Şimdi Ara

HOTMAİL İMZA KISMINA RESİM - LOGO EKLEME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
44.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hotmail maillerinizde imza kısmında resim ya da logonuz görünsün istiyorsanız öncelikle resmi resim upload sitesine yüklemeniz gerekmektedir.

1-http://imageshack.us/
    Buradan direk resmi seçin ve upload edin.

2- upload işlemi bittikten sonra linkler çıkacaktır. Html kodu yazan kısmı kopyalıyoruz.

3- hotmail imza seçeneği sayfasını açıyoruz. (sol üstte seçenekler > diğer seçenekler sayfasından ulaşabilirsiniz)

4- imza yazma kısmının üst tarafında zengin metin seçeneğini html düzenle olarak seçiyoruz.

5- linki yapıştırıyoruz

6- kaydet dedikten sonra artık resminiz imzanızda görüntülenecektir.

Not: resmin yanında imageshack yazısı yazacaktır. bunu silmek için kopyaladığınız linkin içerisinde en alt satırda yazan imageshack yazısını silmeniz yeterli olacaktır.

Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harflour -- 17 Ekim 2012; 16:55:35 >

• http://imageshack.us/

olması şartmı artık üyelik istiyo bu upload sitesii
  • quote:

Orijinalden alıntı: kitreliyer6

http://imageshack.us/

olması şartmı artık üyelik istiyo bu upload sitesii

şart değil tabi. direk görüntülemeye izin verecek siteler olması lazım ama.

imageupload olabilir mesela.
  • Bir beceremedim imza eklemeyi :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: harflour

Hotmail maillerinizde imza kısmında resim ya da logonuz görünsün istiyorsanız öncelikle resmi resim upload sitesine yüklemeniz gerekmektedir.

2- upload işlemi bittikten sonra linkler çıkacaktır. Html kodu yazan kısmı kopyalıyoruz.

3- hotmail imza seçeneği sayfasını açıyoruz. (sol üstte seçenekler > diğer seçenekler sayfasından ulaşabilirsiniz)

4- imza yazma kısmının üst tarafında zengin metin seçeneğini html düzenle olarak seçiyoruz.

5- linki yapıştırıyoruz

Not: resmin yanında imageshack yazısı yazacaktır. bunu silmek için kopyaladığınız linkin içerisinde en alt satırda yazan imageshack yazısını silmeniz yeterli olacaktır.

Kolay gelsin.

imageupload sitesine ekledim. imza kısmına da resimi yükledikten sonra verdiği bütün resim kodlarını yapıştırdım. hiçbiri yine görünmedi. maili gönderirken resmi hotmaile falan yüklüyor sanırım. hotmailden hotmaile gönderilse belki görünür ama başka bir maile gönderildiğinde resim görünmüyor. nasıl yapılacağını bilen biri var mı bu işin?

• quote:

Orijinalden alıntı: yenimakale

quote:

Orijinalden alıntı: harflour

Hotmail maillerinizde imza kısmında resim ya da logonuz görünsün istiyorsanız öncelikle resmi resim upload sitesine yüklemeniz gerekmektedir.

5- linki yapıştırıyoruz

Kolay gelsin.

imageupload sitesine ekledim. imza kısmına da resimi yükledikten sonra verdiği bütün resim kodlarını yapıştırdım. hiçbiri yine görünmedi. maili gönderirken resmi hotmaile falan yüklüyor sanırım. hotmailden hotmaile gönderilse belki görünür ama başka bir maile gönderildiğinde resim görünmüyor. nasıl yapılacağını bilen biri var mı bu işin?

Yüklediğin site alakalı olabilir. Çok zaman geçti ama bazı sitelerde görüntüleme yapmıyordu diye hatırlıyorum. Bide kopyaladığın liki de kontrol et doğru linki kopyalaman lazım.

• Arkadaşlar hotmail de imza yerine resmi upload edip (hızlıresim.com dan yapıyorum) Web Siteleri: html yazan yerdeki kodu alıp
    Hotmailde imza yerini HTML Düzenle dedikten sonra kodu yapıştırıyorum. Mail gönderirken resimgözüküyor fakat karşı taraf maili açtığında
    yırtık kağıt resmi gibi küçük bir şekil çıkıyor. resimler gözükmüyor yani. nerde yanlış yapıyorum yardımcı olacak bir arkadaş varmı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FOTOĞRAFA İMZA EKLEME
    15 yıl önce açıldı
    resim, url olarak eklenemiyor.
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulutgozlu

Arkadaşlar hotmail de imza yerine resmi upload edip (hızlıresim.com dan yapıyorum) Web Siteleri: html yazan yerdeki kodu alıp
    Hotmailde imza yerini HTML Düzenle dedikten sonra kodu yapıştırıyorum. Mail gönderirken resimgözüküyor fakat karşı taraf maili açtığında
    yırtık kağıt resmi gibi küçük bir şekil çıkıyor. resimler gözükmüyor yani. nerde yanlış yapıyorum yardımcı olacak bir arkadaş varmı?

Aynı sorunu bende yaşıyorum. Üstelik hızlıresim gibi sitelere de upload etmememe rağmen. Kendi websayfamın hosting alanını kullanıyorum. Kodları HTML Düzenleyicisi ile düzenleyip, hotmail'in imza kısmında yer alan HTML düzenleyicisine yapıştırıyorum. O an eksiksiz olarak çıkmasına rağmen, gönderdiğim maillerde bu resimler gözükmüyor.

Şu şekilde.

Sorunun nedenini bilen arkadaş var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn -- 21 Şubat 2015; 15:09:14 >

• Up up up...
  • Teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.