Şimdi Ara

Hp - Compaq Notebook Tavsiye Başlığı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
503
Cevap
0
Favori
57.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kararı verdim:)Yorumlara aldırıp değiştirmicem.Ben makinayı test ettim bu sabah 4-5 oyunla.Hiçbirinde takılma bile yaşamadı.Açılış süresi 21.sn:)Zaten Action tarzı oyunları sevmem:)Onlar yüksek sistem istiyor genelde.Bi Simülasyon,Bi futbol,Bide yarış yeter:):)
  • quote:

Orjinalden alıntı: EagleForever

Kararı verdim:)Yorumlara aldırıp değiştirmicem.Ben makinayı test ettim bu sabah 4-5 oyunla.Hiçbirinde takılma bile yaşamadı.Açılış süresi 21.sn:)Zaten Action tarzı oyunları sevmem:)Onlar yüksek sistem istiyor genelde.Bi Simülasyon,Bi futbol,Bide yarış yeter:):)

• quote:

Orjinalden alıntı: qwertyy

HP PAVILION FM531EA DV5-1020 NOTEBOOK

İşlemci : Intel Core 2 Duo P8400
    İşlemci Hızı : 2,26 GHz 3 MB L2 Cache
    Bellek : 3 GB
    Sabit Disk : 320 GB
    Ağırlık : 2,65 kg
    Bluetooth Portu : Var
    Ekran Belleği : 512 MB (Max 1791MB paylaşımlı)
    Ekran Boyutu : 15,4"
    Ekran Çözünürlüğü : 1280 x 800
    Ethernet : 10/100/1000
    Garanti Süresi : 2 Yıl
    Hoparlör : Var
    Bellek Tipi : DDR2
    Model : FM531EA DV5-1020
    Modem : 56K
    Ekran Özelliği : WXGA High Definition
    Grafik Tipi : Nvidia Geforce 9600M GT
    İşlemci Tipi : Çift Çekirdek
    Klavye/mouse : Var
    Optik Sürücüler : DVD-RW LightScribe
    Fırewıre Bağlantı : Var
    Pil Tipi : Li-Ion
    Menşei : İthal
    Touchpad Mouse : Var
    Ses Kartı : Var
    Tv-out Çıkışı : HDMI
    Wireless : Var
    Kart Okuyucu : 5 in 1
    Dahili Kamera : Var
    Usb Bağlantı Adedi : 4
    Yazılım : Vista Home Premium SP1

DELL STUDIO 1535 A83P3

İşlemci : Intel Core 2 Duo T8300
    İşlemci Hızı : 2,40Ghz 3MB L2 Cache 800M FSB
    Bellek : 3 GB
    Sabit Disk : 250 GB
    Ağırlık : 2,77 kg
    Bluetooth Portu : Var
    Ekran Belleği : 256 MB (Max 1279MB paylaşımlı)
    Ekran Boyutu : 15,4"
    Ekran Çözünürlüğü : 1280 x 800
    Ethernet : Var
    Garanti Süresi : 2 Yıl
    Hoparlör : Var
    Bellek Tipi : DDR2
    Model : 1535 A83P3
    Modem : Var
    Ekran Özelliği : WXGA TrueLife
    Grafik Tipi : Ati Radeon HD3450
    İşlemci Tipi : Çift Çekirdek
    Klavye/mouse : Var
    Optik Sürücüler : DVD-RW
    Fırewıre Bağlantı : Var
    Pil Tipi : Li-Ion 6 Hücreli
    Menşei : İthal
    Touchpad Mouse : Var
    Ses Kartı : Var
    Tv-out Çıkışı : Var
    Wireless : Var
    Kart Okuyucu : Var
    Dahili Kamera : Var
    Usb Bağlantı Adedi : 4
    Yazılım : Vista Home Premium TR

arkadaşlar laptop alıcam ama bu iki ürün arasında kararsız kaldım, hp ürünlerinden nette araştırdığım kadarıyla sorunlar çıktığı için memnuniyetsizlik var gibi,ama hp nin bu modelini kullanan arkadaşlar varsa yorumlayabilirlermi, dell kullanıcıları genelde sorun yaşamıyolar ancak bir ses çıkarma problemi varmış sanırım, almışken iisi olsun istiyorum, hangisi tercih edilmeli sizce?

