Şimdi Ara

HP Envy X2, 1399+100WP, Kliksa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir süredir bakıyordum bu tablete. Nihayet ikibinlerden olması gereken fiyatlara çektiler.

Fırsat doğru kelime degil belki özelliklerine göre, ama diger sitelerde fiyatı 2000+TL

http://www.kliksa.com/urun/hp-envy-x2-11-g000et-2-si-1-arada-bilgisayar/901759186

• Fiyat süper ancak tabletten beklentiniz çok fazla olmasın bellek 2gb ve herhalde rt değil,upgrade şart

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşlemci : INTEL ATOM Z2760

nasıldır?
  • Dostum atom işlemcide çok birşey yapılmaz diye düşünüyorum 1399 tl atom işlemcili bu cihaz için bile çok fazla gib geldi
  • Arkadaslar tabletlerde kullanılan işlemcileri i5 ile kıyaslayacak halimiz yok
    Zaten bu tablet işlemcisi için degil, W8 işletim sistemi, parlak 312cd/m2 IPS ekranı, touch padli ayrılabilir klavyesi ve 20 saatlik sarj ömrü önemliyse alınır.
    O zaman da, bimeksde 2100tl, ucuzunda minimum 1900tl yerine buradan alınır.

HP'nin ısınma sorunu bu modelde yok, max. load ısı değeri 40 derece, çünkü işlemci ısınmıyor Fan sesi de yok.
  • puandı paramıgeriverdi derken 1260 gibi biseye geliyor sanırım. şu an piyasada kie en düşük fiyatın 1900 civarı olduğu düşünülürse çok iyi fiyat bence ayrıca taşınabilirliğin önemli olduğu, işi sürekli internette olaninsanlar için pil ömrü çok önemli. pilin ömrü 14 saat deniyor ama 10 saat bile gitse super. gerci 1.4 kilo yerine şunları 1 kg civarına indirseler tadından yenmicek...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: multimode

Arkadaslar tabletlerde kullanılan işlemcileri i5 ile kıyaslayacak halimiz yok
    Zaten bu tablet işlemcisi için degil, W8 işletim sistemi, parlak 312cd/m2 IPS ekranı, touch padli ayrılabilir klavyesi ve 20 saatlik sarj ömrü önemliyse alınır.

HP'nin ısınma sorunu bu modelde yok, max. load ısı değeri 40 derece, çünkü işlemci ısınmıyor Fan sesi de yok.

O yüzden mi samsung böyle hybrid cihazına i5 işlemci koyip 2000 liradan satıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Burak[Alper]

quote:

Orijinalden alıntı: multimode

Arkadaslar tabletlerde kullanılan işlemcileri i5 ile kıyaslayacak halimiz yok

O yüzden mi samsung böyle hybrid cihazına i5 işlemci koyip 2000 liradan satıyor

Aynen öyle.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.