Şimdi Ara

HP Deskjet F380 sorun var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba yazıcımdan a4 çıkartmak istedğimde bir sorun olmuyor siyah veya renkli düzgün çıkarıyor arkası bembeyaz fakat 10x15 çıkartmak istediğimde yamuk yada eksik basmaya başlıyor kağıdın arkasında çizgi çizgi siyah mürekkep oluyor.Sorun ne acaba içini temizledim ama yine aynı durum.

Orijinalden alıntı: cmgrsy

Merhaba yazıcımdan a4 çıkartmak istedğimde bir sorun olmuyor siyah veya renkli düzgün çıkarıyor arkası bembeyaz fakat 10x15 çıkartmak istediğimde yamuk yada eksik basmaya başlıyor kağıdın arkasında çizgi çizgi siyah mürekkep oluyor.Sorun ne acaba içini temizledim ama yine aynı durum.

10x15'den kastınız nedir? A4'den daha mı küçük? Siyah çizgilerin sebebi kartuş ve ya tonerin patlaması nedeniyle olmuş olabilir. Benim tonerim kırılmıştı, bu şekilde çizgiler çıkartıyor.

Ahmet Teke ||| Flickr
    @@@ || Olympus OM-D E-M5 || Olympus 45/1.8 || Lumix 14/2.5 || @@@
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stainless..

quote:

Orijinalden alıntı: cmgrsy

Merhaba yazıcımdan a4 çıkartmak istedğimde bir sorun olmuyor siyah veya renkli düzgün çıkarıyor arkası bembeyaz fakat 10x15 çıkartmak istediğimde yamuk yada eksik basmaya başlıyor kağıdın arkasında çizgi çizgi siyah mürekkep oluyor.Sorun ne acaba içini temizledim ama yine aynı durum.

10x15'den kastınız nedir? A4'den daha mı küçük? Siyah çizgilerin sebebi kartuş ve ya tonerin patlaması nedeniyle olmuş olabilir. Benim tonerim kırılmıştı, bu şekilde çizgiler çıkartıyor.

Bende kartuşta bir sorun olacağını düşünmüştüm ama a4 çıkarırken arkada çizgi olmuyor sadece 10x15 te bu boy fotoğraf boyu oluyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP dolan kartuş sorunu
    17 yıl önce açıldı
    HP Compaq 8710p Sorun
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.