merhaba arkadaşlar bu buzdalabını almak istiyorum hediye çeki ile 700 tl geliyor+ turkiyenin heryerine ücretsiz nakliye ben bunu ığdıra göndereceğim.ücretsiz nakliye olduğu için tercih ediyorum sizce fiyat nasıldır.?
bence kapasite küçük 300 lira daha ver samsungun 530 lt al yine teknsa 1100 idi hediye çeki ile 1000 tl oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: pmdas
bence kapasite küçük 300 lira daha ver samsungun 530 lt al yine teknsa 1100 idi hediye çeki ile 1000 tl oluyor
kaynatama yollayacağım 2 kişiler zaten bu çok bile
hocam yinede sen bilirsin ama aristondan kesinlikle uzak dur derim. daha bir hafta önce 5 senelik buzdolabını çöpe atmak zorunda kaldım yok yere bana 1000 liraya mal oldu
quote:
Orijinalden alıntı: chatter
hocam yinede sen bilirsin ama aristondan kesinlikle uzak dur derim. daha bir hafta önce 5 senelik buzdolabını çöpe atmak zorunda kaldım yok yere bana 1000 liraya mal oldu
hım anladım.Bilgi için teşekkürler.Sorunu neydi cihazın?
sorunu kalitesiz malzeme kullanımı ve aristonun garanti bitiminden sonra müşteriye geçirme politikası vs vs gerisi zaten önemli değil zaten
garantiden sonra herkes müşteriye geçirir zaten, 5 sene buzdolabı için az bir süre tabi o ayrı ama şans faktörüde var bu işlerde samsung alınca heryer güllük gülistanlık olmayabilir .
BEnce Türk Markası bir ürün tercih edin. VEstel öneririm. Ben 1 ay önce aldım Hepsiburadadan. Hem piyasafiyatının çok altına denk geldi hemde ücretsiz kargo ile yolladılar. Yetkili servisi de ücretsiz kurulum yaptı. Kladıki ığdırda buzdolabı bir sorun çıkaretırsa sıkıntı çekebilirler servis malzeme açısından
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme