Şimdi Ara

Hp - Compaq Notebook Tavsiye Başlığı (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
503
Cevap
0
Favori
57.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dv6-2133et hakkında fikri olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim
    http://h10010.www1.hp.com/wwpc/tr/tr/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-4041735-4126550.html
  • HP G62 a-60et almayı planlıyorum bimekste geceleri 1191 tl nasıl iyimi acaba? Çok fazla oyun oynamayacağım oynacağım oyunlarda crysis gibi değil FM 2010,NFS,PES tarzı olablilir vede tabiki bioshock acaba çalıştırımı ?

http://www.bimeks.com.tr/urun/1002/112123/hp-g62-a60et-ww006ea-.aspx
  • Arkadaşlar Bu Laptop İstanbul Bilişimde 1200 TL Diyarbakırda Olduğum İçin Sipariş Edeceğim Sizce İnternetten Sipariş İyimidir İstanbul Bilişim Nasıl Bir İmkan Sunar Notebook Özellikleri:
    1200 TL.
     Hp - Compaq Notebook Tavsiye Başlığı

Sabit Disk
    :
    320 GB - 7200 RPM - SATA

Çekirdek
    :
    Intel

İşlemci
    :
    Intel Core i3 2.13 GHz

Bellek
    :
    4 GB DDR3

Bellek Tipi
    :
    DDR3

Ekran Ölçüsü
    :
    15.6 inch

Ekran Kartı
    :
    Nvdia Geforce GT 230M

Detaylı Bilgi Ve Mağaza Fiyatları:
    http://www.cimri.com/hp-dv6-2140et-wa044ea-4-gb-notebook?ad=1

Sistem özellikleri
    Yüklü işletim sistemi Orijinal Windows® 7 Home Premium 64-bit

İşlemci türü Intel® Core™ i3 İşlemci i3-330M
    • 2,13 GHz, Düzey 2 önbellek 3 MB
    Yonga kümesi Intel® HM55
    bellek
    bellek 4 GB DDR3 (2 x 2048 MB)
    Maksimum bellek 8 GB'a kadar DDR3 belleği destekler
    Bellek yuvaları Kullanıcı tarafından erişilebilir 2 bellek yuvası
    Bilgi Depolama
    Dahili sürücüler 320 GB SATA Sabit Disk Sürücüsü 7200 rpm
    Optik sürücüler SATA optik sürücü: Çift Katman Destekli LightScribe SuperMulti DVD±RW
    Grafik
    Ekran boyutu 39,6 cm (15,6 inç) Diyagonal Yüksek Tanımlı LED HP Brightview Ekran
    Ekran çözünürlüğü 1366 x 768
    Grafik kartı NVIDIA® GeForce® GT 230M, 1 GB atanmış DDR3 olmak üzere en çok 2815 MB toplam grafik belleği
    Genişletme özellikleri
    Yuvalar 1 ExpressCard/54 Slot (ExpressCard/34'ü de destekler), Secure Digital kartları için beşi bir arada tümleşik Dijital Ortam Okuyucusu, MultiMedia kartları, Memory Stick, Memory Stick Pro veya xD Picture kartları
    Ortam aygıtları
    Uzaktan kumanda HP Mobile Uzaktan Kumanda
    Web kamerası Tümleşik Dijital Mikrofonu ile HP Pavilion Web Kamerası; VGA
    Giriş aygıtları
    İşaret aygıtı Açma/Kapatma düğmesi ve özel dikey Yukarı/Aşağı Kaydırma çubuğuna sahip dokunmatik yüzey
    Klavye Entegre sayısal tuş takımının olduğu tam boyutlu klavye
    İletişim
    Ağ arabirimi Tümleşik 10/100/1000 Gigabit Ethernet LAN
    Kablosuz teknolojileri 802.11 b/g/n
    Bluetooth® kablosuz ağ iletişimi
    Boyutlar ve ağırlık
    Ürün ağırlığı 2,88 kg
    Ağırlık yapılandırmaya bağlı olarak değişir
    Ürün boyutları (G x D x Y) 25,8 cm (U) x 37,85 cm (G) x 3,4 cm (min. Y) / 4,2 cm (maks. Y)
    Güç
    Güç kaynağı türü 90 W AC Güç Adaptörü
    Pil türü 6 hücreli Lityum-İyon (Li-Ion) pil
    Enerji verimliliği uygunluğu ENERGY STAR® belgeli
    İçindekiler
    Garanti 2 yıllık, yalnızca serviste, parça ve işçilik
    Ürünle gelen yazılım Kurtarma bölümü (sistem, uygulamalar ve sürücüleri ayrı ayrı kurtarma olanağı dahil)
    Kurtarma bölümünün isteğe bağlı yeniden dağıtımı
    Kurtarma CD/DVD'si oluşturma aracı
    Symantec™ Norton Internet Security™ 2009 (60 günlük canlı güncelleştirme)
    Dizüstü Bilgisayar Yardımı ve Desteği
    HP MediaSmart Suite, HP Setup, HP ****or, HP Support Assistant, HP ProtectSmart, Cyberlink DVD Suite
    Windows Media center, Windows Live™ Uygulamaları
    Saatler boyu ücretsiz oyun sağlayan HP Oyun Konsolu, EasyBits Magic Masaüstü, Norton Online Backup (30 günlük deneme).
    Microsoft® Internet Explorer
    Windows® Live Messenger, Adobe® Reader, Adobe® Flash Player
    Microsoft® Works ve Microsoft® Office Home ve Student 2007 60 Günlük Deneme Sürümü

• arkadaşlar 2500-3000 TL arası oyun oynamak için yüksek performanslı bir HP almayı düşünüyorum
    önerileriniz nelerdir?
  • Bütçe:1600 max
    HP Pavilion DV6-3032ET Intel Core i5 450M 2.4GHZ 4GB 320GB 15.6" Taşınabilir Bilgisayar WW037EA
    bilgisayarın linki

Laptop'un kullanım alanı; Microsoft Visual Studio 2010, Ağır olmayan Flash ve Photoshop işlemleri(Belirttiğim gibi ufak tefek işlemler sadece) ve diğer adobe programları(FireWorks, DreamWeaver vs..), üçbeş oyun oynarım. makinaya en kasıntı oyunları kurup son ayarda oynamak gibi bir düşüncemde yoktur.

ısınma durumu nedir bu laptopun, kapanırmı? yada engellermi işlerimi?
    makinadaki ses sitemi nedir?

bu olmadı bana hangi makinayı önerirsiniz?

• oyun için diz üstü pc almak bence pek mantıklı değil diz üstü pclerde kim ne derse desin aşırı ısınma ma ve yavaşlama esas olur ama oyun için değil proglamlama olur tabiki al derim ama oyun için notebook asla tavsiye etmem
  • Muallakta kaldım. Şu laptoplardan hangisi alınmalı.
    http://www.vatanbilgisayar.com/hp-wn778ea-dv6-3030et-intel-core-i5-450m-2.4ghz-4gb-500gb-1gb-hd5650-15,6-bt-dvdrw-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=46945
    http://www.casperstore.net/?urun-detay_2409_Casper_Nirvana_CNL_I460-6M35P.html
    http://www.casperstore.net/?urun-detay_2394_Casper_Nirvana_CNL_I620-4L35P.html
    http://www.casperstore.net/?urun-detay_2377_Casper_Nirvana_CNL_I620-6M35P.html
    Bana hemen CAsper'mı aman demeyin. Neticede hepsi çin malı. Büyül fabrikalarda üretiliyor.
    Kimi daha kaliteli dış malzeme ile çıkıyor kimi daha az kaliteli malzeme ile. Ancak içleri aynı.
    http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html
    Listeden de görebileceğiniz gibi sıralamaları da farklı işlemcilerin.
    Merak ettiğim HP'ye sonradan ram takılıyor mu serviste. TAbiki parasıyla garanti kapsamı dışına çıkmasın diye. Ancak bu ram takma işlemi sırasında maliyet abartılı noktalara ulaşır mı?
    Isınır mı demiyorum. Standlarda hepsi kavruluyordu Mac hariç. MAcde de bildiğiniz üzere donanım yok. Isınmaması normal.

• Özel bir hastanede doktor olarak çalışıyorum. Hastanedeki bütün muayeneleri kendi masa üstü pc mize kaydediyoruz ancak daha sonra bu bilgilere hasta başındayken ulaşamıyorum ve sonuçta istenmeyen hatalar olabiliyor. Bu yüzden bir tablet pc almayı düşündüm. Masaüstünde MS WORD tabanlı bir sistem kullanıyoruz ve buraya yazdığım bilgileri direk olarak word formatında başka yere kopyalayabiliyorum. Bu nedenle bütçeme uygun bir araştırma yaptım ve elimde 3 seçenek kaldı. Fiyatlarını ve özelliklerini aşağıya yazıyorum. Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

1) TM2-2150ST (XD814EA) TouchSmart HP LAPTOP : Intel Core i3-380UM 1.33 GHz. 3 MB Cache Bellek, 3 GB DDR3 1333 Mhz. (Max.8 GB) Ram, 320 GB SATA (7200 Rpm) HDD, ATI Mobility Radeon HD 5450 Max. 1722 MB Ekran Kartı, Microsoft Windows Vista Home Premium Tr-İng (64 Bit)
    Fiyatı: 1585 TL
    2) TM2-1050ET (VY560EA) TouchSmart HP LAPTOP : Intel Core 2 Duo 800 MHz. 1.30 GHz. 3 MB Cache Bellek SU7300 İşlemci, 4 GB DDR3 1066 Mhz. (Max.8 GB) Ram, 320 GB SATA (7200 Rpm) HDD, ATI Mobility Radeon HD 4550 512 MB Ekran Kartı, Microsoft Windows 7 Home Premium Tr-İng
    Fiyatı: 1400 TL

• hangisini alırsanız alın compaq cq60-120 et almayın özellikleri iyi gibi duruyo ama bi halta yaramıyo kof makine mario da bile fan deliriyo bilgisayar kasılıyo
    satmaya çalışıyorum
  • selam arkadaşlar,
    ben notebook alıcam fakat karar veremedim modeline.

hp istiyorum,bütçem 1700 liraya kadar çıkabilir.

genelde internete dolaşırım.oyun pek oynamıyorum bu yüzden oyuncu bilgisayarına ihtiyacım yok ama performanslı bir model istiorum.

teşekkürler.
  • arkadaşlar hp pavilion g62-a60et modeli laptop kullanıcısıyım.anakartım sorun çıkardı.heryerde aradım ama anakart modelini bulamadım.nerden öğrenebilirim?teknik servis söylemiyor.
  • Selam arkadaşlar en fazla 1000-1100 tl arası paylaşımsız ekran kartlı laptop alıcamda tavsiyeleriniz neler?

Şu modeller nasıldır?

http://www.vatanbilgisayar.com/hp-xr492ea-g62-b28st-dual-core-p6100-2.0ghz-3gb-320gb-1024mb-hd5470-15.6-cam-dvdrw-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=51610#divDigerResimler

http://www.bimeks.com.tr/urun/1002/113910/hp-g62-b02et-xf270ea-.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cém -- 14 Ocak 2011; 21:40:33 >

• Selamlar,
    Hepsiburada'dan HP DV6 3114 ET (i5 560M modeli) alan-kullanan, ekranında problemi olan-olmayan arkadaslar bize buradan deneyimlerini aktarabilir mi ?
  • ben HP Pavilion G6-1055ST bu laptopu almak istiyorum. özlellikleri aşağıdır. ben pc den anlamam fazla bu bilgisayarın eksi yönlerini yada alıp almamam konusunda tavsiyesi olan var mı???

FİYATI 1.006.00 TL

birde faks modem yok dio.. bu ne demek.

Aile : HP Pavilion
    İşlemci Cinsi : Intel Core i5-480M işlemci (2.66 Ghz; 3M Cache)
    Ön Bellek : 3MB
    Bellek : 4GB DDR3
    Maksimum Bellek ( MB) : 4096 MB DDR3
    Bellek Slot Sayısı : 2
    Sabit Disk : 500GB SATA 5400RPM
    Ekran Boyutu : 15.6''
    Ekran Tipi : HP LED BrightView
    Ekran Çözünürlüğü : 1366 X 768
    Optik Sürücü : Lightscribe Super Multi DVD Yazıcı (+/-R +/-RW)
    Ekran Kartı : AMD Radeon HD 6470M (1 GB DDR3)
    Ses Kartı : var
    Faks Modem : yok
    Network Kartı : Ethernet 10/100BT tümleşik ağ arabirimi
    I/O Port : 3 USB 2.0, 1 HDMI konektör, 1 VGA, 1 RJ45 ethernet konektörü, 1kulaklık çıkışı, 1 mikrofon girişi
    Klavye : Q Türkçe
    Mouse : TOUCH PAD
    Pil Tipi - Ömrü : 6 Hücreli
    Ağırlık (kg) : 2,55
    Wireless : AS 802.11b/g/N
    Bluetooth : var
    İşletim Sistemi : FREE DOS
    Web Adresi :www.hp.com.tr
    Garanti ( Yıl, Açıklama) : 2 yıl garanti
    Kamera : var
    Renk : Eflatun

• Merhaba arkadaşlar,

Basit kullanım (web tarayıcı, ofis programları, msn vs.) için kelepir bir dizüstü bilgisayar almayı planlıyoruz. Haftasonu Compaq Presario CQ56-210ST (LL911EA) HP Notebook Teknosa'larda 545tl taksitli fiyatla kampanyadaydı. Şuan istanbulbilisim.com.tr'de benzer bir kampanya devam ediyor.
    AMD athlon II dual core işlemci sizce nasıldır? Biraz daha paraya kıyıp Intel mi almalı?
    Ürün şu:
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/compaq-presario-cq56-210st-ll911ea-hp-dunyasi-fiyatlari-kampanyali-laptoplar-en-ucuz-dizustu-bilgisayar-modelleri-firsatlari-notebook-taksit-avantajlari,24691.html#urun_detay_div

Bir de istanbulbilisim.com.tr güvenilir midir?
    Bilgisayarlar Windows 7 yüklü olarak geliyor, biz windows 7 istemiyoruz. İşletim sistemsiz bilgisayar satan önerebileceğiniz siteler var mı?
    Teşekkürler...

• 1500 tl bütce amaç mt2 counter nfs2 fln oynamak fişm izlemek
    Dv6 serisi olursa iyi olur ve de netten değil bayiden(teknosa) alıncak.
    Bide işlemci en az i5.
    İyi olursa fiyat 1750 olabilir
  • yaa yardım edecek vardı
  • merhaba arkadaşlar hp pavilion g6 core i5 2.93 - 6 gb ram - 320 gb hdd - 2 gb ATI HD6470 1300 TL miş almak istiyorum laptop u oyun için kullancam işimi görürmü ayrıca kronik sorunları hataları var mı acaba ? ayrıca bu dediğim laptopta num lock tuşları var mı 3D çizim için gerekiyor num lock tuşları :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justrom -- 3 Haziran 2011; 22:24:00 >
  • arkadaslar ben multimedya, oyun ve ödevlerim için bir bilgisayar arıyorum ve hp almayı istiyorum çünkü servis konusunda sıkıntı çıkarmayan bir marka olarak geçiyor her yerde. benim gözüme çarpan modeli envy serisinin 17" ve 3d ozellikli olanı fakat uzun zamandır teknolojileri takip edemediğim için sandy bridge ve beats edition özelliklerinin ne gibi artılarının olduğunu ve bu serideki modellerde bulunup bulunmadığını bilmiyorum. evde bilgisayarım olmadıgı için araştırma gibi bir imkanım yok. ancak telefondan girebiliyorum. sizin bu seri ile ilgili düşünceleriniz nelerdir? simdiden teşekkür ederim.
    Ayrıca alacağım makinede hdmi çıkışı ve usb 3.0 in olması da iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endemik_tur -- 16 Haziran 2011; 19:12:38 >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.