Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
614c denendi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Avuç içi bilgisayar (PocketPC/SmartPhone) >> 614c denendi Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
hipokamkos

3 Mayıs 2008; 13:22:05 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Ürün fena değil bununla birlikte kullanılan rem ve rom un yetmediği görüşündeyim. Makine yüklemelerden sonra kasıyor.
Pil 2 gün civarında gitmekte. Alet büyük olduğu için mutlaka bir taşıma kılıfı gerektiriyor. Ayrıca önemli bir ip ucu vereyim ilk açılışta şifre verirseniz bu şifre yanlızca rakamsal olsun çünkü harfler şifre isteminde gözükmüyor ve makineyi bir daha açamıyorsunuz.
Bunun için ''hard reset'' atılması gerekiyor.Bunun için ve her türlü sorularınız için goksonmez@hotmail.com dan yardımcı olmaya çalışırım.

wi-fi de kopma yok.
yanlız gprs devamlı bağlanmak istemekte
ha unutmadan gps i paket satın almadan kullanamıyorsunuz yanlızca internete bağlı iken gprs-wap veya wifi google maptan faydalanabiliyorsunuz

valla alet güzel ben memnunum tek sorun pili az gidiyor ve taşıma kılıfı yok.
1000 ytl ye değermi diye soranlara bugün iyi bir telefon aldığınızda o parayı veriyorsunuz , bana göre bu güne kadar pda almadığıma ve o
kadar parayı cep telefonlarına verdiğime pişmanım. Benim hayalimdeki üründü ve kullanıyorum. Bence bu paraya değer.

Arkadaşlar kullanmaya başlayınca pil çok az gitmekte max 2 gün . ben yedek pil kılıf ve araç şarjı getirtiyorum.
Kılıf pil vs aksesuar aramayın Türkiyede yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hipokamkos -- 18 Mayıs 2008; 16:10:22 >

Divide By Zero

3 Mayıs 2008; 14:02:59 

Piyasadaki pdaphonelar içinde en yuksek hafızaya sahip urunlerden biri 614. 128 MB RAM ( Genelde eski cihazlarda 64 MB dır) ve 256 MB ROM (Bu da ortalama 64 B di bir önceki nesil cep bilgisayarlarında) ile gelmekte ki, bendeki 64 MB RAM li 6915 bile o kadar uygulamaya ragmen gayet verimli calisiyordu.

Kullandiginiz bir programın hafıza tasması yapmıs olması olası.

hipokamkos

3 Mayıs 2008; 14:09:50 

ama cihaz genellikle her yüklemeden sonra bunu yapmakta tabaiki normal bir pc gibi hareket etmesi beklenemez ama programları 6 yıldır pdı kullanan biriile beraber yükledim
teşekkürler

ahmetkayapc

3 Mayıs 2008; 15:31:46 

ARKADAŞIM MEMNUNMUSUN DEĞĞİLMİSİNN 1 MİLYARA ALINIRMI ALNIZMAZMI DEĞERMİ DEĞMEZMİ

ANLAMADIĞIM BURAYA NASIL İMZA ATILIYOR????????
inox99

3 Mayıs 2008; 18:55:55 

Bu makinaya Skype yüklenip wireless üzernden arama yapılabiliyor mu bilen var mı?

DOĞUHAN

3 Mayıs 2008; 20:07:32 

Bu cihaza herşey yükleniyor ve sanırım Skype dahil İnternet görüşmeleri yapılabiliyor, cihazın kasmaması lazım ! Yani sanırım şu an piyasadaki en güçlü cihazlardan biri ancak Programlar çok yer kaplıyor ve ağır programsa belki kasabilir.
Bu cihaza neredeyse Win. XP bile yüklenir , yüklense kaldırır valla, benim işyerinde 10 yıllık masaüstüm duruyor, 333 Mhz işlemci ve 128 RAM var üstünde canavar gibi Ona göre hesaplayın artık.
Şaka bir yana 1000 YTL'ye değecek bir cihaz mı ? Cevaplarsanız sevinirim ?
DreamRiver

3 Mayıs 2008; 20:30:28 

beyler halen deniyorum cihazı detaylı bir açıklama yapacağım ama tam denemem lazım cihazı

remote

4 Mayıs 2008; 0:12:04 

DreamRiver merakla bekliyoruz hatta resim felan eklersen süper olur hatta eklersen bu gece sipariş bile geçebilirim:)
az kuru az pilav
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

4 Mayıs 2008; 4:29:54 

evet merakla bekliyorum bende wireless nasıl kopma oluyormu?
hipokamkos

4 Mayıs 2008; 7:37:12 

valla alet güzel ben memnunum tek sorun pili az gidiyor ve taşıma kılıfı yok.

hipokamkos

4 Mayıs 2008; 7:40:31 

wi-fi de kopma yok.
yanlız gprs devamlı bağlanmak istemekte
ha unutmadan gps i paket satın almadan kullanamıyorsunuz

06fthtky

4 Mayıs 2008; 11:55:05 

ha unutmadan gps i paket satın almadan kullanamıyorsunuz ?nasıl yani?
forumda bulunan i-go yu yüklesek hiçbir ücret ödemeden (normal gps gibi) kullanamıyor muyuz?

