Şimdi Ara

HP 30' LCD monitör LP3065 1750 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Uzun süredir boşta kullanmadığım monitörümü artık yer kalmadığı için satıyorum. kusursuz denecek temizlikte sadece ofis amaçlı kullanıldı.

teknik özelliklerinehttps://www.cnet.com/products/hp-lp3065-lcd-monitor-30-series/specs/

den bakabilirsiniz.

ankara içi elden teslim, kargo isteyen olursa havale sonrası her yere kargo yapabilirim.

1750 tl fiyatı var.

1900 liraya 32" 2k sıfır ips monitör alınıyor hepsiburada.com da var. teknosada var. hp omen. marka da aynı olsun size. ips olsa da pahalı 2.elde bu özelliklere, led olsa çok pahalı. düz lcd olunca aşırı pahalı. baştaki 1 fazlalıksa bilemiyorum hata olabilir tabi.

soba gibi de elektrik tüketimi var maşaallah. 176W.
    cidden 1750 lira yazılı olduğuna inanmak istemiyorum .Sıfır olsa 4 haneli rakam ederi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiickimse -- 2 Kasım 2017; 22:25:37 >

ALIŞVERİŞten UZAK DURULMASI GEREKENLER;
    Beşiktaş JK: Ekranı çizik dolu telefonu, ekranda nokta çizik yok diye satan, iPhone 3GS
    cengiz_vga: bozuk ekran kartı satıp üstüne yatmaya çalışan, madd_max82: iftiracı, nazgUL_vB sözünden cayıp engelleyen, Originals: kusurlu mal satıp arkasında durmayan, bysecox saygısız, sözünde durmayan ve tel. ile arayıp ağıza alınmayacak küfürler etmiştir.
  • sizin bir teklifiniz var mı?
    ederi 300-400 tl bana göre başkada olmaz..

cihaz bana ait ve istediğim rakamı istemekte de özgürüm, cihaza 1750 tl isteyebileceğim gibi 1 tl ye de satabilirim.

size göre 300 400 olan bir ürün başkasına göre 15 tl bile etmez, kimisi de adam gibi pazarlık eder ki cihaz 1200 tl teklifi gördü.

ilginiz için teşekkür ederim.

cihaz 1750 tl den satılıktır.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.