Şimdi Ara

HP.EPSON.LEXMARK Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben Hp nin 4615 modeli,Epsonun 2540 modeli ve vatan bilgisayardan internetten baktığım kadarı ile fiyatı oldukça makul olan lexmark pro209 modeli için bilgi almak istedim.aslında epsonun bu modeli oldukça tasarım ve işlevleri bakımından hoşuma gitti.sadece ev içinde kullanıcağım.ve çıktı olarak ayda 300veya 400 çıktı alıyorum.size sormak istediğim epson' un 2530 modeli ile 2540 arasındaki fark nedir.epson marka daha önce hiç kullanmadım marka olarak tavsiye edermisiniz kullanım açısından sağlamlık ve beni yolda bırakırmı.zaten bu modelleri daha sonra ocp kartuşları inceledim ve bitmeyen kartuş sistemi ile devam etmek istiyorum.ve lexmark taki pro209 modelinde bu modelin kartuşlarına bitmeyen kartuş sistemi uygulanıyormu.lexmark sizce nasıl bir makina tavsiye edermisiniz.sizlerden bu konu hakkında bilgi vermenizi ve ve bu yazdığım 4 model harici konun dışına çıkılmamasını rica ediyorum.canonu zaten eledim.yazıcıları bana biraz kaba geldi.görüşlerinizi ve fikirlerinizi sizlerden yardımcı olucak kadar bekliyorum.saygılarımla...







  • epson al, 2540'ın ekranı geniş ve usb girişi var,16 serisi kartuşları kullanıyor dolan kartuşları daha çıkmadı şubattan sonra çıkar, ocp mürekkep markası kartuş değil selametle
  • prdn ben ocp mürekkep yerine kartuş yazmışım.merkezi bursada olan ocp bitmeyen kartuşların bakırköydeki bayisine telefonla aradım.dediğiniz gibi daha önce 16 serisi henüz çıkmadı 18 serisi var dedi oda oluyor demişti.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kalbens34

    Arkadaşlar ben Hp nin 4615 modeli,Epsonun 2540 modeli ve vatan bilgisayardan internetten baktığım kadarı ile fiyatı oldukça makul olan lexmark pro209 modeli için bilgi almak istedim.aslında epsonun bu modeli oldukça tasarım ve işlevleri bakımından hoşuma gitti.sadece ev içinde kullanıcağım.ve çıktı olarak ayda 300veya 400 çıktı alıyorum.size sormak istediğim epson' un 2530 modeli ile 2540 arasındaki fark nedir.epson marka daha önce hiç kullanmadım marka olarak tavsiye edermisiniz kullanım açısından sağlamlık ve beni yolda bırakırmı.zaten bu modelleri daha sonra ocp kartuşları inceledim ve bitmeyen kartuş sistemi ile devam etmek istiyorum.ve lexmark taki pro209 modelinde bu modelin kartuşlarına bitmeyen kartuş sistemi uygulanıyormu.lexmark sizce nasıl bir makina tavsiye edermisiniz.sizlerden bu konu hakkında bilgi vermenizi ve ve bu yazdığım 4 model harici konun dışına çıkılmamasını rica ediyorum.canonu zaten eledim.yazıcıları bana biraz kaba geldi.görüşlerinizi ve fikirlerinizi sizlerden yardımcı olucak kadar bekliyorum.saygılarımla...

    lexmark tavisiye etmem, lexmark mürekkep püskürtmeli yazıcı üretimini sonlandırma kararı almıştı, elllerinde kalan stoğu eritmek için uygun fiyatlı satıyorlar. bu nedenle gelecekte sarf ürülerini falan bulmakta sıkıntı yaşayabilirsiniz

    http://www.pclabs.com.tr/2012/08/29/lexmark-murekkepli-yazici-uretimini-sonlandiriyor/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werty_tr -- 15 Ocak 2013; 10:07:05 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kalbens34

    prdn ben ocp mürekkep yerine kartuş yazmışım.merkezi bursada olan ocp bitmeyen kartuşların bakırköydeki bayisine telefonla aradım.dediğiniz gibi daha önce 16 serisi henüz çıkmadı 18 serisi var dedi oda oluyor demişti.

    18 serisinin 16 kullanan bir makineye olacağını zannetmiyorum 16 seriside şubattan sonra falan çıkar heralde. bitmeyen kartuş epson için ocp satmıyor artık diye biliyorum gerçi ocp bahsedildiği gibi çok süper bir mürekkepte değil bence.
  • peki arkadaşım. ben bugün itibari ile bu yazıcıyı sipariş verdim internetten 9 ay kredi kartı ile gayet piyasaya göre hesaplı olarak.bitmeyen kartuş firmasını aradım.bursadaki fabrikayı bununla ilgili mürekkep şubat ayı ortası gibi en geç elimizde olur dedi. sanırım almanyadan geliyormuş.bayilerede o tarihte elinde olucakmış.arkadaşım sen hangi mürekkepi veya değişik firma ismi varsa yardımcı olursan onlarıda araştırırım bu konularda daha önce kullanmadığım için bilgim yok.yardımcı olursan sevinirim.cvb ların tşşk ederim.
  • Verdiğim yazıcı markasını unuttum yazmaya.EPSON WF2540 Modeli 9 ay taksitle 197 tl ye aldım.inşallah memnun kalırım.ev için iyi bir şey aldığıma inanıyorum.beni yanıltmaz umarım.
  • Yazıcı Epson WF2540 179tl yurt içi kargo bedeli 15 9 ay kredi fark bedeli 3 tl toplamda 197 tl ye mal oldu.hayırlı olsun bakalım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kalbens34

    Yazıcı Epson WF2540 179tl yurt içi kargo bedeli 15 9 ay kredi fark bedeli 3 tl toplamda 197 tl ye mal oldu.hayırlı olsun bakalım.

    Hayırlı olsun sahiden gayet uygun almışsın 197 lira bu yazıcı için çok iyi fiyat, aldığın yerin linkini yazarsan başkalarıda yaralanabilir. Ben Cescesor'un kartuş ve mürekkeplerini kullanıyorum gayet memnunum. Genede ne olur ne olmaz orjinalleri idareli kullanmaya çalış 16 serisi dolan kartuşlar çıkınca acısını çıkartırsın henüz çıkmadan orjinalleri bitirirsen bir posta daha orjinal almak zorunda kalma az para değil.
  • Aldığım sitenin adıwww.bufiyattayok.com. senin dediğin gibi orijinalları hemen bitirmem zaten henüz yarın gelip kullanmaya başlamayacağım eski HP5780 ile idare edeceğim.onunda ufak kusuru var.arka usb girişi bozuldu sanırım pc ye kabloyu tanıttığımız zaman bu windows bu aygıtı tanımadı komutu alıyorum.yani 25 tl ye değiştirecekler arkasındaki yuva yerini.yaptırmak mantıklı gelmedi bende içinde daha yeni doldurduğum xl mürekkepler bitsin komple çöpe atacağım.şimdilik faksı tarayıcısı ve kopyalamasını kullanıyorum.diğer yeni yazıcımın bitmeyen kartuş sistemleri şubat 15 ine kadar gelecekmiş.bursadaki ana depo ve bayilerine o zaman açarım yazıcının mürekkeplerini.birde googleden arattıdığın zaman, ebsonwf2540 fiyatı dediğin zaman bu yazdığım ve sitedeki fiyatı çıkıyor ayn ı dediğim gibi fiyatı araştırabilirsin.kolay gelsin. iyi akşamlar.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.