merhabalar, arkadaşlar hp laptopuma recovery yaptım. 500 küsür GB'lık bi C diski recovery diski ve gözükmeyen bir HP_TOOLS diski oluşturdu. bende bölmeye çalıştım yeni birim ekleye kadar geldim. sonra dinamik diskle ilgili bi hata meydana geldi. okduğum kadarıyla 4 taneden fazla bölünemiyormuş. şimdi C'yi bölmek için diğerlerini C'yle birleştirmem gerekiyor. HP_TOOLS'u C'le birleştirmek istiyorum ama yedek alamadığım için yapmaktan korktum.
1-) ben hep oyunlarımı yüklemek için 200 GB civarında bi disk eklerim bilgisayarıma ki şuanki amacım da bu. mantığım sistemle aynı yere oyunları kurmayarak sistemin yavaşlamasını önlemek. bu doğru mu yoksa sadece batıl inanç mı 2-) sorunu nasıl çözebilirim ?
minitool partition wizard isinizi gorur Oyunları ayrı parta kurun boylece format yada cokme durumlarında veri kaybetmis olmazsınız Oyunlarınız calısır tabi gerekli yazılımları kurmanız halinde directx framework vs..
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
@awaqado arkadaşımın dediklerine katılıyorum. Bende hddmi o programla parçaladım hiçbir sorun da yaşatmadı.