Şimdi Ara

Hotfile Alternatifi FileServe | Rank sistemi yok!!! | - [ Ana Konu ] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.654
Cevap
4
Favori
200.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Orijinalden alıntı: Reco.

şuan sıteden down etmeye calısıyorum premıum var birde 30 40 kb la indiriyor rezalet yeni server ekleselerde adam gibi başlasak şuraya.

Flashget ile aban dostum

internet download manager kullanıyorum daha kullanışlı bana göre

Orijinalden alıntı: şiki şiki bi durum valla

1000 kere indirilince 14 dolar veriyolar ama sizinkileri 100-200 kere indirmişler yine para almışsınız o nası oluyor?

Ve bu site hakkında msnden bilgi verebilicek varsa msn yollasın.

1000 tanesi 14 dolarsa

100 tanesi 1.4 dolar eder. bu kadar basit.

quote:

quote:

şuan sıteden down etmeye calısıyorum premıum var birde 30 40 kb la indiriyor rezalet yeni server ekleselerde adam gibi başlasak şuraya.

Flashget ile aban dostum

internet download manager kullanıyorum daha kullanışlı bana göre

Alıntıları Göster
    Cumartesi gününü saymayı bitirdiler herhalde... Cuma ile aynı download sayısına ulaştı durdu :D

Pazar günü bonus da var diye bayağı abandım konu açmaya bugün...Pazartesi sabahı herşey normale donecek diyolar bekliyoruz bakalım...Yarın parayı da yollarlar inş...

• quote:

Orijinalden alıntı: boçi

Cumartesi gününü saymayı bitirdiler herhalde... Cuma ile aynı download sayısına ulaştı durdu :D

Pazar günü bonus da var diye bayağı abandım konu açmaya bugün...Pazartesi sabahı herşey normale donecek diyolar bekliyoruz bakalım...Yarın parayı da yollarlar inş...

Alıntıları Göster
    Payout kapalı diye para isteyemiyoruz inş açarlar bugün..

Orijinalden alıntı: NNoitra

Payout kapalı diye para isteyemiyoruz inş açarlar bugün..

Alıntıları Göster
     Hotfile Alternatifi FileServe | Rank sistemi yok!!! | - [ Ana Konu ]

Arkadaşlar 200MB'lik bir dosya, 100-200MB fiyatlandırmasına giriyor değil mi.

> > < <

• quote:

evet 201 olursa 200-450 arasına giriyor.Şuan upload yapıyorum serverlar rahat gibi her zaman böyle olsa keşke.

quote:

evet 201 olursa 200-450 arasına giriyor.Şuan upload yapıyorum serverlar rahat gibi her zaman böyle olsa keşke.

Alıntıları Göster
    @ogameci 5 $ kar için yıllık alma bence

• quote:

Orijinalden alıntı: HHHMMM

doğru diyorsun dostum

> > < <
  • quote:

quote:

doğru diyorsun dostum

Alıntıları Göster
    pazar sayımı daha başlamadı peki cumartesi sayımının bitip bitmediğini öğrenen var mı? Bende cumartesiyi cumaya bağlayıp bıraktılar. Halbuki hergün biraz daha fazla asılıyorum ..

• quote:

Orijinalden alıntı: dalga17

pazar sayımı daha başlamadı peki cumartesi sayımının bitip bitmediğini öğrenen var mı? Bende cumartesiyi cumaya bağlayıp bıraktılar. Halbuki hergün biraz daha fazla asılıyorum ..

Alıntıları Göster
    Bugün Hotfile'dan bir türlü remote yapamadım arkadaşlar. Sizlerde de aynı sorun var mı acaba?

• quote:

valla dostum bugunun sayımı bile mevcut ama pazar günü kazancı eksik gibi kaldı diğerlerine göre ve ekleme yapılmadı fazla pazara

> > < <
  • quote:

quote:

valla dostum bugunun sayımı bile mevcut ama pazar günü kazancı eksik gibi kaldı diğerlerine göre ve ekleme yapılmadı fazla pazara

Alıntıları Göster
    Pazar günü kazancımda %50 düşüş var.. %25 ayağına indiregandimi yaptı acaba çakallar

• quote:

Orijinalden alıntı: sayhus

Bugün Hotfile'dan bir türlü remote yapamadım arkadaşlar. Sizlerde de aynı sorun var mı acaba?

