Şimdi Ara

HP 1018 kağıt alma sorunu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hp 1018 kağıt almıyor. içindeki silindir dönüyor, kağıt tepsisi hafif yukarı kalkıyor ama kağıt almıyor.

içine baktım toner konulan yerden ama bir sorun görmedim.

• Toneri çıkarınca altta gözüken Gri yarım silindir şeklinde kağıt pateni var. Tozlanmış veya kirlenmiş olabilir. Hafif nemli bir bezle silmeyi deneyin. Olmaz ise kağıt patenini değiştirmeye çalışın.
  • mondschein66 M kullanıcısına yanıt
    BU İŞARETLİ YERİ TEMİZLE AYRICA TONERİN DRUM KORUMA KAPAĞININ ACILDIĞNDAN EMİN OL
  • yarın sabah tekrar deneyim burada sonucu yazarım. ilginiz için tesekkurler.

EDİT: Sağolun kağıt almama sorunu bitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mondschein66 -- 15 Ocak 2014; 18:55:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tunahan20

BU İŞARETLİ YERİ TEMİZLE AYRICA TONERİN DRUM KORUMA KAPAĞININ ACILDIĞNDAN EMİN OL

Tunahan.. ya sena helal olsun :) az kalsın tamirciye bu sorun için para vermek zorunda kalacaktım . Çok teşekkür ederim benimde almıyor ünlem işareti çıkıyordu daha önce arkadaki açık mavi yeri bilmiyordum :) açtım orayı temizledim daha sonra yayını yağladım sonra kartusun içindeki kauçuk yeri söküp temizzledim yazıcım şuanda çalışıyor ne desem az çok teşekkür ederim +repp...

• ELİMDEN GELDİĞİNCE YARDIMCI OLABİLDİYSEM NE MUTLU BANA . HERŞEY MADDİYAT DEĞİLDİR. HAYIR DUASI YETER KARDEŞİM.
  • ARKADAŞLAR BENİM YAZICIMDA ŞU HATAYI VERİYOR
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam kagıt sıkıstırma yazıyor. paper jam...

kagıda bakın. içinde ufak parca kalmıs olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.