Şimdi Ara

HP B110A Photosmart Wireless E-All-in-One Yazıcı CN245B (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
15.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • bitmeyenkartuş kullanıcısına yanıt
    Nasıl oluyo kaça oluyo o?
  • selam,bu yazıcıdan çok memnundum ama son birkaç aydır mürekkepleri akıtmaya başladı.Orijinal kartuşları kullanıyorum ama en sağdaki hazne mürekkep doluyor 2-3 tane kartuşu bu şekilde 20-30 çıktı ile bitirdi.Bunun bir tamiri varmıdır,mürekkep niye boşalır hazneye ?
  • kartuşu inanılmaz pahalı.xl alıyorum kartuş alırken normaliyle arasındaki farka değiyor.bir diğer konu ise aşırı yavaşlığı.5 dakikadan önce açılmıyor bitmeyen bir yazıcı hazırlığı süreci var.baskısı idare eder,fotoğraf baskısını çok beğenmedim.o da fotoğraftan herhalde.

    edit: neredeyse 6 senedir kullanıyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoloClassic75 -- 18 Ekim 2015; 22:54:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazıcı şuan için alıcak olanlara kesinlikle tavsiye etmiyorum 2-3 yıl sonra problemler başlıyor ve ben şuan çöpe attım. İyi forumlar.
  • Oldukça vasat altı bir yazıcının bu kadar övülmesini hayretle karşılıyorum. Bu yazıcıya ben de sahibim zamanında araştırma yapmadan direkt almıştım zira f/p olarak iyi gelmişti. Görüntü olarak çok fonksiyonelliği cezbediyor. Aldırıcı yanı bu olsa gerek. Cihaz çok gürültülü çalışmakta, yavaş açılıyor, mürekkebi çok fazla harcıyor ve sıkça mürekkep yenilemek zorunda kalıyorsunuz, bazen takılmalar oluyor, cihaz kendini restrat ediyor. Yeniden başlatma olayı teknik arıza muhtemelen garantisi geçtiğinden ilgilenmedim. İlk zamanlar bu gibi sorunlar belki yaşanmaz fakat daha sonra, kullandıkça problemler yaşanıyor. Hp'den uzak durmamız gerektiğini benimsetti sağ olsun.
  • Elinde bu yazıcıdan olan var mı çalışıyor olması yeterli. Bursada olması makbul olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.