Şimdi Ara

HP G6 2003ST HARDDİSK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Benim Hp Pavillion G6 2003st laptobum var ve yeni bir hdd almak istiyorum şuan üzerinde sata2 1 TB var fakat sata 2 mi sata 3 mü alayım ya da sata 3 ü destekliyor mu bilmiyorum nasıl öğrenebilirim yardımcı olursanız sevinirim.

İnsanlar neden domino'nun yıkılışını izlemeyi sever ve ya küçük düzeneklerin birbirini tetiklemesini izlemeyi sever,neyini sever hiç düşündünüz mü?İnsanın içinde hiç bilmediği bi yeri dürter çünkü.Tanrı olmayı hissetmeyi, bir şeylerin sonunu bilerek ayarlamayı ve izlemeyi.Her şeyi yönetebilirsiniz ve uğraştıkça ustalaştığınızı göreceksiniz,insanlığın geçmiş bilgeliğinden faydalanın.Kontrol edilerek değil ederek yaşamayı öğrenin.
  • Hocam eski hdd modelini baz alarak kontrol nasıl yağabilirim biraz açıklayabilir misin ? @Pasa86

Hocam üzerinde ki Sata 2 ondan eminim fakat şuan sata 3 alırsam geri iade söz konusu olacağını sanmıyorum dolayısıyla emin olmak istiyorum . Sanırım girişler değişmiyor fakat Vatan Bilgisayar da Satış sorumlusu arkadaş bios dan falan ayarlıyacaksın dedi ama ben pek onun bilgisine güvenemedim. Bunu teknik olarak nereden öğrenebilirim tam anlamıyla ? @Kramers Lawyer

Edit: Bu hesabın mail adresini unuttuğum için diğer hesapdan yazmıştım. Kullanıcı aynıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi assasincreed -- 14 Mart 2017; 23:32:55 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İstediğiniz satayı takın çalışır , sadece hız farkı var
    HP Pavilion Laptop
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.