HP Nin Ekran Kartina Dicek Bişe Yok 96oo GT.deLL De Sadece işLemci Farki War Ama Bence Su iki notebook Arasinda HP Derim Ben.aLmişken iyisini aLayim Diosan Bütcende Müsait ise Dv5-1040et Lere Bir Bak derim..

• arkadaslar laptop alicam, almisken butcem iyi sayilir suan en iyisinden en hizlisindan almak istiyorum,kosovadan katiliyorum ama amcam isvicreden alicak kendisi pek iyi anlamadigi icin benim onermemi istedi , aslinda pc lerden baya anlarim ama su aralar yenilere bakmiyorum yardimci olursaniz sevinirim..
    bunlar amcamin gonderdigi bazilari, aralarinda en iyi veya sizin daha iyi oneriniz varsa...

Toshiba notebook A 300-18V
    .Acer notebook 6920 G.
    Hp notebook DV7-1080.
    toshiba notebook A 200-184.
  • Merhaba arkadaşlar laptop araştırmaya devam ediyorum son olarak sormak istediğim laptop HP Pavilion dv9930us ...oyun laptop u arıyorum ve bu laptopu oyun laptopu olarak görüyormusunuz?? yapacağınız yorumlar için şimdiden teşekkürler...

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834147748
  • quote:

Orjinalden alıntı: cheetah41

Merhaba arkadaşlar laptop araştırmaya devam ediyorum son olarak sormak istediğim laptop HP Pavilion dv9930us ...oyun laptop u arıyorum ve bu laptopu oyun laptopu olarak görüyormusunuz?? yapacağınız yorumlar için şimdiden teşekkürler...

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834147748

İşlemci ve ekran kartı oyun laptopu olarak düşünülen bir cihaz için yetersiz...
  • Arkadaşlar 1600 Ytl'ye Kadar Bir Makina Arıyorum Sağlam ve Servisi Sorun Olmayacak Bir Makina Rica ediyorum Sizden Ben Bir Kaç Tanesine Baktım Sizde Yardımcı Olursanız Sevinirim.

HP PAVILION FR267EA DV6922ET

HP PAVILION FM385EA DV5-1002
  • Özelliklerini yazarsan daha yardımcı olabiliriz...
  • selamlar

6 gün içerisinde bir laptop alacağım.3 model arasında kararsız kaldım.

asus g50v

toshiba qosmio f50-10b

hp pavilion dv5 1040

aletler özellik olarak birbirine yakın.aslında gönlmde yatan asus ve 6 gün içinde bulamazsam mecburen hp yada toshiba alacağım.hp pavilion un ısınması ve dokunmatik tuşlar barındırması hoşuma gitmiyor gerçekten o tuşlar yakın vadade sorun çıkarmasada uzun vadede kesinlikle baş ağrıtır bence.ayrıca da ısındığını bildiğim bi makina yı alıp bile bile lades demek istemiyorum.toshiba ya karşı biraz daha ılımlıyım ama kasa tasarımını ve tuşlarını sevmedim parlak parlak!

siz ne düşünüyorsunuz.fikriniz nedir?

6 gün içerisinde kesinlikle alacağım.alınca da her türlü incelemelerimle yanınızdayım

sevgiler
  • BEYLER N OLUR Bİ YARDIM EDİN..................ÇILDIRCAM
    Ben oyun oynamak için bir laptop alcam bütçem 4000 ytl ye kadar.Bana önerileriniz neleR??????

ACER ASPIRE GEMSTONE BLUE AS8930G-844G32BN
    HP PAVİLLON HDx9250
    HP PAVİLLON HDx9450 sıcak bakığım üç model

SİZCE HANGİSİ OYUN İÇİN İdeAL????
    TAŞINABİLİRLİK ÖNEMLİ DEİL

SİZİN DE ÖNERileRİNİZİ BEKLİYORUM......

TŞK.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ufuk_k_93

BEYLER N OLUR Bİ YARDIM EDİN..................ÇILDIRCAM
    Ben oyun oynamak için bir laptop alcam bütçem 4000 ytl ye kadar.Bana önerileriniz neleR??????