Remete yaptığınız hesabın premium olması lazım birde direkt download kısmının işaretli olması gerekli

quote:

Orijinalden alıntı: sayhus

Remete yaptığınız hesabın premium olması lazım birde direkt download kısmının işaretli olması gerekli

Alıntıları Göster
    Pazar günü diğer günlere oranla daha fazla paylaşım yapmama rağmen çok düşük eksik hesaplanmış gibi... Pazar günü 5 doları geçen var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: boçi

Pazar günü diğer günlere oranla daha fazla paylaşım yapmama rağmen çok düşük eksik hesaplanmış gibi... Pazar günü 5 doları geçen var mı ?

Alıntıları Göster
    Dear Fileserve users,
    We are currently in the process of calculating the earnings for the 4th of July. Statistics for 5th of July are being calculated close to real time. You will see your statistics for 4th and 5th go up together.
    We expect and hope everything will have caught up within the next 6-7 hours (1pm EST). The payout button will appear once the 4th of July is all calculated. All payout requests will be honored same week even though they are requested on Tuesday.
    Best regards,
    FileServe

• quote:

Orijinalden alıntı: NNoitra

Dear Fileserve users,
    We are currently in the process of calculating the earnings for the 4th of July. Statistics for 5th of July are being calculated close to real time. You will see your statistics for 4th and 5th go up together.
    We expect and hope everything will have caught up within the next 6-7 hours (1pm EST). The payout button will appear once the 4th of July is all calculated. All payout requests will be honored same week even though they are requested on Tuesday.
    Best regards,
    FileServe

Alıntıları Göster
    fileserve den hotfile veya netloada remote upload yapabilen yada sorun yaşayan varmı arkadaşlar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Berkedogan

fileserve den hotfile veya netloada remote upload yapabilen yada sorun yaşayan varmı arkadaşlar ?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar şuanda 6 aylık premium aldım.

Aldıktan sonra mutlaka paypal dan üyeliği silin yoksa her 1,3,6 veya 12 ayda bir OTOMATİK olarak para çekilir hesabınızdan.

> > < <

• quote:

Arkadaşlar şuanda 6 aylık premium aldım.

Aldıktan sonra mutlaka paypal dan üyeliği silin yoksa her 1,3,6 veya 12 ayda bir OTOMATİK olarak para çekilir hesabınızdan.

Alıntıları Göster
    beyler eylul-ekim e kadar FILESERVER kendi icinde DEDICCATED server acacakmış bu konuda aceleci davranmayalım gunde 500 email alıyorlarmış
    bu konuda server alımınıa ve programcı alımına gecip yazı bu işe ayıracaklarmış. En gec ekim sonunda her uye belli bie ucret karşılıgıunda dedicated
    server i olacak ve repack yapabilecek (bu fikri 2 hafta once vermiştim) bi yakın arkadaş ile tanıştırdım fikir alışverişi sonucunda ( o arkadaş ayda 100.000 dolar kazandıgını soyledikjden sonra) bu adamların kafasına yattı bu fikir...

• quote:

Orijinalden alıntı: KingDwa®F

beyler eylul-ekim e kadar FILESERVER kendi icinde DEDICCATED server acacakmış bu konuda aceleci davranmayalım gunde 500 email alıyorlarmış
    bu konuda server alımınıa ve programcı alımına gecip yazı bu işe ayıracaklarmış. En gec ekim sonunda her uye belli bie ucret karşılıgıunda dedicated
    server i olacak ve repack yapabilecek (bu fikri 2 hafta once vermiştim) bi yakın arkadaş ile tanıştırdım fikir alışverişi sonucunda ( o arkadaş ayda 100.000 dolar kazandıgını soyledikjden sonra) bu adamların kafasına yattı bu fikir...

Alıntıları Göster
    ayda 100 k dolar incredible king

------------------

Arkadaşlar şuanda ilk ödememi istedim hayırlısı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 6 Temmuz 2010; 12:58:44 >

> > < <

• quote:

ayda 100 k dolar incredible king

------------------

Arkadaşlar şuanda ilk ödememi istedim hayırlısı olsun.

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun @ogameci

Ben bu hafta istemedim önümüzdeki pazar isterim artık

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.