Şimdi Ara

Hp - Compaq Notebook Tavsiye Başlığı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
503
Cevap
0
Favori
57.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ertuertu

İyi günler bir laptop almayı düşünüyorum ama emin olamadım bilene danışayım dedim :) şu özellikte bir HP-Compaq nasıldır tavsiye edermisiniz. Ve fiyatı bu özelliklere gör nasıl? Yardım ederseniz sevinirim. Teşekkürler

PRESERİO FL604EA CQ50-110TR NOTEBOOK (COMPAQ)

Kampanyalı Fiyatı:982YTL

-AMD ATHLON X 2 Çift Çekirdek İşlemci
    -QL-60 1,9 GHZ Level 2 Cache 1 MB
    -15.4" WXGA Ultra Parlak Brightview LCD
    -Dahili Mikrofonlu Web Kamera
    -NVIDIA GForce 8200M
    -895 MB Max. Grafik Memory
    -2GB DDR-2 667 MHZ RAM Bellek
    -160 GB 5400 rpm S-Ata Disk
    -DVD Writer Double Layer Light Scribe
    -Wireless 802,11b/g Kablosuz İletişim
    -Altek Lansing Hoparlör, Hafıza Kartı Okuyucu
    -Windows Vista Home Basic Tr
    -2.9 kg, 2 Yıl Profesyonel HP Garantisi

Fiyata qöre qüzeL notebook.

• quote:

Orjinalden alıntı: R4y

Arkadaslar su anda amerikadayim ve bi Laptop alicam Ekran karTi benim icin onemLi ve ne aLicagimi gercekten bilmiorum bestbuy.com dan Ve ya sizin bildiginiz bi yer varsa Tavsiyelerinizi Bekliyorum lutfen yardimci oLun..

Dostum qüzeLde Bu sekiLde OLmas Sen Beqenirsin Link Koyarsin Bu nasiL dersin Ona qöre Yorum YapiLir.
  • Arkadaşlar herkese merhaba.Fiyat/performans odaklı,en fazla 1500 lira bütçe ayırabileceğim bir laptop almak istiyorum. Türkiye çapında iyi ve yaygın bir servisi olan, ya da beni servise götürtmeyecek kadar iyi bir model almak istiyorum.Önerilerinizi bekliyorum.Hepinize şimdiden teşekkürler.
  • arkadaşlar bugün ikinci el bir 6770 et aldım.ürün seri numarasından garanti süresini öğrenmek istedim ama bir tülü nereden yapacağımı bulamadım. kutunun üzerinde bir kargo etiketi var index bilgisayar diyarbakır teknosaya yollamış bu notebooku.index bilgisayarın sayfasına girip denedim ama seri numarasına göre bir ürün bulunamadı diyor. acaba garanti artık teknosaya mı geçti??? teknosaysa eğer bunu nasıl öğreneceğim?

bir de parmakizi okuyucusundaki kayıtlı parmak izini silip de nasıl kendimkini kaydedebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trenyolu -- 13 Eylül 2008; 23:44:45 >

Orjinalden alıntı: linksir

Hp Pavilion DV6922
    975$ +KDV
    http://www.sadecenotebook.com/default.asp?pid=2&uid=1247

site güvenilir mi acaba?

Su anda mimarlık okumaktayım. Öncelikle kullanacağım bilgisayar 3dmax, rhino gibi 3 boyutlu çizim programlarında kullanılacak bu yüzden grafiksek performansı benim için önemli. Ayrıca alacağım bilgisayarın fiyat aralığı 1500-2000 ytl arasında olmalı malasef sadece bu kadar para biriktirebildim.Sorularıma gelirsek

Ekran kartı oalrak atı mi yoksa nvidia bazlı kartları seçmem daha uygun olur.(biraz fazla genelleme olsada kabataslak yanıtlarsanız sevinirim)

İkincisi hplerin ısınma problemleri bana ilerde sorunlar yaratırmı?