ACER ASPIRE GEMSTONE BLUE AS8930G-844G32BN
    HP PAVİLLON HDx9250
    HP PAVİLLON HDx9450 sıcak bakığım üç model

SİZCE HANGİSİ OYUN İÇİN İdeAL????
    TAŞINABİLİRLİK ÖNEMLİ DEİL

SİZİN DE ÖNERileRİNİZİ BEKLİYORUM......

TŞK.

Toshiba Qosmio X300 serisinin ülkeye girişini bekle, Ekim ayının başlarında gelmesi bekleniyormuş.
  • ALIRSAM ŞİMDİ ALABİLİRM SONRA ZOR
  • Bence şimdi o kadar parayı verip alırsan toshiba çıkınca çok pişman olabilirsin. yapma kendine bunu hp'nin laptop konusunda çok fazla sabıkası var. Hayalini kurduğun laptop değil gelcek olan HP ise

• Oyun için 17 tavsiye ederim mobilite daha ağır basıyor ise 15.4 tabi...
  • HP PVL DV7-1040 C2 kullanan arkadaş yokmu hiç??

ben 17 inç toshiba aldım ve işlemciden alev çıkıyodu :D geri gidicek ve deişicek.

2150 ytl bütcem war acaba HP PVL DV7-1040 C2 hakkında ne düşünüyosunuz?
    kullanan arkadaş warsa çok daha iyi olur fikir alış verişi için.işlemcisi düşük ama ekranı ve ekran kartı bi harika
    ısınma sorunu varmı??call of duty crysis 1440x900 de oynayabilirmiyim??
  • lütfen yardımcı olun
    http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1002&uid=100103
    tam bir oyun tutkunu deilim ama olsa güsel olurdu diye düşünlerdenim sizce bimeksin bu kampanyası bir sıcak fırsat mı yoksa zaten bu ürünün değeri o mu bana bu fiyatlarda belleği daha ii olan ekran kartı daha ii olan bir kampnya önerebilirmisiniz işlemcinin amd olması benm için sorun deil çünkü masaüstümde amd aldığımdan beri çok memnunum
    ben en fazla 1100 ytl olmadı 1200 ytl verebilirim
    512 kartlı bi laptop arıyorum açıkcası bu uygunmudur bu fiyata
    birde bu ürün var hangisi daha iidir acaba
    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=98&productid=bd72804#tablnk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _iLKeR88_ -- 8 Eylül 2008; 3:17:16 >

• quote:

Orjinalden alıntı: weycell89

selamlar

6 gün içerisinde bir laptop alacağım.3 model arasında kararsız kaldım.

asus g50v

toshiba qosmio f50-10b

hp pavilion dv5 1040

aletler özellik olarak birbirine yakın.aslında gönlmde yatan asus ve 6 gün içinde bulamazsam mecburen hp yada toshiba alacağım.hp pavilion un ısınması ve dokunmatik tuşlar barındırması hoşuma gitmiyor gerçekten o tuşlar yakın vadade sorun çıkarmasada uzun vadede kesinlikle baş ağrıtır bence.ayrıca da ısındığını bildiğim bi makina yı alıp bile bile lades demek istemiyorum.toshiba ya karşı biraz daha ılımlıyım ama kasa tasarımını ve tuşlarını sevmedim parlak parlak!

siz ne düşünüyorsunuz.fikriniz nedir?

6 gün içerisinde kesinlikle alacağım.alınca da her türlü incelemelerimle yanınızdayım

sevgiler

geneL oLarak iKisi Arasinda Pek Fark Yok.Benim anLamaDiqim biLe biLe Lades Demek Ne Ya ? Lades Demek isTemiyorsan qönLünden qeçeni aLmaLisin.Simdi Benim Gibi AdamLara Extreme Gamer Yada hardcore Player Diolar Sanirim.onLine OyunLarda Bulunuyorum qeneLde we Suan saat 8:27 Ben dün qece 11 Den Beri Age Of Conan Oynuyorum Daha uyumadim.abartilacak kadar isi Yokki 2 qün önce Uyuya kaLmişim 1040 ta beni izlemiş Garibim 13-14 saat qene isidan Dolayi Ne Sorun oldu Nede Yandi(Ve Ben 1 Haftadir Bu aLETi KuLLaniyorum 1040 ı Düşün ALETin Halini).Dokunmatik Tuşlar Sorun Cikartmiyorlar Ben Pav.DV6000 2 sene kuLLandim Sorun Cikartmadi Dokunmatikleri Merak ETme..

