Şimdi Ara

hp 614c yardım LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar çalıştığım şirket tarafından hp 614c PDA verildi ancak problem şu ki daha önce hiç böyle bişi kullanmadım.
    sizlerden ricam kullanım olsun pr yükleme olsun ve ayrıca bazan tel çaldığında makina kendiliğinden kapanıyor ve titreşimi belli bi süre daha devam ediyor güncel programlar nereden bulurum ve nasıl yüklerim ayrıca radyo varmı? mesaj resim ve diğer bluetooth la nasıl başka bi tele gönderirim arkadaşalr cidden genel olarak yardıma ihtiyacım var ister compagno_1@hotmail. msnden ister buradan LÜTFEN çok rica ediyorum yardımlarınızı beklemekteyim şimdiden çok teşekkürler
    birde arkadaşalar video çekimi varmı? valla özür arkadaşalar aklıma ne geliyosa yazıyom :)
    birde arkadaşalar lütfen kızmayın :) koblosuz bağlantı problemi var gibi kendi modemimi bir kere tanıdı daha tanıtamıyom modem güvenlik anahtarını tekrar tekrar giriyom olmuyoo kısacası arkadaşalar tam bir fiyaskoyum
    lütfen yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wastor -- 2 Ağustos 2008; 14:44:02 >

• BURAYI dikkatle okursan kafandaki pekçok soruya cevap bulabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakanoz2000

BURAYI dikkatle okursan kafandaki pekçok soruya cevap bulabilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hp Ipaq hw6515 lütfen bakın
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.