Şimdi Ara

House Music Beatleri ile Birkaç Soru?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar gençler,aslında bakarsanız yaptığım müziğin tarzını bilmiyorum,House Music'e yakın buluyorum. David Guetta'nın ElectroBeats adlı programını kullanıyorum beat yapmak için max 15 saniyelik beatleri,ama her beatin başı ve sonu uyumlu;kendimi övmeyi cidden sevmem ama arkadaşlarımdan edindiklerime göre gerçekten güzel beatler yapıyomuşum. 4 gün önce başladım programa ve yaklaşık 12 tane beatim var bunları değerlendirmeyi düşünüyorum . Lütfen bi yardımcı olun bakın ünlü falan olursam çok yararım dokunur size şaka bi yana kendimi keşfettirmem için ne yapmalıyım bi prodüktör bilmem ne falan? Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardacicek1234 -- 10 Şubat 2012; 21:08:35 >

• Bırak o programı falan.Öncelikle sevdiğin müzik türünü keşfetmelisin.House mu trance ya da başka bişey mi.Bunlar önemli.Daha sonra sürekli dinleyerek müzik kulağını geliştirmelisin.Sonra kendiliğinden yapabildiğini göreceksin.Önemli olan teknik bilgiler değil onlar kısa sürede öğrenilir ama müzik kulağını geliştirmek lazım.
    Ben FL Studio ve Ableton live kullanıyorum.Trance ve elektronik müzik için en kullanışlı programlar bunlar.Bir de David Guetta House müzik falan yapmıyo.Pop gibi bişey yapmaya başladı o.Bir çok parçası da çalıntı zaten dinleme o adamı.Kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ElysionMaster

Bırak o programı falan.Öncelikle sevdiğin müzik türünü keşfetmelisin.House mu trance ya da başka bişey mi.Bunlar önemli.Daha sonra sürekli dinleyerek müzik kulağını geliştirmelisin.Sonra kendiliğinden yapabildiğini göreceksin.Önemli olan teknik bilgiler değil onlar kısa sürede öğrenilir ama müzik kulağını geliştirmek lazım.
    Ben FL Studio ve Ableton live kullanıyorum.Trance ve elektronik müzik için en kullanışlı programlar bunlar.Bir de David Guetta House müzik falan yapmıyo.Pop gibi bişey yapmaya başladı o.Bir çok parçası da çalıntı zaten dinleme o adamı.Kolay gelsin

hocam müzik kulağımın olduğuna inanıyorum isterseniz uygun bi zamanda dinletebilir veya gönderebilirim. ben de david guetta dinlemem ama daha kullanışlı program bilmiyorum. FL studio hep zor geldi bana pc de yapmak zor oluyo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Birkaç Epic Müzik
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.