Bildirim
HP C5180 Alındı Cevap yazanlara Teşekkürler
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Cevaplar için sağolun arkadaşlar -
Wallahi bende alıcam merak ediyorum. Rakibi Canon mp460 sanırım. Ne farklar var merak ediyorum.. -
Evet bu canonda gayet güzel ama hp sanki daha iyi gibi baskı açısından tabii ikisinide kullanmış biri olsa da söylese çok güzel olur.Bu arada hp fotoğraf makinesi hediye ediyor 5 mp lik -
ben Hp yana kullanıcam tercihimi.. -
HP C5180 aldık arkadaşlar ama henüz bağlamadık hafta sonu cumartesi günü takacağım.İlgilenenere teşekkürler. -
Arkadaşlar aletin taraması ve baskısı gerçekten çok iyi.Özellikle tarayıcısına bittim olmaz böyle bir tarama dedirtiyor hakikaten.Hp beceriyor bu işi artık kararımı verdim hakikaten.Bide şu kartuş maliyetlerini ayarlasalar çok daha iyi olacak ama.Kendimede böyle bir alet isterdim doğrusu ama ben laser ları bekliyorum biraz daha ucuzlasın hem renkli hemde laser alıcam hemde hepsi bir arada abartttım biraz ama idare edin.
-
Kardeş;onun yanına bir ciss sistem al tadından geçilmez,hatta orjinal kartuşlerı hiç açma netten sat derim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X