Şimdi Ara

House Party Türkçe Yama Çalışması (+18) (Tamamlandı)(Why Not Çeviri) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
7
Favori
7.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam tek başıma çeviriyorum kelime sayısını hesaplamadım ama 3500 civarı satır var. Ben düzenli şekilde elimden geldiğince çevirmeye çalışıyorum fakat tahmini bir süre vermem zor birde bu işin test süreci var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenan0990 -- 30 Ağustos 2018; 1:34:46 >
  • kenan0990 K kullanıcısına yanıt
    ne zamandır ses yok, çeviri devam ediyor mu ?
  • Kirac2 K kullanıcısına yanıt
    Ediyor hocam merak etmeyin konuyu açan arkadaşın biraz işleri var ondan yüzde güncellemesi yapılmadı konuya.
    Çalışmalarımız devam ediyor, sadece yoğunluktan buraya yazamadım. Bu konu hakkında özür dilerim

Şuan için yüzde30 luk kısım bitti diyebiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlış anlamayın ama bu konu ilk açıldığında yama her gün %5 %5 güncelleniyordu fakat 28.08 den sonra 9 gün boyunca sadece %5 ilerlemek biraz yavaş gibi sanki.
    Hocam ilk 3-4 gün ardı ardına güncelleme geldi haklısınız ama o sizi yanıltmasın diye açıklayayım durumu. İlk başladığımda hızlı bir giriş yapmak için hem az cümleli kolay satırları çevirdim hemde kendimi biraz zorlayarak normalde ayırmam gereken zamandan daha çok bir zaman ayırdım çeviriye. Anlayacağınız günü birlik güncellemeler artık zor çünkü sırada hem uzun cümleli satırlar var hemde tüm oyuna hakim değilim, bazı yerleri oyuna girip o bölümü oynamadan nasıl çevireceğimi bilemiyorum o yüzden günde en az 1.5 veya 2 saatimi ayırmama rağmen bunları safi çeviri yapmak için kullanamıyorum bazen oyuna da girmem gerekiyor. Ama haklısınız 9 günde fazla benim biraz işlerimde vardı bu hafta bundan sonra güncelleme süresi dahada hızlanır 1 günde olmaz belki ama bir aksilik çıkmaz ise her 2 ile 4 gün arasında %5 ilerler sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenan0990 -- 6 Eylül 2018; 3:53:37 >
  • Why Not Çeviri olarak web sitemizi kurduk. Aşağıdaki linkten sitemizi ziyaret edebilir ve en son gelişmeleri takip edebilirsiniz. Sitemizi ziyaret edip yorum yaparak bizlere destek olabilir ve en son gelişmelerden haberdar olabilirisiiz
    http://whynotceviri.tk
  • %35'lik kısım tamamlandı. Çalışmalarımız devam etmekte
  • çeviri ekibinizde birine ihtiyaç varmı ? gerçekten bu işlere merak duyuyorum ve gönüllü olarak birşeyler yapmak ve öğrenmek isterim
  • %40'lık kısım tammalandı. Detaylı bilgiler ve takip için sitemizi ziyaret edin
    http://whynotceviri.com/house-part-turkce-yama/
  • %45'i tamamlandı. Detaylı bilgiler için internet sitemizi takip edebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeterPan13

%45'i tamamlandı. Detaylı bilgiler için internet sitemizi takip edebilirsiniz
    yookmu gelişme çok ağır ilerliyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: uyguna_iphone

yookmu gelişme çok ağır ilerliyor?

Alıntıları Göster
    Çevermen arkadaşımız ailevi sorunlar yaşadı. Bu yüzden ara vermej zorunda kaldık. Yakın bir zamanda çalışmalara tekrardan başlayacağız
  • Arkadaşlar son zamanlarda bazı işlerim çıktı bu yüzden çeviriye ara vermek zorunda kaldım fakat bir kaç güne dönüp daha seri çevirmeye başlayacağım eğer bir aksilik çıkmazsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenan0990 -- 24 Eylül 2018; 1:10:13 >
  • Hocam güzel bir çeviri olacak umarım :D Başarılar diliyorum. Elinize sağlık şimdiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haberkuşu

Hocam güzel bir çeviri olacak umarım :D Başarılar diliyorum. Elinize sağlık şimdiden.
    Çeviri güzel olacağına emin olabilirsiniz.

Geç olma sebebi bazı özel durumlar ancak yakında çalışmalar tekrar başlayacak ve en kısa sürede yama çıkacak

• Haftalardır ilerleme yok ya iptal edin yada devredin baska birine . İtibarınız zedeleniyor

• çevirmen arkadaş özel bir mazereti olduğunu belirtmiş zaten. neyin laga lugasını yapıyorsun anlamadım. Bu oyun ekstrem bir oyun, bu oyunu çeviren biri çıktı diye sevineceğine bir de arıza çıkarıyorsun. Bence yanlış yapıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uyguna_iphone

Haftalardır ilerleme yok ya iptal edin yada devredin baska birine . İtibarınız zedeleniyor
    Çevirinin neden durduğunu önceki mesajlarda bahsettim, istersen özel mesaj at detaylı şekilde anlatayım. Ancak herkese açık olarak yazamam.

Böyle bir durumda itibar umurumuzda olmuyor maalesef. Hayatta itibar ve saygınlıktan çok daha önemli şeyler var.

Devralmak isteyen veya çeviriye destek olmak isteyen birileri varsa bana mesaj atsın, onların da yapmaya katkısı olur

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.