Şimdi Ara

hp 614c GELDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
122
Cevap
0
Favori
17.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 mayıs 2008 itibariyle stokta,satışta!!!
    sanırım 2 güne bütün storlarda raflarfda olur...

hp 614c GELDİ

hp 614c GELDİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freedom__ -- 1 Mayıs 2008; 17:33:47 >

• Selamlar,

PDA konusuna tamamen yabancı biriyim. Bu işlerden anlayan arkadaşlar bu ürün hakkında yorumlar yapabilir mi ?
    Forumdan incelmem sonucu(ve bütceme uygun olarak) Asus P535 düşünüyordum.

HP nin bu ürünümü yoksa Asus P535 mi daha iyi ?
  • Kağıt üzerinde bu ürün daha iyi görünüyor ama 3g nin türkiyede olmaması bir handikap. Çünkü en ciddi üstünlüğü orda. Kamerası daha iyi gibi ama test etmeden emin olamayız. Tuş takımı bir avantaj olabilir ancak boyutları etkilemesi kaçınılmaz olmuş. Sabır sabır nereye kadar derseniz (ki haklısınız) teknik olarak gayet alınası bir ürün. Bide Vga ekran olsa tam olacakmış. Ancak ben yinede sabretmekten yanayım en azından incelemesi gelene kadar. Aksi halde bir inceleme siz yaparsınız bizde bilgileniriz.
  • bu nasıl bir ikilemdir anlamak çok güç doğrusu

http://www.hepsiburada.com/search.aspx?sText=614c
  • Bu cihaza niyetim vardı ama youtube de inceledim çok büyük ayrıca ağır. Daha hafi bir cihaz olsaydı yada küçük alınabilirdi.
  • HTC TYTN II alacaktım ama doğru dürüst bir piyasaya giremedi. Bu cihazın özelliklerini görünce hayran kaldım, ama kullanan arkadaşlardan performansını duymadan almak istemiyorum.
  • valla pda 6630 dan daha ince sadece 4 mm daha uzun. piyasadaki hepsi bir arada tuş takımlı en iyi pda bence.
  • Bekleyin cihazın eksi ve artılarını görmeden sakın almayın.Hp ürünü bir çıkardımı satışa bakar.Daha sonra ürün güncelleştirmesi hata giderme falan hak getire.Hp 6815 bir soru sorunu var fakat sadece basit bir yeni sürüm çıkardı o da sorunları gidermiyor.
  • ekran çözünürlüğünü neden hala 320x240 yaparlar anlamıyorum vga şart internet ve ofis için...
    bunlar neyin peşinde kaç yıl önce çıktı vga ekranlar hala qvga da ısrar ediyorlar bence büyük eksik...
  • bu ürünün kamerasız bir versiyonu da olacak sanırım doğru mu?

hiç kullanan yada gören varmı nasıl bir alet ve fiyatı ne kadar olur tahminen?
  • Arkadaslar herhangi bir bayide su an için ürün bulunmamaktadır;
    en iyi ihtimalle ay snunda; en kotu ihtimal Mayısın 2.haftasına kadar stokalrda olacaktır urun.
    Stokta var diye gosterenlerın hepsi siparişiniz halinde önsipariş alacaklardır;anında teslimat yapılamaz su asamada bu urun..
    bilginize...
  • kmerasız versiyonunu yurt dışı bir sitede gördüm ama Türkiye'ye getireceklerini sanmam 650 usd +kdv civarında fiyatı hepsiburada.com da önsiparişi var
  • arena düne kadar 1 hafta içinde stokta diyordu, yine bugün 2 hafta içinde stokta yazısını yazmış, bu aletin geleceği yok, (bana kalırsa zaten stokta ama 3g davasına telefonu satışa sunmuyorlar)
  • Ürünün kamerasız versiyonu HP614 kodlu olanı yani ek "c" kodu bulunmayanı bu ürün Türkiye ye gelmeyecek.
    Bence HTC de HP de bu tür ününleri getirmekte geciktiler bende aylardan beri önce bunu daha sonrada HTC Touch Cruise yi bekliyorum ancak bu günki düşünceme göre alıp almamaya karar veremiyorum çünki elimde P535 var zaten bu ürünler pazara girdikten sonra yaklaşık 3 ay içinde çok değişik ürünlerin lansmanı yapılacak W 7.0 için ise yeni yıla doğru bence 256-128 olarak bu cihazlarla gelecek RAM ve Rom miktarlarının kısa sürede yetersiz kalacağını ve bu cihazların fiyatının düşeceğini(oldukça ve hızlı şekilde) düşünüyorum bu nedenle HTC yi çok istememe rağmen alıp almamanın mantıklı olup olmadığınıda düşünmüyor değilim....
  • kamerasız olanın tr ye gelmeyeceğinden emin misiniz, aslında fiyatı daha ucuz olursa tercih edilebilirdi
  • ayın 28'i de bir türlü gelmiyor yahu
  • hepsiburada gün içinde 3-4 defa fiyatını değiştiriyor ürünün anlamadım ve de alamadım gitti
  • HP 614 C GELMİYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOR RRRRR
  • bi anlaşma yapalım, ilk alan mutlaka ayrıntılı bi inceleme koysun arkadaşlar buraya :)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.