Şimdi Ara

Hotfile Alternatifi FileServe | Rank sistemi yok!!! | - [ Ana Konu ] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.654
Cevap
4
Favori
200.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Reco kardeş 12 server geçen hafta eklendi.

> > < <
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

Reco kardeş 12 server geçen hafta eklendi.

ben remote yapıyorum ama hala yavaş geliyor hızı allah allah hiç fark görmedim :) Hotfile'den remote ile dosyalarımı taşırken uzun suruyor.Aynı şekilde fileserve to hotfile'de öyle.

6 Temmuzda istedim..
    8 Temmuzda geldi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NNoitra -- 8 Temmuz 2010; 21:28:29 >

Göze batmadan Payout butonu açıldıkça tıkla

> > < <
  • Sağol dostum.. Yalnız fena dosya silmeye başladılar 100gb ye yakın silindi bugün..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi starex_01 -- 8 Temmuz 2010; 23:00:13 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sayhus -- 9 Temmuz 2010; 0:07:44 >

Orijinalden alıntı: sayhus

Arkadaşlar bu ''Captchas'' olayını ne zaman kaldıracak acaba Fileserve. Kullanıcılardan acayip şikayet alıyorum. Millet ne Sharingmatrix'den memnun ne Fileserve'den...

Benim bir arkadaşım bu siteler için çok dandik buraya upload edenlere gıcık oluyorum demişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

quote:

Orijinalden alıntı: sayhus

Arkadaşlar bu ''Captchas'' olayını ne zaman kaldıracak acaba Fileserve. Kullanıcılardan acayip şikayet alıyorum. Millet ne Sharingmatrix'den memnun ne Fileserve'den...

Benim bir arkadaşım bu siteler için çok dandik buraya upload edenlere gıcık oluyorum demişti.

Benim de kulağımın çınlatıldığından eminim ama ne yapalım iyi getirisi var işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sayhus -- 9 Temmuz 2010; 0:13:09 >

• Ben de haftaya belki vps alıp tekrar upload yapmaya başlayacağım o zaman denemeye başlayacağım fileservei, rapiddeki dosyaları remotelasam mı diye düşünüyorum ama, dosyaları remotalayacaksın sonra linkleri koyduğun tüm sitelerde konuları editeleyeceksin, interchangeable fileserve links added diye yazacaksın, g...üm de yemiyor affederseniz.
  • arkadaşlar bişi sorcam bende dosyaların yanında indirlme sayıları yazıyor ama statistic tablosunda 0 indirme görünüyor 2 gündür bu şekilde ve bende yeni uye olduğum için acaba affiliate mi uye olmadım die düşündğm ama payment kısmında da paypal adresim vs yazıyor sizce yanlış olan nedir neden bu downloadlar sayılmamış:S

HERKES RÜTBESİNİ BİLECEK!
  • ikı gundur guncellenmıyor yenı haber v ar ama pek anlamadım
    Dear FileServe users,
    We have paid out a few more people that requested payment a bit late due to the recent delays this last weekend.

We have just replaced some Database servers and you will experience that the site speed has improved tremendously. Furthermore, we have now optimized and tuned a lot of our storage machines. Speeds for downloads should have gone up SIGNIFICANTLY (remaining storages will be tuned within 24 hours!!!).

Statistics are currently updated till 4am EST today, and will be finalized and updated before end of the day. After today, we really hope no more delays as the new reporting Database servers should be up and running and ready to serve you :)

Have a great day.

Best regards,

FileServe

paranın uzerıne mı yatacaklar

Orijinalden alıntı: tr-krall

ikı gundur guncellenmıyor yenı haber v ar ama pek anlamadım
    Dear FileServe users,
    We have paid out a few more people that requested payment a bit late due to the recent delays this last weekend.

We have just replaced some Database servers and you will experience that the site speed has improved tremendously. Furthermore, we have now optimized and tuned a lot of our storage machines. Speeds for downloads should have gone up SIGNIFICANTLY (remaining storages will be tuned within 24 hours!!!).

Statistics are currently updated till 4am EST today, and will be finalized and updated before end of the day. After today, we really hope no more delays as the new reporting Database servers should be up and running and ready to serve you :)

Have a great day.

Best regards,

FileServe

paranın uzerıne mı yatacaklar

Sevgili FileServe kullanıcıları;

Geçen hafta ödemeler biraz geçikti.

Databese serverlerı değiştirildi ve bir çok depolama makinesi optimize edildi

site performası artacak 24 saat içinde.

Stats lar şuanda update edildi.

Bugünden sonra daha fazla güncelleme geçikmesini yaşamak istemiyoruz.

> > < <

• 2. hesaptaki kullandığım alan 230 gb iken birden 470 gb oldu. Anlamadım ne oldu. Başka olan varmı böyle ?
  • evet fazladan yükleme olayını bendede yapıyor

HERKES RÜTBESİNİ BİLECEK!
  • ben ftp den abanıyorum bende sorun yok
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.