Şimdi Ara

House of the Dragon 3. sezon için beklenen haber geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • House of the Dragon 3. sezon için beklenen haber geldi
    Game of Thrones ile aynı evrende geçen House of the Dragon, yakında 3. sezonuyla ekranlara geri dönecek. Yeni sezonun Mart ayında başlayan çekimleri, bu hafta tamamlandı. Böylece yeni sezon 2026 yazındaki yayın tarihine yetişmeye bir adım daha yaklaşmış oldu.

2. sezonunu sönük bir finalle noktalayan House of the Dragon, 3. sezona ise iddialı bir giriş yapacak. Dizi, yeni sezon açılışını büyük bir deniz savaşı olan Gullet Savaşı ile yapacak.

House of the Dragon 3. Sezon, Önümüzdeki Yaz İzleyici ile Buluşacak

Emma D'Arcy, Olivia Cooke, Matt Smith, Fabien Frankel, Ewan Mitchell gibi isimler ilk iki sezondaki rolleriyle geri dönecek. Yeni sezonda onlara James Norton, Tommy Flanagan, Dan Fogler, Tom Cullen gibi isimler katılacak.

Ayrıca Bkz.Yeni Game of Thrones dizisi A Knight of the Seven Kingdoms'tan beklenen fragman geldi

House of the Dragon'ın 3. sezonu için "2026 yazı"nın ötesinde net bir yayın tarihi açıklanmamış olsa da şu ana kadar gelen açıklamalar Haziran ayına işaret ediyor.

House of the Dragon, önümüzdeki yıl ekrana gelen tek Game of Thrones dizisi olmayacak. Bu evrende geçen bir diğer spin-off dizisi olan A Knight of the Seven Kingdoms, Ocak ayında izleyici ile buluşacak.

Kaynak:https://redanianintelligence.com/2025/10/11/house-of-the-dragon-season-3-wraps-filming/

• Heyecanla bekleyen kimler acaba 2 yılda heyecan meycan kalmaz.

• İzlerken hoşuma gidiyor, OK. Ama yeni sezonu izlemeden önce 2 saat youtube'dan hatırlama videosu izlemek de keyfi bitiren bir şey. Böyle yapacaklarını bilsem en baştan hiç başlamazdım, sezon finali sonrası hepsini 2-3 ayda bitirirdim.

• Arkadaş unutuyoruz ya, tamam oyuncu kadrosu çok iyi, dizi de gerçekten çok kaliteli ama böyle sezonlar arasına 2-3 yıl koyuyorlar, önceki sezonu unutuyoruz resmen...

• Yok ya zahmet etmeyin. Sezon araları 3 sene olsun ki iyice boku çıksın... Zaten 8-10 bölüm dizi yapıp birde 23423789 sene sezon arası veriyorlar şaka gibi.

• yılda 8 bölümden vazgeçip 15 16 ya çıkılmalı. En azından 2 sezonluk içerik olur. her türlü 2 yıl bekleyeceksek ne kıymeti var.

• ikinci sezonunu berbat ettikten sonra 3 sezonu çokda heyacanla beklemiyorum açıkcası

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.