Üçüncüsü
    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=3732
    nikteki bilgisayar için görüşleriniz nelerdir?

Son olarak benim isteklerimi karsılayabilecek başka ne model veya markalar önerebilirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sembey -- 14 Eylül 2008; 5:40:32 >

• dostlar 15.09.2008 yarın laptop alacağım 2 markadan birisini alacağım lakin kararsızım
    ilk defa laptop alacağım için nelere dikkatedeceğimi bilmiyorum.
    photoshop ve 3d oyun oynayacağım.
    şimdiden cevap veren herkese çaktım selamı,teşekkürü...

Beylikdüzü Mediamarkt da C2D T5550 1,83 ghz 160 gb 2048 mb go8400 256mb hdmi bluetutth dahil 999 YTL kdv dahil.

İşlemci Intel Core2 Duo T5550

L2 Cache 2 MB

FSB 667 Mhz

Clock Speed 1.86 Ghz

Kablosuz Erişim INTEL 4965AGN

Chipset INTEL CRESTLINE-PM 965

İşletim Sistemi MS WINDOWS VISTA HOME PREMIUM

Bellek 2 x 1GB DDR2 667MHZ

Sabit Disk 160GB 5400RMP 8MB SATA

Optik Sürücü DVD-RW

Ekran 15.4"

Ekran Öz. 1280*800 WXGA DIAMOND VIEW

Grafik İşlemci NVIDIA 8400M G

Grafik Hafıza 256 MB Paylaşımsız Ekran Kartı

Bluetooth VAR

Dahili Kamera VAR

USB 2.0 4*USB2.0

FireWire (IEEE 1394) VAR

Uzaktan Kumanda VAR

PCMCI KArt Yuvası, 5'li Kart Okuyucu
    ...................................................................................................................

HP COMPAQ PRESARIO C799TR FM166EA NOTEBOOK, HP PVL GM415AA POCKET DRIVE 160 GB

İşlemci : Intel® Core 2 Duo T5750
    İşlemci Hızı : 2 GHz
    Bellek : 3 GB
    Sabit Disk : 200 GB
    Ağırlık : 3,10 kg
    Bluetooth Portu : Yok
    Ekran Belleği : Max 358 MB Paylaşımlı
    Ekran Boyutu : 15,4"
    Ekran Çözünürlüğü : 1280 x 800
    Ethernet : 10/100
    Garanti Süresi : 2 Yıl
    Hoparlör : Altec Lansing
    Bellek Tipi : DDR2
    Model : COMPAQ PRESARIO C799TR FM166EA
    Modem : 56K
    Ekran Özelliği : WXGA High Definition
    Grafik Tipi : Intel GMA 3100
    İşlemci Tipi : Çift Çekirdek
    Klavye/mouse : 101 tuşlu
    Optik Sürücüler : DVD-RW LightScribe
    Fırewıre Bağlantı : Yok
    Menşei : İthal
    Touchpad Mouse : Var
    Ses Kartı : Var
    Tv-out Çıkışı : Var
    Wireless : 802,11b/g
    Kart Okuyucu : Yok
    Dahili Kamera : Var
    Usb Bağlantı Adedi : 3
    Yazılım : Windows Vista Home Basic

• _____________________________

• quote:

Orjinalden alıntı: visceroid

Hp - Compaq marka notebook almak isteyen arkadaşlarımız arasında fikir alışverişi yapabileceğimiz bu konuda tavsiye alabilmek için şunlara dikkat edilirse iyi olur kanımca,

1. Ne amaçla kullanacaksanız?
    2. Bütçeniz ne kadar?

Sadece Hp - Compaq fikirleri buraya...

