Şimdi Ara

hp digital imaging monitor sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arklar gecenlerde hp all-in-one F4280 yazıcı aldım
    ek programlar driverlar fln derken kurdum hersey normaldi
    ama bilgisayarı yeniden baslattııımda sole bi hata olustu baslangıcta hersey normal gibi gosukuodu sag alt simgeler fln foldu msn geldi net geldi ama bi cacık wardıkı bni deli etti :S
    msne girdiiimde oturum acmadı baska bi işlem yapmaya kalktım tepki vermedi nete girmeee calıstım adresler acılmadı anliiicanıs komple tıkandı bilgisayar fakat 5 dkka sora hp imaging monitor geldiiinde hersey normale dondu sorun buydu farkettim sildim ama bu seferde yazıcı dugmeleri calısmadı yane anliiicanıs iki arda bi derede kaldım bnn bi caresini bilen warsa simdiden saolsun :D

• yoqmu bu sorunu cekeninis bnden baska yau :S
  • hp ile alakalı bütün kıl tüy programları kaldır , sadece yazıcı driverini tarayıcı drivernı kur işletim sistemindeki yönergelerle bu yazdırma ve tarama işini kullan
  • onu kurarken kendini başlangıçta çalışan programlar arasına kaydetmiştir bazı programlar sormasına karşın bazıları bunu kendisi yapar

başlat------> çalıştırı açıp msconfig komutunu yazın ardından başlat sekmesini açın o programın seçili olan dosyasının kutucuğunu boşaltın

hatta pc nin kasmaması için gereksiz başka programlara da uygulayabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahsilat makbuzu -- 20 Mart 2009; 23:35:58 >
  • arkadaşım bende de hpj6400 var hp digital imaging başlangıçta çalıtıgı için kasıyor pc onun için programı başlangıçtan kaldırıp başka kılasöre yapıştırdım kendim lazım oldugu zaman manuel olarak başlatıyorum vede pc yi kastırmıyor o zaman işim bitincede kapatıyorum böyle yaparsan işini görebilir diye düşünüyorum
  • SMTRSLN senn dediini cok onceden yapmıstım fakat bu seferde yazıcınn kkomut dugmeleri calısmadı buda beni ayar etti tabe :D.....
    orjinalden Çalıntı senn dediinide servisim yapmıstı olmamıstı ....
    elektonik manyak senn dediiin orjinalden Çalıntınn solediiiyle aynı yane doal olarak oda işe yaramdı :S:S
    ama ginede saolun :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.