Şimdi Ara

HOTPOINT ARISTON MTM 081 F (TK)/HA BUZDOLABI 745 tl+50 tl hediye çeki+ücretsiz nakliye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.314
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bu buzdalabını almak istiyorum hediye çeki ile 700 tl geliyor+ turkiyenin heryerine ücretsiz nakliye ben bunu ığdıra göndereceğim.ücretsiz nakliye olduğu için tercih ediyorum sizce fiyat nasıldır.?

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=115010286&CS_Category=_BUZDOLABI___DERIN_DONDURUCU901&CS_Catalog=_BEYAZ_ESYA

• bence kapasite küçük 300 lira daha ver samsungun 530 lt al yine teknsa 1100 idi hediye çeki ile 1000 tl oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: pmdas

bence kapasite küçük 300 lira daha ver samsungun 530 lt al yine teknsa 1100 idi hediye çeki ile 1000 tl oluyor

kaynatama yollayacağım 2 kişiler zaten bu çok bile
  • hocam yinede sen bilirsin ama aristondan kesinlikle uzak dur derim. daha bir hafta önce 5 senelik buzdolabını çöpe atmak zorunda kaldım yok yere bana 1000 liraya mal oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatter

hocam yinede sen bilirsin ama aristondan kesinlikle uzak dur derim. daha bir hafta önce 5 senelik buzdolabını çöpe atmak zorunda kaldım yok yere bana 1000 liraya mal oldu

hım anladım.Bilgi için teşekkürler.Sorunu neydi cihazın?
  • sorunu kalitesiz malzeme kullanımı ve aristonun garanti bitiminden sonra müşteriye geçirme politikası vs vs gerisi zaten önemli değil zaten
  • garantiden sonra herkes müşteriye geçirir zaten, 5 sene buzdolabı için az bir süre tabi o ayrı ama şans faktörüde var bu işlerde samsung alınca heryer güllük gülistanlık olmayabilir .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hotpoint ariston vestel fabrikasında yapılmıyormu?
  • BEnce Türk Markası bir ürün tercih edin. VEstel öneririm. Ben 1 ay önce aldım Hepsiburadadan. Hem piyasafiyatının çok altına denk geldi hemde ücretsiz kargo ile yolladılar. Yetkili servisi de ücretsiz kurulum yaptı. Kladıki ığdırda buzdolabı bir sorun çıkaretırsa sıkıntı çekebilirler servis malzeme açısından
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.