Bildirim
HP 1510 Usb KaBLOSU

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
malesef dogru hp yazıcı kablosunu hiç vermez huyu kurusun, 3-4 ytl ye alabilirsin -
HP nin satış stratejisi bu yönde. USB kabosunu vermiyorlar. Ancak alırken istersen veriyorlar. Ücretsiz de olsa faturalarında usb kablosunu ayıca belirtiyorlar... -
ben teknosa dan almışrım vermişlerde istememiştim de .Ayrıca HP ye laf etmeyin müşteri memnuniyeti konsunda çok duyarlılar. -
Ufacık kabloyu çok görüyorlar..enteresan firma -
arkadaşalar bir yanlışınız var galiba ama hp 1510 kullanıyorum ve hp ürünlerini bir yıl sattım kesinlikle usb kablosu olur içinde çünki yazıcın usb yazıcı lpt ile verimsiz çalışıyor o yüzden firmaya muhakkak git ve iste kablonu fiyat konusuna gelince fiyatı şu an 5 milyon kablonun -
evet çıkmaz bende aldığım hp 1315 çıkmadı ama bazı bilgisayarcılarda ücretsiz veriyor.anlıyıcan hp kablosuz veriyor. -
evet hp yazıcılar ve diğer ürünler kablosuz geliyor neden bilmiyorum ama böyle ama yazıcıyı bir bilgisayarcıdan aldıysan kabloyu sana onları temin etmesi gerekirdi diye düşünüyorum -
evet ya sana vermeliydi bedavaya kabloyu çoğu bilgisayarcı veriyor -
HP yazıcısının kutusu dahilinde USB kablo yok. Ancak HP satan birçok kişi ve firma birkaç YTL ye mal olan bu kabloyu müşteriye ücretsiz veriyorlar.(tabi fiyata ekleme de yapılabilir)
Ben de geçenlerde Gold dan HP 1510 yazıcı aldım.Bu kablo içermeme olayını daha önceden bildiğimden dolayı sordum ve onlar kendileri kutunun içine koyduklarını söylediler.(tüm kutulara yazıcının kutusunun tutma yerinden USB kablo koymuşlar).
Bence satan kişi veya firmalar da bu şekilde bir uygulamaya gitmeli.
Senin alışveriş yaptığın firma da sanırım bu olayı bilmiyor ya da 3 ün 5 in hesabını yapan bir yer. -
2.9 ytl ye verdiler kabloyu bana, hp 1510 un içinden kesinlikle çıkmıyor. hp kendi kablo üretmeyip, dışarıdan alınan kablolara garanti veremediği için kutudan çıkmıyor diye biliyorum.. -
hp de cıkmıo arkadasların dedıgıgı gıbı mantıgınıda anlamıs degılım calısmıo kardesım bu kablo olmadan belkı baska param yok sıfır cıhaz alıosun ama calısmıo hayret bısı dımı -
bu konuyu tüketici haklarına götürmek lazım sessiz kalınmazsa belki birşeyler yaparlar -
bende hp 1315 var usb kablosu çıkmıyo gidip ayrıca alıcaksın zaten 2 -3 ytl lik bişi -
Kablo yok içinde.
Ben nt teknolojiden aldım, ayrı bir yerden ücretsiz verdiler.
Hatta ince birşey vermişler, önce çalışmadı, gdip değiştirim kabloyu. -
hp nin tüm yazıcılarında olay böyle alacaksın kardesim istersen alma -
Sonuç oılarak 3 5 mılyonluk kablo ama olay sinek küçük ama mide bulandırır hesabına dönüyor...
Hpye maliyetı belkıde 1 ytl olan kabloyu kutu içeriğine dahil etseler hp batarmı... -
sadece hplerde değil lexmark hariç hiç bi firmanında ürünlerinde kablo çıkmıo
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X