Bildirim
HP G6 2003ST HARDDİSK
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Eski harddiskinin modelini baz alarak kontrolu sağlayabilirsin. Laptop üreticileri bu tarz teknik detayları sunmazlar. _____________________________ -
muhtemelen destekliyordur hocam,i7 3. nesil işlemcisi olan bir bilgisayarın,sata2 de kalmış olma ihtimali çok çok düşük.
_____________________________ İnsanlar neden domino'nun yıkılışını izlemeyi sever ve ya küçük düzeneklerin birbirini tetiklemesini izlemeyi sever,neyini sever hiç düşündünüz mü?İnsanın içinde hiç bilmediği bi yeri dürter çünkü.Tanrı olmayı hissetmeyi, bir şeylerin sonunu bilerek ayarlamayı ve izlemeyi.Her şeyi yönetebilirsiniz ve uğraştıkça ustalaştığınızı göreceksiniz,insanlığın geçmiş bilgeliğinden faydalanın.Kontrol edilerek değil ederek yaşamayı öğrenin. -
Hocam eski hdd modelini baz alarak kontrol nasıl yağabilirim biraz açıklayabilir misin ? @Pasa86
Hocam üzerinde ki Sata 2 ondan eminim fakat şuan sata 3 alırsam geri iade söz konusu olacağını sanmıyorum dolayısıyla emin olmak istiyorum . Sanırım girişler değişmiyor fakat Vatan Bilgisayar da Satış sorumlusu arkadaş bios dan falan ayarlıyacaksın dedi ama ben pek onun bilgisine güvenemedim. Bunu teknik olarak nereden öğrenebilirim tam anlamıyla ? @Kramers Lawyer
Edit: Bu hesabın mail adresini unuttuğum için diğer hesapdan yazmıştım. Kullanıcı aynıdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi assasincreed -- 14 Mart 2017; 23:32:55 >_____________________________
-
Demek istediğim su eskisi SATA kaç ise onu destekler diye düşünüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bişey farketmiyor. Sata2 laptopumda Sata3 ssd kullanıyorum.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
İstediğiniz satayı takın çalışır , sadece hız farkı var _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler