Şimdi Ara

hotpoint ariston buzdolabı aldım fikirleriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
2
Favori
20.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar Hotpoint-Ariston NMBL 1921 FT/HA A+ Enerji Sınıfı 394 l Çift Kapılı No-Frost Buzdolabı aldım kullanan var mı acaba? Nasıl memnun musunuz?

• güle güle kullanın hayırlı olsun.

uzun süre sıkıntısız kullanabileceğiniz bir ürün montaj tarihinden itibaren 6 ay içerisinde yetkili servisten 100 liraya garantisini 7 yıla kadar uzatabilirsiniz.

selamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kokomoko

güle güle kullanın hayırlı olsun.

uzun süre sıkıntısız kullanabileceğiniz bir ürün montaj tarihinden itibaren 6 ay içerisinde yetkili servisten 100 liraya garantisini 7 yıla kadar uzatabilirsiniz.

selamlar.

Tesekkurler.

Simdi ben bu urunu internetten hepsiburada.com dan aldim c.tesi gunu kargo getirecek

Kutusunu hic acmadan servisi aramam gerekiyor degil mi? O sekilde kullanmaya baslayacagim. Birde servise ayrica ucret vermem gerekecek mi?

Simdiden ilginiz icin tekrar tesekkur ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronik10.5

quote:

selamlar.

Tesekkurler.

Simdi ben bu urunu internetten hepsiburada.com dan aldim c.tesi gunu kargo getirecek

Kutusunu hic acmadan servisi aramam gerekiyor degil mi? O sekilde kullanmaya baslayacagim. Birde servise ayrica ucret vermem gerekecek mi?

merhaba,

evet ambalajı açılmadan 444 50 10 numaralı telefondan servis kaydı yaptırıyorsunuz yetkili servis gelip ücretsiz montajını yapıyor ve garantisini başlatıyor.

eğer ekstra garanti satın almak isterseniz ücreti karşılığında satın alabilirsiniz. onun dışında kurulum için ücret ödemenize gerek yok.

selamlar.

• quote:

quote:

quote:

selamlar.

Tesekkurler.

merhaba,

evet ambalajı açılmadan 444 50 10 numaralı telefondan servis kaydı yaptırıyorsunuz yetkili servis gelip ücretsiz montajını yapıyor ve garantisini başlatıyor.

eğer ekstra garanti satın almak isterseniz ücreti karşılığında satın alabilirsiniz. onun dışında kurulum için ücret ödemenize gerek yok.

selamlar.

Tesekkur ederim. Cok fazla aydinlattiniz iyi gunler :)

• Hocam bende bu üründen almayı düşünüyorum, ama ne yazık ki hep stok ürün, teşhirde göremedim, canlı kanlı görme dokunma fırsatım olmadı Siz malzeme kalitesini nasıl buldunuz, paranızın hakkını veriyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Randeas

Hocam bende bu üründen almayı düşünüyorum, ama ne yazık ki hep stok ürün, teşhirde göremedim, canlı kanlı görme dokunma fırsatım olmadı Siz malzeme kalitesini nasıl buldunuz, paranızın hakkını veriyor mu ?

Hocam yazlıkta oldugum ıcın burası mobıl bolge kabul edılıyor, bugun elıme gececek urun su an kargoda dagıtımda elıme gectıkten sonra bılgı verırım sıze :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Urun sımdı elıme gectı servıse haber verdım kutusunu acmadım ama oldukca buyuk bır buzdolabı malzeme olarakta gayet ıyı.

• Tesekkurler.

Servıs gelsın arkadaslara yardımcı olmak maksadıyla fotografta ekleyecegım derınlıgı dedıgınız gıbı baya guzel dolabı acmasamda baya yer kapladı boy olarakta 1.80ım yanında cuce gıbı kaldım :)

Kargocu tanıdıgım bende gecen gun aldım dedı buna benzer guzel bu dolaplar dedı.

1200 lıraya aldım bu arada 200 tl de hedıye cekı vardı bılgınıze.

• hayırlı olsun yüksek kalitede bir ürün olmasada soğutsun yeter mantığındaki bir üründür inşallah kısa sürede sıkıntı çıkarmaz ariston buzdolaplarında abuk sabuk arızalar meşhurdur
  • Hotpoınt arıston servısı bı tanıdıgıma ınternetten alılan esyalarda 20 tl ucret alınıyor falan demıs sanırım normal bayıden alınca alınmıyormus da:S bana pazartesı gelecek servıs var mı boyle bırsey?

• quote:

Hotpoınt arıston servısı bı tanıdıgıma ınternetten alılan esyalarda 20 tl ucret alınıyor falan demıs sanırım normal bayıden alınca alınmıyormus da:S bana pazartesı gelecek servıs var mı boyle bırsey?

Yok öyle bir sey dostum hayırlı olsun bu arada güle güle kullan.

• quote:

Orijinalden alıntı: aggressor19

quote:

Hotpoınt arıston servısı bı tanıdıgıma ınternetten alılan esyalarda 20 tl ucret alınıyor falan demıs sanırım normal bayıden alınca alınmıyormus da:S bana pazartesı gelecek servıs var mı boyle bırsey?

Yok öyle bir sey dostum hayırlı olsun bu arada güle güle kullan.

teşekkür ederim
  • Buyrun resimler

• Servıs aslında bugun gelecektı aradım eger darbe falan yoksa sız kullanmaya baslayın dedı yarın geleceklermıs
     hotpoint ariston buzdolabı aldım fikirleriniz? hotpoint ariston buzdolabı aldım fikirleriniz?

• Media Markta sonunda bir teşhir buldum, dolap oldukça heybetli, diğer dolapların çoğu bunun yanında ufak tefek kalıo, içi de oldukça kaliteli duruo, sanırım bende alacağım.

Hayırlı olsun kronik10.5
  • Tesekkurler.

• Çok enteresan ama soğutucu bölmede dengesiz aşırı soğutma problemi yüzünden aynı model buzdolabını iade etmek zorunda kalanlar şimdi de komşum kullanıyor çok memnun diyorlar. Şüphe uyandırıcı, reklam havası yaratan hareketler.

Ayrıca piyasadaki en gürültülü (46dB)kombi no frost buzdolabıdır.
    70cm buzdolaplar arasında soğutucu bölmesi en küçük (292lt) no frost buzdolaplarından biridir.

Bu kadar parayı böyle vasat bir buzdolabına verene kadar yakın bütçeyle Altus ALK470E ve Grundig GKNE4780 alınabilirdi.

Yorumları almadan önce değil de, aldıktan sonra sorsanız sizin için daha iyi olurdu. Alınmışa bir şey denemez artık. İyi günlerde kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candogan62 -- 1 Temmuz 2013; 21:46:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Çok enteresan ama soğutucu bölmede dengesiz aşırı soğutma problemi yüzünden buzdolabını iade etmek zorunda kalanlar şimdi de komşum kullanıyor çok memnun diyorlar.

Ayrıca piyasadaki en gürültülü (46dB)kombi no frost buzdolabıdır.

Gurultu 44 dıyebılıyorum ama gercı ha 46 ha 44 cok fazla farkı olmaz sanırım

• kronik10.5 kullanıcısına yanıt
    gule gule kullan ben kullaniyorum hotpoint super buzdolabi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.