Ve ekLemek isTiyorum Senin Düşündüqün 3 Notebookta isinacak qüzeL kardesim Merak etme 3üde Performans aLETLeri sadece Ekran kartLari Calişsa Kasanin isinmasina Yetiyor işlemciyi ekLe sen düşün isiyi..

Bu arada 1040 Daha Parlak Hiç inceledinmi ? Touchpad inden Çok ciddi söylüyorum Jole aL Saçini Yapacak Kadar Parlak 1040 ı olan ArkadasLara SorabiLirsin..

• quote:

Orjinalden alıntı: gelas

HP PVL DV7-1040 C2 kullanan arkadaş yokmu hiç??

ben 17 inç toshiba aldım ve işlemciden alev çıkıyodu :D geri gidicek ve deişicek.

2150 ytl bütcem war acaba HP PVL DV7-1040 C2 hakkında ne düşünüyosunuz?
    kullanan arkadaş warsa çok daha iyi olur fikir alış verişi için.işlemcisi düşük ama ekranı ve ekran kartı bi harika
    ısınma sorunu varmı??call of duty crysis 1440x900 de oynayabilirmiyim??

HP PVL DV7-1040 Buraya Kadar Tamamda Sonundaki C2 Ne ? Core2 Falan Demek oluosa Eqer Yazmassan Daha iYi oLur C2'Yi.Ürünün Adi HP PVL DV7-1040.
    Aradiqin ürün için Forumda özeL Sayfa War Oraya Bakip biLqi EdinebiLirsin Ürünü aLan ArkadasLara Yöneltilen sorulari incelemeler Fln Mewcut Orayi inceLe ama Call of Duty biLmiyorumda Bu PC iLe Crysis fuLL AyarLarda OynanabiLdiqini biLiyorum Hatta OynayabiLenLerinde Yorumu Belirttiqim YerLerde Mewcut.
    Ama Toshibayi O duruma qetirdi isen, Bu aLETTen qercekten aLew Cikartirsin Gibime qeLiyor.Isınmayi Sormaya qereK yok Bir Notebookda 2.4 işlemci We 96oo GT ekran Karti War ise O PC Performans PC sidir We OyunLari Hakkini werereK oynatir, Normal Olarak Hakki oLan isiyida qereKTiqi qibi qösterir.

• quote:

Orjinalden alıntı: _iLKeR88_

lütfen yardımcı olun
    http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1002&uid=100103
    tam bir oyun tutkunu deilim ama olsa güsel olurdu diye düşünlerdenim sizce bimeksin bu kampanyası bir sıcak fırsat mı yoksa zaten bu ürünün değeri o mu bana bu fiyatlarda belleği daha ii olan ekran kartı daha ii olan bir kampnya önerebilirmisiniz işlemcinin amd olması benm için sorun deil çünkü masaüstümde amd aldığımdan beri çok memnunum
    ben en fazla 1100 ytl olmadı 1200 ytl verebilirim
    512 kartlı bi laptop arıyorum açıkcası bu uygunmudur bu fiyata
    birde bu ürün var hangisi daha iidir acaba
    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=98&productid=bd72804#tablnk

AMD iYi işLemcidir Zaten Konusmaya qereK yok.Başka Bi Kampanya Öneremicem ÖnerebiLen arkadas War ise Yardimci olacaktir.Ben aLdiqim için PC mi Takip Etmeyi Biraktim.
    Aşiri Oyun Tutkun Yoksa aLinabiLecek NotebookLar Fakat Levono (IBM) Ekran Karti 256MB We Geforce GO 73oo Yani rezaLET debiLebiLir.Neden REzaLET diE Sorar isen 2 yiL önce aLdiqim Notebookda da Geforce GO 72oo War idi O Yüsden.
    Bütçe 12oo ise HP Yi öneririm Ama Onunda Ekran Karti 256MB Sanirim Ama GFG 7300 den KesinLikLe iyi 82ooM Yani HP Diyorum Ben..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.