SONY
DreamRiver

4 Mayıs 2008; 13:05:53 

Evet arkadaşlar beklediğinize değecek heralde cihazı incelemem sonucu yorumlarımı iletiyorum;

Öncelikle kutuyu açtığımda kılıfın olmamasına üzüldüm onu belirtmek istiyorum. Cihaz pilsiz hafif ama pili taktığınızda 6815 kullananlar varsa içinizde onun kadar ağırlığı. Tuş takımının olması sebebiyle daha büyük ama daha ince. Tuşların üzerindeki yazıların silinmesi imkansız heralde çünkü yazılar içte yani üzerinde koruyucu bi tabakamı desem nasıl desem siz anlayın işte :) tuş takımına değinmişken cihazın resimlerinde görüldüğü üzere yuvarlak bir halka var. onunla oynamak çok zevkli geldi bana saat yönünde çevirdiğinizde sayfalar aşağı doğru iniyor tersi yönünde çevirdiğinizde ise yukarıya doğru.. yalnız tuş takımında yön tuşu olmaması oyun oynamak isteyen kişilerde zorluk yaratacak gibi. Bazı yorumlarda OK tuşu solda olması kötü filan deniyordu ama bence tam yerinde olmuş sağda olsa daha zor olurdu kullanımı bence. Ekranı yatay veya dikey tuşu var ona tek bir kere bastığınızda ekran çok hızlı bir şekilde takılma olmadan dönüyor. Buda işlemci ve ramin oldukça iyi olduğunu gösterir bence. Hız konusuna değinmişken cihaz gerçekten hızlı. bunu ancak kullandığınızda farkedebilirsiniz. programları yüklerken hiç sorun yaşamadım. Wirless deneme imkanı buldum hiç sorun olmadı bağlantıda kopma filan olmadı. yalnız pil %20'nin altına düştüğü zaman wirless otomatik kapatıyor kamerayıda kullanamıyorsunuz şarj %20 altına indiğinde. cihaz ingilizce geliyor ama cd sindeki yazılım ile türkçeleşior. WM6 işletim sistemi yüklü. google map yazılımı var ama gps onunla kullanamıyorsunuz. GPS için yazılım yüklemeniz lazım. ben IGO yükledim türkçe olarak yönlendirmeli filan gayet güzel çalıştı. yani programı yüklediğiniz taktirde ücretsiz kullanabiliyorsunuz. Ses Yöneticisi cihazda yüklü ama ben nasıl olduğunu pek anlamadım biraz daha kurcalamam lazım.

Kamerasına gelmek istiyorum açıkçası beni pek tatmin etmedi. 3mega pixel modunda zoom yapamıyorsunuz. gece modu yok. fotoğraf çekme hızı güzel. video çekimi de fena değil. şarj konusuna henüz bişey diyemeyeceğim çünkü cihaz yeni malumunuz 1 hafta sonra kendini belli eder ancak.

Cihazın kasası bence çok sağlam. Eski bir 6815 kullanıcısı olarak bunu söyleyebilirim kasası 6815'ten çok çok daha iyi. Fotoğrafları akşama upload ederim. Birazdan dışarı çıkacam ve örnek resimler çekerim. Kısacası alınacak bir cihazmı? Evet kesinlikle!

Benden şimdilik bukadar yalnız unutupta yazmadığım şeyler varsa sorarsanız cevap vermeye çalışacağım arkadaşlar.. Umarım yardımcı olmuşumdur

06fthtky

4 Mayıs 2008; 13:13:04 

Hayırlı olsun güle güle kullanının.bilgiler içinde teşekkürler.
i-go ile ilgili sorumun cevabını aldım.
tuş takımı mesaj yazarken normal telefonlar gibi harf şeklinde yazabiliyoruz değil mi?(asus p526 gibi).

SONY
remote

4 Mayıs 2008; 13:14:14 

Çok geç kalma DreamRider sürekli dışarlarda geziyosun olmuyo böyle otur biraz evinde di mi yani:)
DreamRiver

4 Mayıs 2008; 13:18:24 

:))) olur geç kalmam zaten akşama maç var erken evde olacam :) tuş takımı normal telefonlardaki gibi türkçe T9 da var

remote

4 Mayıs 2008; 17:33:13 

Bu kılıf iş görür mü acaba?Gerçi biraz pahalı ama içine oturur mu ki?

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=9178&productid=bd46758
DOĞUHAN

4 Mayıs 2008; 17:43:24 

Çok sağol incelemen güzel olmuş, birşey öğrenmem lazım bence en önemli alma sebeplerinden biri Batarya süresi !
Batarya olayını biraz daha netliğe kavuşturursan sevinirim, yani bu yönüyle almaya değecek mi ?
Sadece Batarya ömrü bile bence alıp almamak için yeterli bir sebep, isterse cihaz full ve muhteşem olsun.
Diğer PDA'lar gibi kurcaladıkça batarya işaretinin azaldığı gözle görülüyordu resmen , umarım bunda böyle birşey yoktur.
WM6 batarya konusunda biraz daha cimri diye biliyorum ?
ayaz_efe
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

4 Mayıs 2008; 17:47:58