Şimdi Ara

Asus VN247H (1200 TL) & HP 22Xi (500 TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
2
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Sakarya İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Monitör Türü #LED
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Asus VN247H (1200 TL) & HP 22Xi (500 TL)

Merhaba;

Bilgisayarımda kullandığım monitörlerimi yeni monitör aldığım için satıyorum.

Asus: Monitörde ölü piksel vs. problem yoktur. Kasası temizdir. Çiziği yoktur. 1920*1080p 60Hz 1ms tir.

HP: Monitörün tam ortasında yukardan aşağı düz çizgi halinde hata vardır. Oyun, film izlerken fark edilmiyor fakat düz renklerde belli oluyor. 2. monitör olarak kullandığım için beni rahatsız etmedi. Bu yüzden fiyatınıda uygun yazdım.

Monitörlerin garantileri ve faturaları yoktur. Asusun kutusu mevcuttur. Diğer monitörün ise farklı monitör kutusu ile gönderimi yapılacaktır. Dileyene fotoğrafları özelden atabilirim.

Asus VN247H: 1200 TL

HP 22Xi: 500 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Sakarya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

i5 6600K Processor || ASUS Z170A Pro Gaming Motherboard || MSI GTX 970 Gaming 100ME Edition || Kingston HyperX 2x8 Gb 2400 MHz Ram cl15 || Corsair Force GS 128 Gb SSD || CM Hyper 212 with 2x Corsair SP120 || CM Haf 912

Logitech G633 Artemis Spectrum & Logitech G930 Wireless Gaming Headset || Logitech G510 Gaming Keyboard || SteelSeries Rival 300 Gaming Mouse || logitech z506 5.1 surround sound speakers
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.