Şimdi Ara

House Party Türkçe Yama Çalışması (+18) (Tamamlandı)(Why Not Çeviri) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
7
Favori
7.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çevirmek isteyen olursa Dil Dosyalarını Atabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptanBlue -- 24 Ekim 2018; 15:39:59 >
  • Kompüter Delisi kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar merhaba herkese. Öncellikle hepinizden özür dileyip genel bir açıklama yapayım. Yamayı özenli bir şekilde %45 civarına getirmiştim ama inanın arka arakaya baya kötü olaylar yaşadım. İnanmayan arkadaşlarında canı sağ olsun çünkü gerçekten yaşayan bilir bu yüzdende kimseye kızgın değilim yorumlarından dolayı ve maalesef hala uğraşıyorum bazı sorunlarla. Bu yüzdende ekibin yöneticisinden yamaya başka birinin devam etmesini isteyip dil dosyalarını ona gönderdim fakat onunda şu ara çok meşguliyeti olduğu için size cevap verememiş bu yüzdende konu ilgisiz kalmış. Bende yönetici arkadaşımda yamaya şu an devam edebilecek durumda değiliz ekip içindede kimse müsait değil şu an maalesef. Bende bugün anca biraz boşluk bulup yorumları okuyacak zaman bulabildim ve sizin çeviriye devam etmek istediğinizi gördüm hocam eğer hala istiyorsanız bana özelden yazabilirseniz size dil dosyalarını gönderip detayları verebilirim. Umarım bu yama bir şekilde biter ben başladım maalesef bitiremedim ama birinin bitirmesi içinde elimden gelen her yardımı yapmaya hazırım. İyi günler herkese.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenan0990 -- 24 Ekim 2018; 16:17:8 >

• Merhabalar , lütfen bari yamanın %45 lik kısmını yayınlayın. En azından tamamen İngilizce oynamış olmayız. Teşekkürler.
  • kenan0990 K kullanıcısına yanıt
    Merhaba , %45 lik çevrilen dil dosyasını alabilir miyim ? Oyunu tamamen ingilizce oynamak istemiyorum. En azından %45 lik Türkçe kısım beni idare edebilir.
  • deadly.gun kullanıcısına yanıt
    Evet olabilir ama önce belirtmem gereken şeyler var. Oyunun hepsine hakim olmadığım için Amy karakterinin yolu dışında test etmediğim için diğer bazı yerlerin çevirisi yanlış olabilir birde oyunu Steam sürümüne göre çevirdim sadece ve sonrasında güncelleme geldi bu yüzden çevirdiğim dosyalar yeni güncellemeye uyumlu mu bilmiyorum ve test edecek vaktimde yok. Eğer uyum sorunu yaşanmazsa Sadece Amy kısmını oynasın herkes çünkü o kısım neredeyse en çok çevrilen ve en hatasız yer hatırladığım kadarıyla. Ekibin yöneticisiylede konuştum ve müsait olduğunda ilk mesajı güncelleyecek link ile birlikte ama dediğim gibi güncelleme geldiği için yama çalışır mı garanti veremiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenan0990 -- 24 Ekim 2018; 20:32:38 >
  • kenan0990 K kullanıcısına yanıt
    Yanıtınız için teşekkürler. ( Amy de fena karakter değil :) ) En yakın zamanda bekliyoruz kolay gelsin.
  • Arkadaşlar üzülerek belirtiyoruz ki yamayı tamamlamadan yayınlama kararı aldık. İlk mesajdan sitemizi ulaşıp yayınladığımız kısmı indirebikirsiniz. Hepinize iyi eğlenceler.

Not: Yamayı devam ettirmek isteyen arkadaşlar olursa bana özelden mesaj atarak ulaşabilirsiniz ve yardımcı olurum
  • Merhabalar , şu anda 2 kişi House Party'nin çevirisini yapıyoruz. Çevirmeye bugün başladık ve %5 kısımlık bir çeviri yaptık. Yani şuanda oyunu %55 (Sitede %50 olarak yayınlandığı yazıyor) çeviriye getirdik. Tabiki uzun sürecek ama en yakın zamanda yamayı sizlere ulaştırmaya çalışacağız. Teşekkürler.
    süper haber. kolay gelsin. emeğinize sağlık.
    ceviriden cevirmiyosunuz degil mi
  • ghostwolf317 kullanıcısına yanıt
    Kendimiz çeviriyoruz. Yama çıktığında translate Türkçesi görmeyeceksiniz merak etmeyin.
  • Çeviriyi %60 a tamamlıyıp bugünü bitiriyoruz. Çalışmalarımız son hızında devam ediyor.
    Kolay gelsin hocam, iyi haberlerinizi bekliyorum...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Bugün "Frank" karakterini bitirdik. Yaklaşık 2-3 günde bir karakter bitirmeye çalışıyoruz. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadly.gun -- 29 Ekim 2018; 1:51:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadly.gun

Bugün "Frank" karakterini bitirdik. Yaklaşık 2-3 günde bir karakter bitirmeye çalışıyoruz. Teşekkürler.
    Çalışmanızın tammalanmasını dört gözle bekliyoruz. Bizleri bilgilendirmeye devam edin lütfen
    dört gözle bekliyorum
    GELİŞME| Bugün daha fazla çalışarak Rachael karakterinin %70 lik kısmını çevirdik.
  • Beklemedeyiz dostum. Kolay gelsin..
    GELİŞME | Rachael Karakteri Tamamlandı.
    GELİŞME | Brittney karakteri %70 çevirildi.
    Hocam 4 günde 1 karakter dediniz, 1 günde neredeyse 2 karakter bitiriyorsunuz bu ne hız? Acaba ayrı bir konu açıp da gelişmeleri, SS'leri oradan yayınlamayı düşünüyor musunuz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.