Şimdi Ara

Acil Yardım Mynet Mail Kurulumu Hkn !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba dün itibarı ile iphone 4s 16 gb ile bende aranıza katıldım.Mynet mail kullanıyorum ne yaptıysam mailimi kuramadım mail kurulumu sayfasında hepsi var mynet yok bende diğer seçeneklerden girerek denedim olmadı gelen giden sunucu bölümüne pop3.mynet.com falan yazdım ssl ile bağlantı olsun mu diyor evet diyorum olmuyor sizden ricam mynet kullanan varsa lütfen detaylı olarak yazabilirmi çok memnun olurum bu arada bugüne kadar en iyi cihazları kullandım nokia n8 samsung note hepsini ama şu bir gerçekmiş ki iphone 4s gerçekten çok ama çok farklıymış bunu anladım şu ana kadar internet hızı vede özellikle açmadığı video kalmadı ayrıca cihazın hızı felaket tek sorun şarz olacak gibime geliyor akşama kardar kullansan tam şarz gider gibime geliyor sizden yardımlarınızı rica ediyorum

• ben 1 ay ay öncesine kadar kullanıyodum sonra birden hata vermeye başladı şifre yanlış diye kulladığım mailin durduk yere şifesi değişemez. ne yaptıysam tanıtamadım kullanamıyorum artık bilen arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim
  • bendede aynı kullanıcı adı şifre hatalı deyip duruyor mynet mail kurulumu bana acil lazım bilen arkadaşlar lütfen yardım rica ediyoruz
  • Mynet İçin:

1.‘Mesajlar’ > ‘Seçenekler’ > ‘Ayarlar’ > ‘E-posta’ > ‘Posta Kutuları’ öğelerini seçin.
    2.‘Seçenekler’i ve ardından ‘Yeni posta kutusu’nu seçin.
    3.Ayarlama sihirbazını başlatmak için ‘Başlat’ı seçin.
    4.‘POP3′ü ve ardından ‘İleri’yi seçin.
    5.E-posta adresi olarak Mynet kullanıcı adınızı (‘@mynet.com’ hariç) girin ve ‘İleri’yi seçin.
    6.Gelen posta sunucusu olarak ‘pop3.mynet.com’ girin ve ‘İleri’yi seçin.
    7.Giden posta sunucusu olarak ‘pop3.mynet.com’ girin ve ‘İleri’yi seçin.
    8.Uygun erişim noktasını ve ardından ‘İleri’yi seçin.
    9.E-posta hesabı posta kutusu adını Mynet olarak girin.
    10.Posta kutunuz ayarlandıktan sonra, e-posta posta kutusu ayarları ekranından posta kutunuzu seçin.
    11.‘Bağlantı ayarları’ > ‘Gelen e-posta’ öğelerini seçin.
    12.Mynet kullanıcı adınızı (‘@mynet.com’hariç) ve şifrenizi girin.
    13.Güvenliğiniz (bağlantı noktaları) için ‘Kapalı’ seçeneğini belirleyin ve bağlantı noktanızı ’110′ olarak tanımlayın.
    14.‘Geri’yi seçin.
    15.‘Giden e-posta’ seçeneğini belirleyin.
    16.Mynet kullanıcı adınızı (‘@mynet.com’hariç) ve şifrenizi girin.
    17.Güvenliğiniz (bağlantı noktaları) için ‘Kapalı’ seçeneğini belirleyin ve bağlantı noktanızı ’25′ olarak tanımlayın.

alıntıdır ancak mynet ıcın denedim bizzat calışıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.