Şimdi Ara

Hp - Compaq Notebook Tavsiye Başlığı (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
503
Cevap
0
Favori
57.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DV6-1390ET Almayı düşünüyorum önerir misiniz? Birde bulduğum yerler
    Eksen bilgisayar (Online)
    Hizlial.com
    İstanbulbilisim
    Aralarında 30-40 lira fark var hangi siteyi önerirsiniz? Arızalarda vb. şeylerde sorun çıkartmayacak..
  • Bende almayı düşünüyorum 1390et sizce nasıl alet
  • merhaba arkadaşlar ben HP dv6-1233et (VJ852EA) almayı düşünüyordum.

http://www.bimeks.com.tr/urun/1002/106785/hp-dv6-1233et-vj852ea-.aspx

fakat teknik servisle ilgili konular okudum forumda açıkcası moralim bozuldu.Sizce bu laptop iyimi almalımıyım.Üniversitede okuyorum hem ders açısından hemde canım sıkıldığında oyun oynamak için bir laptop arıyorum açıkcası oyun düşkünüyümdür ve ekran kartıda gayet iyi.Fakat hp pavilion ların çok ısınma sorunu olduğu söyleniyor ve teknik servisi kötüymüş yavaşlama falan sorunlar gördüm bir sürü almaktan vazgeçtim diyebilirim.Önerilerinizi bekliyorum bu laptop u kullanan biri varmı? yada bana aynı şekilde performansı iyi olan bir laptop önerebilecek olan varmı? Ayrıca para durumum sınırlı max 1750 civarı ne önerirsiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: dante33

merhaba arkadaşlar ben HP dv6-1233et (VJ852EA) almayı düşünüyordum.

http://www.bimeks.com.tr/urun/1002/106785/hp-dv6-1233et-vj852ea-.aspx

fakat teknik servisle ilgili konular okudum forumda açıkcası moralim bozuldu.Sizce bu laptop iyimi almalımıyım.Üniversitede okuyorum hem ders açısından hemde canım sıkıldığında oyun oynamak için bir laptop arıyorum açıkcası oyun düşkünüyümdür ve ekran kartıda gayet iyi.Fakat hp pavilion ların çok ısınma sorunu olduğu söyleniyor ve teknik servisi kötüymüş yavaşlama falan sorunlar gördüm bir sürü almaktan vazgeçtim diyebilirim.Önerilerinizi bekliyorum bu laptop u kullanan biri varmı? yada bana aynı şekilde performansı iyi olan bir laptop önerebilecek olan varmı? Ayrıca para durumum sınırlı max 1750 civarı ne önerirsiniz?

Teknik servis olarak HP gayet başarılı. Başka firmalarda olmayan direk değişim olayı HP de gayet iyi ve verdikleri 1 yıllık garanti mükemmel.

Hp Pavilionlarda ısınma sorunu var ama abartılacak düzeyde değil. Madem bir bilgisayar almayı düşünüyorsun 1750 civarı da paran var o zaman 12xx serisindense DV6-1360 önerebilirim. 13xx serisi yeni bir seri. DDR3 Ram, 7200 rpm Hard Disk, Win 7 gibi avantajları var. Bimeks te 1732 TL fiyatı var.

http://www.bimeks.com.tr/urun/1002/107893/hp-pavilion-dv6-1360et-vj696ea-.aspx

• bana bi akrabamdan sıfır hp bilgisayar gelcek ama modelini sordugumda bana sadece dv3 dedi geri kalanını sölemedi

dv3 modelinin kaç tane çesidi var acaba bilen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lbc_kocak

bana bi akrabamdan sıfır hp bilgisayar gelcek ama modelini sordugumda bana sadece dv3 dedi geri kalanını sölemedi

dv3 modelinin kaç tane çesidi var acaba bilen varmı?

Hp pavilion serisinin 13,3 inç lik ekrana sahip olan modellerinin genel adı dv3 ile başlar.
    Bugünlerde piyasada bulunabilecek dv3ler genelde dv3-2225et ve dv3-2250et.

Ama sizin akraba nereden temin ediyor bu bilgisayarı bilemediğimiz için tahmin yürütmek çok zor. Yurtdışından mı buradan bir mağazadan mı filan. Yukarıdaki modelerler Pentanın, Arenanın şuan piyasaya güncel verdiği modeller. muhtemelen onlardan biridir.
  • cok büyük ihtimal yurt dısından gelcek laptop...
  • merhaba arkadaslar vatan dan hp compaq CQ61-305ST modelini aldım pc den pek anlamam yorumlarınız nelerdir hdmi cıkısı varmı birde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaRMaSTeR

Bir edit yapayım.http://www.vatanbilgisayar.com/packard-bell-tj65-dt-008tk-tj65-core-2-duo-t9600-2.8-ghz-4096mb-320gb-dvdrw-15,6-1024mb-gt240-bt-cam-wpre/productdetails.aspx?I_ID=39932

Böyle bir cihazın linkini verdi az önce arkadaş. Ekran kartı ati 4650den düşüktür. Fakat oyun sorun değil işlemci süper olsun diyenler için 1238le aynı fiyata 2.8 ghz 6mb ön bellekli... Güzel bir donanıma sahip. Kullanmadığım için ayrıntılı yorum yapamayacağım ama uzaktan hoş görünüyor.

Tam da beni tarif eden bir söz oldugu için alıntı yapmak istedim.
    Oyun oynamam ama internet, ofis, ps vb programlar iyi yürütülsün isterim.
    max. 1500ytl.

• 1500tl-2500tl arasında aynı zamanda mimari çizimler ve oyun için kullanıcam fikirlerinizi bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreamteam

1500tl-2500tl arasında aynı zamanda mimari çizimler ve oyun için kullanıcam fikirlerinizi bekliyorum.

http://tanbul.com/p/Dell-Studio-1557-Core-i7-i7-720QM-1-6GHz-4GB-500GB-15-6-Notebook-PC--63540.aspx
  • Merhaba arkadaşlar.Yeni bir laptop almak isteyen bir akrabama laptop bakıyoruz.Maximum 2.000 lira bütçe var.Şöyle oyun ve internet amaçlı kullanabileceği güzel bir laptop tavsiye ederseniz sevinirim.Teşekkürler..

http://www.hepsiburada.com/hp-pavilion-dv6-1235et-intel-core-2-duo-p8700-253ghz-3gb-320gb-156-tasinabilir-bilgisayar-vj842ea/ProductDetails.aspx?productId=bd750235&categoryId=98

Nasıl iyi midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Sky -- 14 Mart 2010; 22:31:43 >

• Selam arkadaslar hp pavılıon 15 ınclık bı laptop almayı dusunuyorum core 2 duo ıntel ve ekran kartı nvıdıa gforce
    Max 1300 ytl
    Agır prolar ve az da olsa oyun ıcın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih_-_ -- 25 Mart 2010; 12:53:28 >
  • Arkadaşlar Merhaba,
    12.1" ekranlı notebook alacağım. Dvd-rw olması gerekiyor. Ancak iki model arasında kaldım. aradaki fiyat farkı kafama cok takıldı. Biri Hp dv2 Amd Athlon işlemcili.. diğeri hp tx1250 yada tx1350 tablet pc. bu urunde de işlemci amd turion çift çekirdek.. Ramlar her iki urunde de: 2gb
    cok nadir de olsa photoshop kullanıyorum. office ve internet zaten hat safhada.. bir de bol miktarda film izlioyrum. tablet pc daha multimedya olarak gozume carptı ama aradıki fiyat farkı yaklaşık 300 350 tl civarında.. sızce deger mi tablet pc almaya? yoksa bosuna bır para vermek mı?
  • 16 saat once yeni konu acmistim cevap veren olmadi burayida yeni gordum burdanda sorayim....

Kuzenime bu iki cihazdan birini almayı düşünüyorum ve almanyaya gidecek, bayan kullanacak.. istanbul bilişimde şu an iki cihazda stoklarda var. HP özellik bakımından daha iyi duruyor ama Toshibada kasa olarak daha çekici geldi gözüme. HP den genelde tasarım olarak herkes memnun ama donanımhaber üyelerinin tavsiyelerinide almak istedim.. ikisindede opsiyonel optik sürücü yazıyor sanırım mevcut değil anlamına geliyor. özelliklerini ayrıntılı olarak yazmadım.. ikisinin işlemcisi arasındaki farklar nedir? Diğer özelliklerine göre bu işlemci tatmin edicimidir? Bununlada ilgili yardımcı olan olursa sevinirim;

HP Pavilion DM3-1047
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/Pavilion_DM3-1047-HP-DUNYASI,16082.html

Kredi karti tek cekim: 1.262,21 TL
    İŞLEMCİ: Intel Core 2 Duo 800 MHz. 1.3 GHz 2 MB Cache Bellek SU4100 İşlemci
    RAM: 4 GB DDR3 1066 Mhz. (Max.4 GB) Ram
    HDD: 500 GB SATA (5400 Rpm) HDD
    OPTİK SÜRÜCÜ: Opsiyonel Sürücü
    EKRAN KARTI: Yeni Nesil Intel 4500MHD Max. 1695 MB Ekran Kartı

Satellite TOSHIBA T135-S1300
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/Satellite_T135-S1300-TOSHIBA-DUNYASI,11197.html

Kredi karti tek cekim: 1.217,84 TL
    İŞLEMCİ: Intel® Pentium® processor SU2700 1.30 Ghz 2MB L2 Cache, 800MHz İşlemci
    RAM: 3 GB DDR3 1066 Mhz. (Max.4 GB) Ram
    HDD: 250 GB SATA (5400 Rpm) HDD
    OPTİK SÜRÜCÜ: Opsiyonel Sürücü
    EKRAN KARTI: Yeni Nesil Intel 4500MHD Max.1340 MB Ekran Kartı

• İşlemci : HP PAVİLİON DV6000 AMD SEMPRON 3400 1.81 GHz
    Bellek (Mb) :1024-MB DDR2 (667-MHZ)
    Sabit Disk ( Gb) : 80 GB S-ATA (5400 rpm)
    Ekran Kartı : Nvidia GeForce Go 6150 256M
    İşletim Sistemi : XP HOME EDİTİON

pil ömrü 30-40dk gidiyormuş.ofis için kullanıcam.genelde fişe takılı kullanıcak.o yuzden batarya ömrü çok önemli değil.ama batarya fiyatları nedir? 350-400 civarına alınırsa bu laptop normalmidir.
  • HP Compaq CQ61 415ST-VY545EA almayı düşünüyorum arkadaşlar. üsürn nasıldır, önerirmisiniz? fiyat 1000tl.

Çok kapsamlı programlar veya oyun için kullanmayacağım, basit programlar için hızlı olsun uzun süre idare etsin yeterli.

http://www.ngstores.com/k/bilgisayar-ofis/dizustu-bilgisayarlar/tasinabilir-pcler/m/hp/u/hp-pavilion-vy545ea/n/id-44131/i/urun-ozellikleri/
  • emektar dv 5000im can cekisio artik oyun oynamam.ama torrent somurucusu olduum icin.isinma problemi de istemiyorum.film izlemek.internet.torrent icin kulanicam.ama guclu de olsun mozillada 6 sekme acinca donmasin.taksitle 1800 e kadar cikarim.altec lansingten vazgecmek kolay deil.onerilerinizi bekliorum.simdiden tesekkurler.
  • merabalar

1500 tl civarinda (eger ki cok iyi bi oneri varsa 2000e kadar cikabilir) alabilecegim en iyi hp notebook nedir? yardimci olabilirseniz cok sevinirim.
  • hp paviilon dv5 kullanıyorum sorum ise
    telefonumdan resim felan atamıyorum bluetooth şifre istiyo kullanım klavuzunda varmış ama ben klavuzu bulamıyorum da acaba yardımcı olur musunuz ??
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.