Şimdi Ara

Hotline Miami 2 : Wrong Number [ BABA KONU ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Efsane oyun Hotline Miami nin devam oyunu için konuyu göremeyince açmaya karar verdim. İlk oyundaki başarılarından sonra 2 inci oyun kaçınılmazdı. Oyun aldığı puanlar ilede göz dolduruyor ;

http://m.bolumsonucanavari.com/Haberler-Hotline_Miami_2_Wrong_Numberin_ilk_inceleme_Puanlari_Karsinizda-77327.htm

Hayranları tarafından merakla beklenen Hotline Miami 2: Wrong Call'un ilk incelemeleri oyunculara sunulmaya başlandı. İlk oyunuyla büyük ses getiren yapım Hotline Miami 2: Wrong Call'da da iyi bir iş çıkarmışa benziyor.

Genellikle 8.5, 9 puan alan oyun ilk oyunda olduğu gibi müzikleriyle övülüyor. Bunun yanında oyunun bölüm tasarımları, hikaye anlatımı ve tarzının ilk oyuna göre daha kuvvetli olduğu belirtiliyor. Hotline Miami 2: Wrong Call'un inceleme puanları şöyle:

Polygon – 8.5
    IGN – 8.8
    Game Informer 8.5
    Destructoid – 9
    Gamespot – 9

10 Mart 2015 de PC - PS4 - Vita için çıkışını yapıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çıktı mı ?

• ilk oyun harikaydi

puanlara bakilirsa ikinci oyununda ilk oyundan geri kalir yani yok

• 3 saat oynadım mükemmel bir oyun olmuş 2 karakterle sınırlandırmamışlar hikayesi çok daha detaylı olmuş
  • Trophylerine baktım az önce zorluk olayı getirmişler. Zor modda bitirmek gerekiyor. A+ lar normal mod için geçerli. İlk oyun güzeldi. Merakla bekliyorum.
  • oyun muhtesem

boyle kaliplari yikan oyunlar onunde saygiyla egilmek lazim

• cidden zor is ama adam basarmis

90 x kombo

https://t.co/CwlifW89Uf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 16 Mart 2015; 11:06:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Plus'a gelse de oynasam, ilk oyunu plus verdi daha sonra çıkan ps4 versiyonunu da bu sayede belese indirip oynadım. Dünyanın en zevkli ve sinir bozan oyunlarından.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 40tl çok para valla tr psn de us psn de 15 dolar galiba. İlk oyunu çok sevmiştim açıkcası.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fast_Tortuga

40tl çok para valla tr psn de us psn de 15 dolar galiba. İlk oyunu çok sevmiştim açıkcası.

15 dolar 39 lira yapıyor hocam zaten. Siz eski kurda kaldiniz herhalde.

• Oyunun efsane hikayesini 1 inci oyunu bitiripte anlamayanlar varsa ;

http://www.gamasutra.com/blogs/RamiIsmail/20121029/180408/Why_Hotline_Miami_is_an_important_game.php

Grafiklere aldanipta bu oldschool oyunu oynamayanlar neler kaybettiğinin farkında değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 16 Mart 2015; 13:22:56 >
  • Vita ile crossbuy mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esasiyun

Vita ile crossbuy mu?

Evet cross buy. 1 inci oyun gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 16 Mart 2015; 14:20:12 >
  • Oy kaçmaz o zaman, hemen atlıyorum.

Helldivers ve bu Vita'yı resmen canlandırdı benim için.
  • Satan var mı primary
  • quote:

Orijinalden alıntı: N'DexteR

quote:

Orijinalden alıntı: Fast_Tortuga

40tl çok para valla tr psn de us psn de 15 dolar galiba. İlk oyunu çok sevmiştim açıkcası.

15 dolar 39 lira yapıyor hocam zaten. Siz eski kurda kaldiniz herhalde.

Yok ya bu oyuna göre 40 tl fazla benim için.
  • Sec hakkına talip varsa alıcam oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: N'DexteR

Oyunun efsane hikayesini 1 inci oyunu bitiripte anlamayanlar varsa ;

http://www.gamasutra.com/blogs/RamiIsmail/20121029/180408/Why_Hotline_Miami_is_an_important_game.php

Grafiklere aldanipta bu oldschool oyunu oynamayanlar neler kaybettiğinin farkında değil.

1. Oyunu bitirmeme ragmen bu link gercekten cok faydali oldu. Teşekkür ederim

Oyun gerçekten çok yaratıcı ve zekice tasarlanmış, ayrıca grafikleri ve müzikleri de oyunu tamamlıyor. Çıkan tüm iyi oyunları oynamaya çalışan ve arşiv yapan herkesin oynaması ve elinde bulundurması gereken bir oyun. Kesinlikle 1. oyunu herkese tavsiye ederim. Bu incelemelerden ve yorumlardan sonra 2. oyunu da en kısa zamanda almayı düşünüyorum.

İyi forumlar

• Oyun dehşet ötesi müzikleri harika sinir olmak isteyen oynasın gamepadi kıracam az kaldi

• rusty19 kullanıcısına yanıt
    İlk oyunda stres atmak için vita'da açardım arada, bunda tersi mi olmuş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.