8. laptobunuz mu bozuldu. Normal.. hp çalışması için değil bozulması için üstün mühendislikle çinde üretilmiştir.
Çözüm: Hp tamir için sizden yeni laptop parası kadar bi ücret isteyebilir.
9. Laptobu servise verdiniz ama 15-20 gün oldu hala haber yok.
Çözüm: Laptobunuz serviste en az 28 iş günü kalacak. Bu da 45 normal güne denk gelir.
10. Laptobunuz servisten geldikten sonra bi gün içinde bozulabilir. Hatta saglam yeri bile bozuk gelebilir.
Çözüm: Bu olayı bizzat yaşadım. 24 saat olmadan bozuldu. Hp servisinde çoluk çocuk çalıştığı için normaldir.
11. Hp laptopunuzun klavye tuşları kopabilir.
Çözüm: Oha o kadarda değil dediğinizi duyar gibi oluyorum. Ama hp bu normaldir.
12. Servisi arıyosunuz size döncez diyolar.
Çözüm: Boşuna beklemeyin. dönmezler.
13. Bütün aşamaları geçtiniz. Para iadesi alcaksınız.
Çözüm: 1 aydan önce alamazsınız. Hatta sonra alacağınızda meçhul.
sonuç: Hp
işte bende onu diyom. insanda biraz şans olacak
quote:
Orjinalden alıntı: determinanty
hiç susmayan fan ve aşırı ısınma nedir bu?
SONY VAIO VGNFZ-21M
servis ne diyor: anakartı değiştirecez
makina 1 aylık ve benim gibi aynı durumdan mağdur onlar yüzler var.Aynı modele ve markaya sahip.
Bu sony ne malı: made in china.
Yani o çok kaliteli ürünleri dünyaya sunan efsane sony markasının artık sıra malı fason üretimlerle HP den geri kalmadığının resmi..
Laptopta DELL veya Toshiba dan şaşamamak lazımmış..
ciddimisin sen yaa. sonyide kaybettik desene. galiba çinde üretilen her şey berbat.
FZ21M de kronik bi problem var, fan devreye girince bir daha devreden çıkmıyor buna rağmen laptop aşırı ısınıyor, Sony bunun için bu modelleri geri çağırıyor, anakartını değiştirip, sıfır, yeni anakart takıp geri veriyor.
hpde öyle yapıyo ama onun değiştiği parça 24 saat çalışmıyor.
12. Servisi arıyosunuz size döncez diyolar.
Çözüm: Boşuna beklemeyin. dönmezler.
en uyuz olduğum davranışlarıda bu cepten arıyorum zaten elli saat klasik müzik dinliyorum opera konserinemi geildim hp teknik servisinimi aradım belli değil, büyük bir çabadan sonra telefona bir bayan çıkar isim ve kayıt no alır ve bağlıyorum bekleyin der bu arada klasik müziğe devam uzun bir bekleyişten sonra aynı bayan size döner ve derki suanda baska bir görüşmede? ama acil durum olarak iletiyorum ve hemen size dönecek ama yemezler bir süre beklersiniz dönen olmaz tekrar ararsınız aynı aşamalardan geçersiniz bağlıyorum bir saniye der hanfendi ok dersiniz klasik müzik çalar tekrar ve yine aynı bayan döner ve derki aradığınız falanca hanım şuan masasında yok hayda dersiniz ve karsınızdaki bayana şu soruyu sorarsınız hani görüşmeden sonra bana dönecekti =? ama asla cevabını alamazsınız ve yine derki aradıgınız falanca hanım gelince size dönecek der kapatır bekle bekle dönen yok tekrar ararsınız yine aynı aşamalar ve yine klasik müzik konserinden sonra aynı bayan döner ve derki başka bir görüşmede şuan ee hani beni aryacaktı ilk dersiniz ve yine cevap yok ve kapatırsınız ben yaklaşık 1 ay bunları yaşadım ve cepten aradım hep ödediğim telefon faturası dandik bi tane laptop alırdı yani, şansım varmışki 30 iş gününde tamir edemediler ve bende haklarımı kullandım iade için beklemedeyim şuan..
Dizüstü bilgisayar almadan önce bir çok tanıdığım hp yi tavsiye etmişti.ben de duyumlarıma göre iyi bi marka olduğunu düşündüşümden aldım.yazdıklarınız henüz başıma gelmedi ama en kısa zamanda gerçekleşeceğini düşünüyorumBir kere windows xp nin yüklenemiyor olması çok kötü çünkü vista bilgisayarı yavaşlattığı gibi bazı programların kullanımını da engelliyor.Yeri geliyor alt tarafı dosyalara bile bakamıyor insan.garip bir ses çıkarıyor ama açmıyor dosyayı...bu belirtiler gösteriyor ki hp nin geleceği pek parlak değil
quote:
Orjinalden alıntı: chilenk
Dizüstü bilgisayar almadan önce bir çok tanıdığım hp yi tavsiye etmişti.ben de duyumlarıma göre iyi bi marka olduğunu düşündüşümden aldım.yazdıklarınız henüz başıma gelmedi ama en kısa zamanda gerçekleşeceğini düşünüyorumBir kere windows xp nin yüklenemiyor olması çok kötü çünkü vista bilgisayarı yavaşlattığı gibi bazı programların kullanımını da engelliyor.Yeri geliyor alt tarafı dosyalara bile bakamıyor insan.garip bir ses çıkarıyor ama açmıyor dosyayı...bu belirtiler gösteriyor ki hp nin geleceği pek parlak değil
Ya hp aslında piyasadaki en iyi markalardan bitanesidir ama yeni çıkan pavilionlarda hep sorun yaşanıyor... benim kuzende var pavilion bikaç sene önce aldı kasası bile şuan kullandıklarımızdan farklı senelerdir kullanmasına ragmen hiç bir sorun yok ama yeni çıkanlarda var bir problem. seninkinin modeli neki pavilion dv6000lerdense zaten hata olmazsa şaşırman lazım :=)
http://forum.donanimhaber.com/register.asp
16) Sitemizde firmalar ile ilgili yaşadığınız sorunlar, problemler hiç bir nedenle forum sayfalarında dile getirilemez. Sitemiz bu tür şikayetlerin bulunacağı, hakkın aranacağı bir kurum değildir. Lütfen ilgili kurumlara başvurunuz. Bu tür mesajlar silinebilir, kitlenebilir uyarıyı göz ardı eden üye uzaklaştırılabilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme