Şimdi Ara

HP COLOR LASERJET 1600 Kötü Baskı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba

    HP COLOR LASERJET 1600 yazıcıda demo tonerler bittikten sonra dolum yapmak yerine orjinal toner aldım. Fakat demolardaki baskı kalitesini vermemişti. Orjinal tonerler bitmeye başlayınca aynı kailte de baskı yapmıyor neden daha fazla para vereyim diyerek dolum yaptırdım ilk zamanlar düzgün baskı yapan yazıcı daha sonraları çok kötü baskı yapmaya başladı. Örneğin gri fonu olan bir powerpoint sunumunu yazdırdığımızda gri bölgeleri resmen yeşil çıkartmaya başladı. Diğer renklerde de benzer renk farkları oluşmaya başladı. Bu sorun neden kaynaklanıyor acaba. Birde tonerleri kapatan kapağın üzerinde siyah plastik bir film var bu film tabakası üzerinde de toner tozu birikiyor ve zaman zaman kağıdı kirletiyor.



  • o modeller biraz nazik dolum yaptırdığını yeri çok iyi seç meniz lazım leke olayı tonerin dökmesi demektir yani fazla toner veriyor renlerin boluzlamsı yazıcı dan kaynak lanıyor yazıcının aynaları toner lerin tam kaşında olduğu için çabuk kirleniyor ve temiz lenmesi lazım size tafsiyem oyazıca masraf etmeyin deyiştirin
  • Bahsettiğiniz film tabakasını belirli aralıklarla temizlemeniz gerekiyor. Zira 1600 yazıcısı arkadaşın dediği gibi biraz nazlı bir yazıcı.
    Ayrıca o yazıcının tonerlerini de her önüne gelene doldurtmayın.
  • Yorum ve öneriler için teşekkür ederim. Aylardır yazıcıyı kullanmıyordum. Hafta sonu depodan bir çıkartıp sadece siyah baskıda kullanmak için denemeler yapayım, olmazsa çöp çok uzakta değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.