1.3D MODEL(EN AZ 512 MB EKRAN KARTI OLSUN DİYORUM )
    2.1400 YTL YE KDAR

Abim iş yerinde ve evde kullanmak üzere bir notebook arıyor. Oyun gibi dertleri yok. Daha çok office kullanacak (bankacı) ve 1500ytl'de bütçesi var. Toshibalardan çektiğim için hp diyorum. Bu fiyata (peşin para ne de olsa bankacı :D ) Hp'nin hangi modeli var acaba?

Teşekkürler

arkadaşlar bu modeli kullanan varmı?
    görüşleriniz neler? almak istediğim modeller arasında fiyatı da uygun aralıkta benim için

Vizyon500k
  • arkadaşlar mrb.. almayı düşündüğüm ürün HP Compaq c799.. ürün hakkındaki fikirlerinizi alabilirmiyim? çok fazla oyuna bulaşmadan office internet vs için kullancam. Toshiba a300-1EC den vazgeçip bu ürünü almayı düşünüyorum. Toshiba 1415ytl idi.... hp ise 160 gb harddisk hediyeli 1287.. ne diyosunuz =) linki de vieriyim gerçi burda fiyat farklı ama benim alcağım teknosa mağzasında dediğim gibi..

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=119984214&CS_Category=_SBA_63_1662_444_914&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_NOTEBOOK63

• bu modeli öneririm:
    http://www.sadecenotebook.com/default.asp?pid=2&uid=1247

hem paylaşımsız ekran kartı var hem de pavilion serisi

quote:

Orjinalden alıntı: dngrs boy

arkadaşlar mrb.. almayı düşündüğüm ürün HP Compaq c799.. ürün hakkındaki fikirlerinizi alabilirmiyim? çok fazla oyuna bulaşmadan office internet vs için kullancam. Toshiba a300-1EC den vazgeçip bu ürünü almayı düşünüyorum. Toshiba 1415ytl idi.... hp ise 160 gb harddisk hediyeli 1287.. ne diyosunuz =) linki de vieriyim gerçi burda fiyat farklı ama benim alcağım teknosa mağzasında dediğim gibi..

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=119984214&CS_Category=_SBA_63_1662_444_914&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_NOTEBOOK63

• makine mühendisliği teknik resim programları için 1500 -2000 ytl arası 512 paylaşımsız ram, en az 2 gb ram ve 15.4 inch lik ekranı olan bi laptop arıorum tavsieleriniz için şimdiden teşekkürler...

bu makineyle alakalı bir yorum alabilir miyim acaba? Yaklaşık 1.200 YTL'ye mal olacak bana.
    Bu fiyata iyi midir? Bir de xp sürücülerini bulmak zor olur mu?
  • Hp Pavilion FR267EA arkadaslar bu makıneyı almayı dusunuorum acaba cod4 ve crysis gibi oyunlarda performansı nasıl olur ve muhendıslık okumaya baslıcam bu tarz programları kaldırırmı ayrıca bu 1500 1600 civarı başka önerileriniz varsada fikir verirseniz çok güzel olacak teşekkurler.

Orjinalden alıntı: OverClocker

Hp pavillion Dv9780et kullanıyorum ve tavsiye ederim fiyatı 1800ytl cicarına kadar düştü.Özellikleri imzamda mevcut, sorusu olana yardımcı olurum

Bende bunu bir arkadaşa önericem.

HP PVL FM530EA DV5-1010ET, INTEL P7350 Centrino 2 2.0 Ghz (3mb cache2), 3 GB RAM 667, 250 HDD 5400, DVD WR, 15.4' WXGA, Nvidia 9600M GT 512MB, Vista

1.850,00 YTL civarında fiyatı var ve bu fiyata göre bulunabilecek en iyi bilgisayarlardan biri, hatta en iyi oyun bilgisayarı...(9600GT yeni çıkan oyunları full açar,)
    acaba çok mu ısınıyor, sorun mu çıkarıyor ne? Kullanan, alan varmı? yada satan birileri bi açıklık getirse, çok sevinirim...

http://www.myshop.com.tr/asp/show_stock.asp?product=FM530EA

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=3744

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.