Şimdi Ara

Mail e imzayı yazı yerine resim eklennesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
3
Favori
2.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Telefon yada tabletten mail gönderiyorum kullandığım email programlarında imza sadece yazı olabiliyor ama benim imzam bir fotograf . Her mailde nasıl fotoğrafın mail gönderiminde otomatik gelmesini sağlarım. Öyle bir başka bir uygulama var mıdır?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bildiğim kadarıyla yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • htlm kod ile resim ekliyebilirsin yardımcı olabilirim hangı mail sunucusunu kullanıyorsunuz
  • gokturk40 G kullanıcısına yanıt
    Gmail tabanlı şirket maili kullanıyoruz

• pluspower kullanıcısına yanıt
    Oncelikle bilgisayarindan imzani olusturup, o imzayi iceren emaili telefonunda kayitli olan e-mail adresine gonder. Sonra, e-mail i iphone dan ac. email un uzerinde parmagini basili tut. Imzaninin neresini kopyalamak istiyorsan tara ve KOPYALA ya bas.

Ayarlar> e-posta,kisiler,takvim e gir. orada Imza kismina git. Imza kismindaki yaziyi sildikten sonra ekrana basili tut. YAPISTIR a tikladin mi imzana resim eklemis olacaksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpm -- 2 Şubat 2016; 22:10:37 >
  • Evet detaylı açıklama bir üstte gelmiş. Teşekkürler.

Bunun haricinde html kod ben de istiyordum ne zamandır, biraz üzerine düşeyim bakayım bilgisi olmayan birinin yapabileceği birşey mi

• işe yarar takip
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • işe yarar takip
  • sarpm S kullanıcısına yanıt
    Yapptım yapıştı ancak maile çıkmadı

• pluspower kullanıcısına yanıt
    resmin dosya boyutu cok buyuk olmasin. benim suan kullandigim 40.8kb buyuklukte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpm -- 3 Şubat 2016; 15:22:25 >
  • Çok basit bende kullanıyorumhttp://www.quackit.com/html/online-html-editor/ bu sitede ayarlama yapılabiliyor. Öncelikle googleye mail (signature template) yazarak çıkan hazır taslaklarla quackit.com adlı sitede biraz kurcalayın resim ekleyin. Ancak resimleri eklerken resimlerin bir barındırıcı sitede olması gerekli onun linkini kullanacaksınız. örnek kodu pm den yolluyabilirim

Saygılar
  • Alın arkdaşlar basit HTLM imza yapma sitesi istediğiniz logoyu resmi yazıyı ekliyebilirsiniz. işlem tamamlanınca çıkan kodu mail imza yerine kopyalayın. İşlem tamam

https://htmlsig.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokturk40 -- 3 Şubat 2016; 17:22:57 >
  • sarpm S kullanıcısına yanıt
    hocam dediğin yöntemi yaptım fakat bir türlü şu sorunu aşamadım.

Outlook'da resim görünmüyor. Gmail vs yerlerde imza görünüyor ama outlook'da görünmemesini bir türlü sağlayamadım. Bu konuda bilginiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasjn

hocam dediğin yöntemi yaptım fakat bir türlü şu sorunu aşamadım.

Outlook'da resim görünmüyor. Gmail vs yerlerde imza görünüyor ama outlook'da görünmemesini bir türlü sağlayamadım. Bu konuda bilginiz var mı?

resmi gmailden bağımsız bir sunucuya yükleyin ve resmin linkini yüklediğiniz link ile değiştirin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eger imzaniz sadece bir gorselden olusuyor ise ufak bir html dosyasi hazirlayip icine gomer ve bu dosyayi imza olarak kopyalarsaniz sorunsuz olmasi gerekir.
  • akmac A kullanıcısına yanıt
    Hocam kendi ftp klasörüme yükledim fakat o da olmadı. Sanırım ipad eski biraz da ondan kaynaklı. Ve bunun için ücretli bir uygulama var onu almadan olmayacak gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.