Şimdi Ara

HP 1310, Kartuş Dolumu Sonrası İlginç Problem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

HP 1310 yazıcı-tarayıcı-fotokopi özelliği olan ev kullanıcıları için çok güzel bir ürün. Çok çıktı almadığımdan dolayı verilen demo kartuşlar 2 yılda bitti.

Siyah-beyaz çıktı aldığımdan siyah demo kartuşu bir tanıdığımız aracılığı ile doldurdum. Yaklaşık 1 senedir kullanılmadığından haliyle kurumuştu. Sıcak buhar ve su ile kafayı açtık, tepeden şırınga ile doldurduk. Yazıcıya taktığımda hizaladı. Daha sonra 20-30 sayfa siyah-beyaz çıktı aldım. Performans gayet güzeldi. Tıkanmış olmasına rağmen hiçbir sıkıntı olmadan çıktıları aldım, memnunum. Daha sonra yazıcıyı açtığımda HP yazılımdan siyah kartuş yazıcınızla uyumlu değil mesajını aldım. Sonra kapatıp açtığımda yine 2-3 sayfa çıktı aldım. Fakat uyarı mesajı devam etmeye başladı. Bu arada yazıcı üzerinde kırmızı kartuş ışığı yanıp sönüyor. Kartuşu söküp temas noktalarını içme suyu ile ıslatılmış kulak temizleme çubuğu ile sildim. Taktım, fakat problem devam ediyor.

HP, dolumdan sonra da çıktı aldığım kartuşa yazıcı ile uyumlu değil demeye başladı. Bir kere daha kazara çıktı almayı başardım fakat bu sefer siyah mürekkep püskürtmemişti, sadece renkliydi. Tek sayfa çıktıdan sonra da zaten yine hata verdi ve şimdi hiçbir işlem yapamıyorum.

Önerileriniz için şimdiden teşekkürler...

• yeni bir kartuş alma vaktiniz gelmiş, geçiyor.
  • bende internetten psc 1410 yazıcıma kartuş almıştım ama 21 ve 22 numara kartuşlar demo idi ve kartuşlar son bir yılda alınan yazıcılardan başka yazıcılarda çalışmıyordu hatta birkaç arkadaşın kartuşunu doldurduğumdan biliyorum arkadaşların aynı model kartuşlarından çıktı alamıyordum. sanırım yeni bir kartuş almanızın zamanı artık gelmiş .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.