolonyasi
    bir de hepsiburada dan telefon alan oldu mu ? ps2 kulaklık felan hediyeli olan süper bi kampanya yapmışlar da

• quote:

3) ipaqchoice.com'daki programlari bedava indirebilecegimiz yabanci forumlar var mi? freewarepocketpc.net var ama onda da sinirli sayidaki prglar var.

2) bende google maps ile uydu bulamıyordum. igo8 kurdum. igo8 i açıp onunla bir kez uydu bulduktan sonra google maps'te de uydu bulmaya başladı.

3)http://forum.ppcwarez.org/ adresinde binlerce PPC programı var. hepsi bu telefonda çalışmayabiliyor (ekrandan dolayı) ama mutlaka aradığınız iişe yarayacak çalışan program bulabiliyorsunuz. Ayrıca her programın açıklamaları da var. ve üyelik gerekmeden programları indirebiliyorsunuz.

• Arkadaşlar,

HP yeni cihaz verdi.
    İçerisinde Türkçe kullanma kılavuzu ve diğer kitapçıklar var.
    Ayrıca kutudan çıkan CD içeriği Türkçe ve cihazı Türkçe yapmak için bir program koymuşlar.
    Şimdi yükledim ve 100% Türkçe oldu.
    Aşağıya programın yüklenmesi sırasında çıkan bir ekran görüntüsünü koyuyorum.

:::HP Ipaq 914C Club:::Inceleme,Program,Oyun,Win 6.5 rom...

Dosyayı buradan indirebilirsiniz.

• Hayırlı olsun güzel cihaz 914 piyasada ki en hızlı cihazlardan biri.
  • paylaşım için teşekurler arkadaşım yukledim supper oldu sagol
  • işte azmin zaferi arkadaslar
    diğer sorunlarımızıda lütfen iletelim yeni mobile işletim sisteminede rom uyarlasınlar bize _!

Arkadaşlar,

HP yeni cihaz verdi.
    Ayrıca kutudan çıkan CD içeriği Türkçe ve cihazı Türkçe yapmak için bir program koymuşlar.
  • müzik konusunda nasıl ? ses kalitesi iyi mi?

bir de hp nin sitesine baktım
    with camera ve top value-with camera olmak üzere 2 değişik ürün var
    FB052AT#AB8 top value olan
    FB052AA#AB8 normali arada çok fark var mıdır ?

bimeks in sitesine baktım da orda da o kadar fiyat farkı yok gibi geldi
  • Arkadaşlar ben biraz önce kurdum şu anda da kaldırıyorum.
    Bu program işletim sistemini tr ye çevirmiyor. Sadece arka planda devamlı çalışarak ingilizce olan bütün mesaj ve yazıları türkçeye çeviriyor.
    Sonuç itibariyle işletim sistemini ağırlaştırıyor. Ki benimkinde gözle görülür bir yavaşlama oluştu.

TR gerekli değil diyorsanız kurmayın derim. Ancak tabiki tr olmazsa olmaz diyorsanız bence de güzel bir paylaşım.
    Kalender arkadaşımıza bende teşekkür ederim.

quote:

Arkadaşlar,

HP yeni cihaz verdi.

:::HP Ipaq 914C Club:::Inceleme,Program,Oyun,Win 6.5 rom...

Dosyayı buradan indirebilirsiniz.

• artık fyt farkı yok,fytları yukarı çekmişler,kampanya var şuan yine ama telin fiyatı 880lerden 9oo kusurlere çıkınca bi etkisi kalmıyr

quote:

Orjinalden alıntı: LimonKolonyasi

bimeks in sitesine baktım da orda da o kadar fiyat farkı yok gibi geldi
  • bende kaldırmayı düşünüyorum ama tek sorun klavyede türkçe karakter olmaması bunun için çözüm önerecek biri var mı?
  • model olayıyla ilgili bişiler bilen var mı

bir de sar değeri nedir ?0.79 yazıyordu bi sitede ama emin olamadım

hepsi burada daki kampanya bitmiş bimeks en kral olmuş gene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LimonKolonyasi -- 15 Şubat 2009; 14:14:32 >
  • Merhaba
    914c ile internete bağlanıp, traviana girdiğimde sayfanın tamamı gelmiyor ve komutları veremiyorum. bilgilendirirseniz sevinirim.
    Saygılarımla
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.