Bildirim
Hotmail!!!!!!!!!!!!!!!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Şifremi unuttum yapın hocam. _____________________________ -
Büyük,küçük harf sıkıntısı olabilir. Şifreni doğru olarak giriyor hissine kapılabilirsin ama ille bir yanlışın olabilir, şifremi unuttum yapın arkadaşın dediği gibi. _____________________________ Karanlık cömert ve sabırlıdır. Adaletin içine acımasızlık tohumlarını eken, merhametin içine hor görü damlalarını sızdıran ve sevgiyi şüphe tanecikleri ile zehirleyen şey, karanlıktır. Karanlık sabırlı olabilir, çünkü en ufak yağmur damlası bu tohumların filizlenmesine neden olacaktır. Karanlık sabırlı olabilir ve tohumlar filizlenir, çünkü onların büyüdüğü toprak, üzerlerini örten bulutlar, onlara ışık veren yıldızların arkasında bekleyen karanlıktır. Karanlığın sabrı sonsuzdur. Eninde sonunda, yıldızlar bile söner... -
Uzun zamandır girmediysen kapanmış olabilir ne yazık ki. _____________________________ -
gerçekten uzun zamandır girmiyodum :( artık yeni bi e-mail ve tumblr açacağım maalesef :( _____________________________ -
Demek ki kapanmy?. Yapylacak bir?ey yok sanyyorum ki. _____________________________ -
"Şifre Yanlış" hatası alıyorsanız hesabınız silinmemiştir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler