Şimdi Ara

HP 2311 gt 3d led monitor uygun fiyat ve 5 yil garanti.Ankara elden teslim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda bir arkadastan satin almis oldugum bu monitoru misafirhanede kaldigim icin rahat kullanamiyorum .Surekli toplamakla ugrasmak istemedigim icin pek kullanamadim bu nedenlerle satiliga cikariyorum .Monitorda olu piksel, ekranda cizik vs. gibi sorunlar yoktur. fotograflari isterseniz ceker koyarim. 5yil garantilidir .satis ankara ici elden teslim .kontrol ederek alabilirsiniz .

ozellikler şöyle

Ekran Türü LED
    Ekran Boyutu 23 "
    Geniş Ekran Evet/Var
    Renk Siyah
    3D Monitör Evet/Var
    Nokta Aralığı 0,265 mm
    Kontrast Oranı 1000 : 1
    Tepki Süresi 5 Milisaniye
    Parlaklık Oranı 250 cd/m2
    Parlak Ekran Evet/Var
    Ekran Çözünürlüğü 1920 x 1080 px
    Yatay Görüş Açısı 170 °
    Arka Işık Hayır/Yok
    Entegre Hoparlör Hayır/Yok
    Dikey Görüş Açısı 160 °
    Görüntü Giriş ve
    Çıkışları
    DVI-D, HDMI, VGA

bimeks linki. http://www.bimeks.com.tr/urun/120692/hp-2311gt-3d-23-led-backlit-monitor.aspx

bu da dh deki konusu

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=54548063&p=1

arastirarak almistim sizde bakin dilerseniz alin.

FİYAT: 350 tl 3aylik ve 5 yil garantili monitor icin iyi fiyat yaninda hdmi kablo. 2adet 3d gozluk(hp nin) .ve monitorun butun kablolari ve faturasi verilecek .

takas tekliflerinde ilgimi ceken biseyler olursa dusunebilirim(tablet,telefon olabilir artisi eksisi konusulur)
    pm ya da mesaj atabilirsiniz

edit: 3d oyun oynamak icin tridef 3d sitesinde hp2311gt driverini indirip oyunu programa tanitiyorsunuz ve 3d oynuyorsunuz . guncel oyunlarda denedim basaraliydi.pes 2013 .crysis 2 .nba 2k12,saint row ,far cry 3 gibi oyunlari 3d oynadim

filmler icin ise powerdvd 13ultrayi indirip normal filmleri 3d secenegiyle 3d formatina cevirerek izleyebilirsiniz. 2d goruntusu zaten guzel .

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Champarator -- 8 Temmuz 2013; 1:57:26 >

• guncel
  • Merhabalar, ciddi aliciyim monitörü almak istiyorum fakat denizlideyim şu an. Kargo imkani var mi birde sanalpazar açabiliyor musunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: awicenna

Merhabalar, ciddi aliciyim monitörü almak istiyorum fakat denizlideyim şu an. Kargo imkani var mi birde sanalpazar açabiliyor musunuz ?

pm at sorularini cevaplarim

• satıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Champarator -- 18 Temmuz 2013; 20:17:11 >
  • Satilmasa bugün anmistim :-(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.