Şimdi Ara

XBOX360 SLIM KASA 1TB HDDLI İCERİKLERİYLE UYGUN FIYAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
2
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Evet arkadaslar ps4 aldigim icin satiyorum cihazi bir suredir kullanmamistim en son kardesim oynadı . Calisir vaziyetli icerigi olan hddli dir Fiyati sadece 400 tl max payne 3,forza 4 ,forza horizon 2 ,fifa,nba,cod vs. Iceriklerle oyunların tam sayısını bilmiyorum ama 50 tane falan vardır doludur ayrica icinde filmler de var.
    Prototype2 , binary domain, resident evil 6. Bioshock .bonderlands2. Cod black ops2 . Crysis3.dark souls 1 ve 2. Dead space.diablo 3 . Dishonored . Doom3.dead rising2.f1 2012. Far cry3. Fifa15. Forza horizom 1 ve 2.forza 4. Gears of war .gris2.halo4.hitman.maxpayne3.mass effect3.metrolastnigt. mortal kombat. Nba2k13.nfs run.nfs rivals.nfs most wanted.cod ghosts.resident evil rev. Saint row 3 ve4 . Sherlock holmes.silent hill.sleeping dogs.street fighter.4. Spidermanwatch dogs. Battlefield 3.fifa 17.nba2k17

Not: xbox ın altındaki Hdd kapagi eksiktir fiyatı bu nedenle biraz daha dusuk yazdim.

Bahcesehir taraflarinda oturuyorum avcilar, beylikduzu,esenyurt,esenkent ,buyukcekmece taraflarinda elden teslim edebilirim. Kargo paketleme sorunlu olcagini dusundugum icin sadece elden teslim ederek satis yapmayi dusunuyorum.

FIYAT : 400 TLXBOX360 SLIM KASA 1TB HDDLI İCERİKLERİYLE UYGUN FIYATXBOX360 SLIM KASA 1TB HDDLI İCERİKLERİYLE UYGUN FIYATXBOX360 SLIM KASA 1TB HDDLI İCERİKLERİYLE UYGUN FIYATXBOX360 SLIM KASA 1TB HDDLI İCERİKLERİYLE UYGUN FIYAT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Champarator -- 9 Aralık 2017; 16:41:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• pm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alınık 500gb fat kasa
    4 yıl önce açıldı
    SATILDI // PS4 500GB Slim
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.