Bildirim
hotmail uzantılı hesap
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Mümkün. Dün oluşturdu daha ciddiyim
Sign in yaz Google'a Outlook'a gir, giriş yapma yerinin altında hala bir hesabın yok mu? Hesap oluştur gibi bir seçenek vwr ordan oluştur aonundaki uzanmtıyı @hotmail.com yap.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Akanzi Kopanzi
Sign in yaz Google'a Outlook'a gir, giriş yapma yerinin altında hala bir hesabın yok mu? Hesap oluştur gibi bir seçenek vwr ordan oluştur aonundaki uzanmtıyı @hotmail.com yap.
oldu hocam. Bunlar bildiğimden daha karışıkmış hepsini aynı sanıyordum. Şimdi bu hotmail ve outlook uzantılı olanlar microsfota ait sadece oradan giriş yapabiliyoruz . gmailde google'a bağlı onada ordan giriş yapabiliyoruz. Bu youtube falanda googlea bari değil mi_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: realexile
quote:
oldu hocam. Bunlar bildiğimden daha karışıkmış hepsini aynı sanıyordum. Şimdi bu hotmail ve outlook uzantılı olanlar microsfota ait sadece oradan giriş yapabiliyoruz . gmailde google'a bağlı onada ordan giriş yapabiliyoruz. Bu youtube falanda googlea bari değil mi
Hocam temizinden gmail hesabi al hic hotmaille ugrasma. Ben kullaniyorum da hic bir yerde hotmail hesabimla giris yapilamiyor haliyle. Google hesabiyla youtube da oturum acarsin, chroma'da acarsin vsvs bir cok yerde calisiyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Amd FX8320 3,5 ghz / Sapphire r9 290 Tri-x / Asus M5A97 r2.0 / Corsair vengeance LP 2*4gb / Xigmatek Asgard 382 600w / WD cavier blue 500gb / Kingston Extreme 120gb SSD
-
quote:
Orijinalden alıntı: _AsDeRf_
quote:
quote:
oldu hocam. Bunlar bildiğimden daha karışıkmış hepsini aynı sanıyordum. Şimdi bu hotmail ve outlook uzantılı olanlar microsfota ait sadece oradan giriş yapabiliyoruz . gmailde google'a bağlı onada ordan giriş yapabiliyoruz. Bu youtube falanda googlea bari değil mi
Hocam temizinden gmail hesabi al hic hotmaille ugrasma. Ben kullaniyorum da hic bir yerde hotmail hesabimla giris yapilamiyor haliyle. Google hesabiyla youtube da oturum acarsin, chroma'da acarsin vsvs bir cok yerde calisiyor
Bu arkadaşı dinle_____________________________
-
quote:
quote:
Alttaki arkadaşın dediği gibi... Gmail şu an çok daha kullanışlı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler