Şimdi Ara

Hotpoint Ariston Quadrio 4D X T/HA Dört Kapılı Buzdolabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
31.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bunu çok beğeniyorum 900 ile 1400 arasında cihaz arıyorum.En dandik markalar olan Altus,Regal,İndesit,Vestel (beyaz eşyada),Ariston,Electrolux dışında..Beyaz eşyadan çok iyi anlayan arkadaşlar var hatta çoğu iklimlendirmede okuyor Arçelik 1 numara, Bosch 2, Siemens 3 diyor.

Hotpoint Ariston Quadrio 4D X T/HA Dört Kapılı Buzdolabı

Bu buzdolabının Sharp,Bosch,Siemens,Arçelik cinsleri çok pahalı 4-5 bin tl ye kadar uzuyor hoower var harika zanussi falan onlarda uçuyor..

Bu nasıldır? ben yerinde gördüm çok güzel bu fiyattan daha ucuzuna bulunur mu sirkeci tarafında?

Bu arada beyaz eşyada dandik belli oluyor yanından baktım.

ama çamaşır makinesi ve bulaşıkta pek olmuyor..

Sipariş Kodu : 115010193
    Enerji Sınıfı : A
    Hacim : 410 lt
    Dondurma Kapasitesi : 8 (kg/24saat)
    Buz Makinesi : Var
    Menşei : İthal
    Kapı Sistemi : Çift kapı, çift çekmece
    Ekstra Fonksiyonlar : İnox,paslanmaz çelik
    Antibakteriyel İç Gövde : Var
    Boyut : 190,5x70x77,3 cm
    Soğutma Sistemi : No-frost
    Ürün : BUZDOLABI
    Raf Sistemi : Cam
    Garanti Süresi : 3
    Model : 4D X T/HA
    Enerji Tüketimi : 1 32 kwH

Tek ödeme ile
    1.799,10 YTL (KDV Dahil)
    Havale ile 1.745,13 YTL (KDV Dahil)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chotanaq -- 25 Kasım 2008; 20:26:06 >

• Öncelikle bu dolap 3 bölmeli bildiğiniz no-frost dolap aslında. Sadece 4 tane kapı koyarak dıştan görünümünü değiştirmişler. İçi bildiğiniz normal kombi tipi buzdolabı. Ayrıca made in Manisa. Yani kesinlikle güvenilmez. Ben olsam düşünmezdim ama siz bilirsiniz. Ariston buzdolapları şikayetlerini okuyup ona göre kararınızı verin.

1.Arçelik 2. Bosch 3. Siemens sıralamasına da katılmıyorum.

Bence,

1. Amana 2.General electric 3.Samsung

Arçelik ithal dolaplarla kesinlikle boy ölçüşemez, dondurma ve saklama kapasitesi onların yarısı kadar ama yerlilerde en iyisi Arçelik'tir. En kötü no-frost ise Ariston, Vestel ve Bosch'un yerli modelleri.
  • bak gidip baktım doğru 4 bölme yanlış oldu tanım olarak öyle dedim.

dediğine katılıyorum bende 2.seçeneklerine ama o 6 markada çok iyi ama para yetmez onlara..

ben hoower zanussi falan bunları da merak ediyorum..bu general electric e de merak sarmıştım bir ara...

ya bu haber kötü oldu ama idare bile edilmez o zaman bu dolapla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chotanaq

bak gidip baktım doğru 4 bölme yanlış oldu tanım olarak öyle dedim.

dediğine katılıyorum bende 2.seçeneklerine ama o 6 markada çok iyi ama para yetmez onlara..

ben hoower zanussi falan bunları da merak ediyorum..bu general electric e de merak sarmıştım bir ara...

ya bu haber kötü oldu ama idare bile edilmez o zaman bu dolapla.

General Electric'in 1700YTL civarına 470lt çelik no frost buzdolabı mevcut.
    Aynı şekilde Samsung'un dolapları da emsallarine göre çok ucuz. Yani yabancı marka diye sizi korkutmasın, yerlilere göre oldukça ucuzlar. Forumda buzdolabı diye aratırsanız tavsiyelerimi okuyabilirsiniz.
  • Hayırlı olsun. Dolap ne arıza çıkarabilir ki...Bende Samsung aldım bu topicten sonra...
  • arkadaşlar dolap güzel on numarahttp://www.724tikla.com/product/ariston-4dxt-tvz-ha-152995 1600 tl ye buldum 12 taksit yapıyorlar ama daha ucuzu varmıdır diyede arastırmaktayım sizlerde bulursanız ve paylasırsanız sevinirim.
  • Arkadaşlar merhaba, bu buzdolabını kullanıyoruz. geçen süt donmuştu bugün yumurtalar donmuş ayarları nasıl yapmak lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.