Şimdi Ara

HP 2545 kartuş uyarı reset ve EWS admin reset

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
3.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • HP 2545 yazıcı/tarayıcıya sahibim.Bitmeyenkartuş.com dan renkli hp650xl kartuş satın aldım.Kartuş orjinalinden daha cok mürekkep alıyor yazması gayet güzel ama 2. dolduruşun sonunda kartuş arızası verdi.Aslında sorun oluşmadan bana sordu bu kartuşu orjinal HP kartuşumu? Evetmi hayırmı yanıtladım hatırlamıyorum.Sanırım hp bir kara liste düzenliyor bizde internet yoluyla istemedende buna katkıda bulunuyoruz.bende kartuş reset ve yazıcıyı fabrika ayarlarına getirme yolLarını araştırdım.umarım birilerinin işine yarar.

    https://www.youtube.com/watch?v=q3Yj5xXCkKs
    Bu videoda kartuş tanımama hatasını gideriyor renkli kartuş hatalı uyarısını kaldırıyor ve yazmaya devam edebiliyor.Uzun süre yazmıyor 3-5 sayfa sonra tekrar uyarı çıkıyor. (önce power tuşuna basıyorsunuz bırakmadan aynı anda x tuşuna basıyorsunuz 1-2 saniye sonra x tuşunu bırakıyorsunuz sonrada power tuşundan parmağınızı çekiyorsunuz okadar)

    EWS admin resetleme
    http://h30434.www3.hp.com/t5/Inkjet-Printing/How-to-Reset-the-EWS-Administrator-Password/td-p/3538717

    (Dikkat:Bu işlem yazıcının setup ayarlarını, yazılı wifi ,admin vs şifreleri resetliyor.Eğer bu işlemi yaparsanız yazıcıyi yeniden ayarlarını girmeniz gerekiyor)
    Ben Yazıcının admin setup şifresini unutmuştum yukarıdaki linkteki forumda resetlenmesi anlatılıyor.Yazılımla Kartuş arızasını resetlemek istedim ama öyle bir seçenek çıkmadı.Aslında bu seçenek factory reset gibi bir olay ama yine olmadı.

    Dediğim gibi Kartuş sağlam ama nedense bir şekilde (sürekli çalıştıramıyorum tecrübesi olan kişilerden yorum bekliyorum.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.