Şimdi Ara

Hotmail sorununa bağlı olarak psn'e giriş yapamama sorunu :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakın zamanda çok ilginç bir olayı sizlerle paylaşmak istiyorum, playstation network'e normal olarak ps3 üzerinden otomatik olarak giriş yapıyorum, fakat oyun alımların da pc üzerinden store'a girerek hallediyorum.

Buraya kadar herşey normal, pc üzerinden store girmek istediğimde şifremi unuttuğumu farkettim ve parola unuttum kısmından mail adresime şifre göndermesini istedim , işin ilginç tarafı şimdi başlıyor. :)

Tr store'a giriş yaptığım mail adresi hotmail.com dan giriş yapmama rağmen böyle bir mail adresi yoktur hatası verdi, şifreyi doğru girmeme rağmen hala böyle bir mail adresi yoktur hatası aldım, şifre unuttum kısmına girdim ve yönergeleri takip etmeme rağmen

hotmail de böyle bir mail adresi olmadığı iletisini aldım her defasın da, yardım destek merkezi derken kendimi hotmail forumlarında buldum, yetkilinin verdiği bilgilerden destek iletisi açarak sorunu belirttim

aynen cevap şu ;

Merhaba,

Vermiş olduğunuz hesap ismi "Bu sorundan etkilenen e-posta adresini (Microsoft Account) giriş" sistemimizde bulunamamaktadır.

Lütfen bu sorundan etkilenen hesabı doğru verdiğinize ve verilen hesap isminde yazım hatası yapmadığınızı, emin olmak için tekrar kontrol edin.

Sorununuzla ilgili size yardımcı olabilmemiz için, lütfen bu mesajı sayfanın üst kısmındaki "Yeni Mesaj" düğmesini tıklayarak doğru etkilenen hesap ismi ile yanıtlayın.

Not: Microsoft Hesabı’nızı 365 gündür kullanmıyorsanız, hesabınız kalıcı olarak silinir ve ardından tekrar yeni kullanıcıların alımına sunulur.

Saygılar,
    Constantine

acaba yanlışmı veriyorum diye tekrar kontrol ettim ps3 üzerinden ama maili doğru vermişim, sony giriş kısmını fotoğraflayarak Constantine bey'e gönderdik bakalım ne cevap verecek

Bu arada ps3 network kısmından çıkış yaparak pasword kısmındaki yıldızlardan şifremin kaç haneli olduğunu gördüm 30dk lık şifre denemesinden sonra şifremi buldum ve store'a giriş yaptım.

Yaptığım ilk iş psn mail adresimi değiştirmek oldu ,

yanlız burda dikkatimi çeken birşey oldu normalde bir mail adresini tek hesap için kullanabiliyoruz değil mi ? ben bu mail adresimi TR için girdim ama US psn deki mail adresimle aynı olduğunu gördüm , son girdiğim mail adresimle hem TR hem de US Psn'e

girebilyorum. Bu arada siz siz olun arada sırada psn için kullandığınız mail adreslerini ziyaret edin.

• son girdiğim mail adresimle hem TR hem de US Psn'e girebilyorum.  

==============
    Her ID tek bir mail ile tanimlidir ustteki nasil oluyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stones Throw

son girdiğim mail adresimle hem TR hem de US Psn'e girebilyorum.  

==============
    Her ID tek bir mail ile tanimlidir ustteki nasil oluyor..

Özellikle birkaç deneme yaptım üst üste, hem us hemde tr hesabına aynı mail adresi ile girebiliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.