İşlemci, işletim sistemi ve bellek İşlemci türü Intel® Atom™ işlemci N270 • 1.60 GHz, Düzey 2 önbellek 512 KB
Yüklü işletim sistemi Orijinal Windows® XP Home Service Pack 3 (32-bit)
Standart bellek 1024 MB DDR2 800MHZ
Depolama denetleyicisi 160 GB SATA Sabit Disk Sürücüsü
Sabit disk sürücüsü hızı 5400 rpm
Sistem özellikleri Bellek kartı aygıtı Secure Digital kartlar, MultiMedia kartlar, Memory Stick, Memory Stick Pro veya xD Picture kartlar için 5'i 1 arada tümleşik Dijital Medya Okuyucu
Ağ arabirimi Ethernet 10/100BT tümleşik ağ arabirimi
Kablosuz teknolojileri 802.11 B/G WLAN. HSDPA teknolojisi kullanan Mobil Genişbant Internet bağlantısı ( 3G UYUMLU) SİMKART YUVASI
Harici G/Ç bağlantı noktaları 3 USB 2.0, 1 VGA bağlantı noktası, 1 RJ45 ethernet konektörü, Kulaklık/Mik birleşik
Geniş bant kablosuz Kablosuz mobil genişbant kullanımı için ayrıca satın alınan hizmet sözleşmesi gerekir. Servis sağlayıcıdan hizmetin verilip verilmediğini ve kapsamını öğrenin
Ekran boyutu 10,1 inç Diyagonal SD LED Yansımayan Geniş Ekran
Ekran çözünürlüğü 1024 x 576
Grafik alt sistemi adı Intel GMA950
Video RAM En çok 128 MB Toplam Kullanılabilir Grafik Belleği
Web kamerası Tümleşik mikrofona sahip web kamerası
dahili ses 3B Sound Blaster Pro uyumlu ses - 16 bit tümleşik
Hoparlörler ve mikrofon Generic Stereo
Klavye %92 tam boyutlu klavye
Güç kaynağı türü 30 W AC Güç Adaptörü
İşaret aygıtı Açma/Kapatma düğmesi ve özel dikey Yukarı/Aşağı Kaydırma yüzeyi, ses düzeyi denetimi, ses kapatma düğmesi
Pil türü 3 hücreli Lityum-İyon (Li-Ion) pil 4 saat
Yazılım WİNDOWS XP SP3 LİSANSLI Yazılım - Verimlilik ve finans Microsoft® Works ve Microsoft® Office Home ve Student 2007 60 Günlük Deneme Sürümü
Önceden kurulu yazılımlar Microsoft® Internet Explorer; Windows Mail; Adobe® Reader
Optik sürücü yazılımı Windows Media Player; Adobe Flash Player; Windows Internet Explorer ; HP Games Console ile saatlerce ücretsiz oyun; HP Connection Manager
Ürünle gelen yazılım Kurtarma bölümü (sistem, uygulamalar ve sürücüleri ayrı ayrı kurtarma olanağı dahil); Kurtarma bölümünün isteğe bağlı yeniden dağıtımı; Kurtarma CD/DVD'si oluşturma aracı; Symantec™ Norton Internet Security™ 2009 (60 günlük canlı güncelleştirme); Dizüstü bilgisayar Yardımı ve Desteği
Ürün ağırlığı 1,17 kg
Ürünün xp home edition lisansı var ancak ben daha hızlı ve stabil çalıştığından windows7 ile kullanıyorum.Cihazın Temmuz 2011e kadar garantisi durmaktadır.Bu ürünü aldığınızda yanınızda 3g modem taşımanı gerekmez çünkü içinde dahili 3g modemi vardır.Temiz ve sorunsuzdur.Kutusu yoktur. Fiyatım pazarlıksız 425 liradır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.